Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ne bih da pametujem(a možda sam i propustila)daju li joj ikakav probiotik?! Na um mi pade kad reće da se puno ukakila-mislim, zbog tih antibiotika... Pusa
kond neke djece zubi znaju haos napravit.pogotovo trice.meni su sad u Tuzli na kontroli rekli da je vvjerovatno i izbijanje zubi doprinjelo toj upali pluca,njemu sad trice izbijalu i stanje je lose skroz
upala pluca je definitivno, na oba plucna krila, ali se cude zasto jos ne spada temperatura iako pije te sve antibiotike, tako da sumnjaju da zariste postoji jos negdje, mada su sve pretrage izvrsili, kompletan organizam i sve je hb ok. e sada, po mom misljenju, il je virus u pitanju pa antibiotici ne reaguju ili je ona toliko slaba da joj treba duze vremena da se oporavi. ipak nije sve crno, jer joj je crp prekjuce bio malo bolji nego kad smo dosli (sa 211 je pao na 135). danas ce joj opet vaditi krv pa cemo vidjeti ima li jos poboljsanja...
Ne bih da pametujem(a možda sam i propustila)daju li joj ikakav probiotik?! Na um mi pade kad reće da se puno ukakila-mislim, zbog tih antibiotika... Pusa
cini mi se da su nesto spoimjjali i amikacin, meni se sve vise pomijesalo u glavi
ne prima, ona uopce ne smrca, ne curi joj nos i slabo kaslje i nikako ne iskasljava... cesto cese nos i to je bas iritira, kad joj dodje taj napad nosa, poludi od nervoze. samo cese rukom a nema nista, nema sekreta. bris nosa i grla su joj medjutim uredni. sumnjaju da nema i neku alergiju
Teacher-samo nakon svega ovoga full pažnja-ne pametujem-nego iz iskustva! Ne znam da li se sjećaš kako su moja djeca bila bolesna u ulu-nakon odlaska na more-uglavnom sve ukupno smo 18X bili kod doktora za manje od mjesec dana i nakljukali su ih antibioticima pošteno(još sam ja neke svesno "ne davala"jer su svi nalazi bili Ok(ono upala grla po n jihovom, a brsevi uredni...) Helem ,nakon odlaska Bog zna kojem doc po redu, na osnovu nalaza kod mlađeg i nj anemije-doc kaže-nj oporavak i sve ovo je vjerovatno vezano za krvnu sliku koja je bila loša, pa mu uključe sirup za željezo... I sama kažeš da klod Lane misle da je tako! Zato ne sekiraj-aBda nema ništa više, proći će i temperatura-samo izdržite
tiki moja vidim nista pametno, ako svi ti antibiotici ne djeluju jeli onda sumnjaju na virusnu upalu pluca. a macropen je jako dobar antibiotik, prilicno jak, njega je Luki prof.sa pulmologije prepisivala ...ali nje na zalost vise nema gore..
Boze kako se zena zove...???
bebacha evo sad cu promijeniti avatar...
kono smoto moja trebala si ti to namazati odmah a dobro je da nema otoka bice to dobro
tiki moja vidim nista pametno, ako svi ti antibiotici ne djeluju jeli onda sumnjaju na virusnu upalu pluca. a macropen je jako dobar antibiotik, prilicno jak, njega je Luki prof.sa pulmologije prepisivala ...ali nje na zalost vise nema gore..
Boze kako se zena zove...???
bebacha evo sad cu promijeniti avatar...
kono smoto moja trebala si ti to namazati odmah a dobro je da nema otoka bice to dobro
i ja nesto kontam sada da je virusna upala, zena koja sa sinom lezi gore mi je ispricala kako je njen mali tako kad je imao samo godinu dana imao temperaturu 20 dana i sve mu ispitali, davali antibiotike, na kraju kad su sve iskljucili dijete ozdravilo jer je bilo u pitanju virus. i dr je sama rekla da je mozda virus u pitanju koji je onda preokrenuo na bakterijsku upalu
ama jeste, hvala ti na vrh mi jezika a ne mogu nikako da se sjetim. ona je meni super, ona je Luku vodila kad je imao upalu pluca 2010 u januaru, dijete poslije njene terapije nije bio bolestan skoro godinu.a srecom ona se zna sa mojom zaovom tako da i dan danas kad sta treba idemo kod nje.
a tiki Luka kad je prvi put bio u bolnici kad se rodio i kada nisu znali sta mu je dr.mu je odmah ukljucio i antibiotsku i antivirusnu terapiju, ja se nadam da ce i Lanici uskoro uspjeti iskorijeniti tu temperaturu ludu .
ja sam sada dobila kamion u glavu jer sam pojela kolac a nisam Igoru nista ostavila
< Poruku je uredio MALA1994 -- 5.10.2011 9:45:13 >