|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
6.10.2011 10:56:30   
Lady26
Gdje si stacionirana, odavno hocu da te upitam user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2101
6.10.2011 10:58:46   
Đenifer
Možda se i upoznamo!!user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2102
6.10.2011 10:58:59   
Hanady RR
U glavnoj, alipašinauser posted image

a ti iza centralne banke jel?

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2103
6.10.2011 11:00:12   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Đenifer

Možda se i upoznamo!!user posted image

što bi se ti iznenadila kad bi došla na upoznavanje sa mnomuser posted image
ili pak ja, odavno sebe uvjerama da znam koja siuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 2104
6.10.2011 11:00:57   
Lady26
Nopeeeeeee, preko puta MIP-a user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 2105
6.10.2011 11:01:31   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Lady26

Nopeeeeeee, preko puta MIP-a user posted image

aaaaaaaa...fulala sam...sad znamuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2106
6.10.2011 11:01:43   
leona81
ja dolazim:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 2107
6.10.2011 11:02:31   
Đenifer
Ja mislim da smo i isle zajedno u srednju, III gimnazija, jesam li u pravu,?!!! ja sam došla u Sa ,na polgodištu 2 raz,znači generacija 96-98

Neposredna veza do poruke: 2108
6.10.2011 11:04:56   
Hanady RR
leona i ti na salatu, mašallah...

Moram ti ispričati provalu, naime provalu moga supruga.

Pričam mu kako sam te na BB vidjela i tako ko, šta, gdje...i on oduševljen što takav talenat nije nafuran lik što je kao rijetko u Sarajevu.
I čekam ja njega u četvrtak u BBi sa djecom na 4 spratu...dolazi on i pozdravlja se sa tvojojm drugaricom ( drugi talenat sa sinom i mužem sjedi gore), i sav ponosan prilazi meni pozdravio sam ti ''drugaricu''user posted image
user posted image

Reko hajvanu nije ta, ona drugauser posted image user posted image user posted image

Kaže idemo i muž joj je tu, reće vidi papkauser posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2109
6.10.2011 11:05:47   
Hanady RR

Ja mislim da smo i isle zajedno u srednju, III gimnazija, jesam li u pravu,?!!! ja sam došla u Sa ,na polgodištu 2 raz,znači generacija 96-98

o da...znala sma ja da sam skontalauser posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 2110
6.10.2011 11:06:22   
Lady26
user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 2111
6.10.2011 11:09:19   
Đenifer
Super, baš mi je drago. Mogle bi malo u uspomene iz srednje da se vratimo!!! Dolaziš li onda u BBI na salatu da malo pročavljamo, naravno i sve koje su zainteresovane za istu . Ja sam mislila oko pola 12h na 4.pa sve koje nezam, a dolaze, voljela bih da se upoznamouser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2112
6.10.2011 11:12:23   
Hanady RR
Joj nažalost neću moći sada na tu salaticu...user posted image
Imama jedna referat koji moram nadležnom obrazložiti na sastanku, a sastanak je kad nadležni kaže zovnite je user posted image ...a u roku smo...
pa nesmijem se zezati...

a baš bih voljela zaistauser posted image

Ali biće prilike 100%...
user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 2113
6.10.2011 11:16:02   
Hanady RR
Joj što lijepo kuckam od jutros..sama se sebi divim i po nekoliko puta čitam konačno razumljive postove svoje.user posted image
Znam da će mi mala1994 biti tužna jer ona naprosto ''obožava'' moje lapsuseuser posted image

Inače sam post da sve ''srbe'' i muža vodim na romatičan vikend sebi isprintala i zaljepila na monitor, kao podsjetnik na moje nebulozeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 2114
6.10.2011 11:16:06   
Đenifer
Posao je na prvom mjestu, a sve ostalo se stigne, samo ti radi, imaćemo prilike , ja ću raditi još ovaj mjesec , pa se možemo dogovoriti i onda idem na porodiljsko godinu, dolazi nam bebica aBg u novembruuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2115
6.10.2011 11:17:40   
Hanady RR

Posao je na prvom mjestu, a sve ostalo se stigne, samo ti radi, imaćemo prilike , ja ću raditi još ovaj mjesec , pa se možemo dogovoriti i onda idem na porodiljsko godinu, dolazi nam bebica aBg u novembruuser posted image user posted image

mašallah...
upratila sam....

Superiška, da lagano prođe...user posted image

Nedavno sam se srela sa jednom našom drugom koja još nema djece iz srednje...
Kaže jel puno kasnim...
Reko većinu nas bogami teško ćeš stićiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 2116
6.10.2011 11:19:09   
leona81
hahahahaha, muz ti je prejak, hvala na komplimentima:) a nece zamjeriti ni A ni muz:) aBd doci ce mm ako ne bude u Tunguziji kao svaki BB dosad, na ovaj sad u novembru, pa dovedi i ti svog, da se upoznamo, nek cuvaju djecu a mi cemo pit kafu i kupovatiuser posted image

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 2117
6.10.2011 11:22:55   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: leona81

hahahahaha, muz ti je prejak, hvala na komplimentima:) a nece zamjeriti ni A ni muz:) aBd doci ce mm ako ne bude u Tunguziji kao svaki BB dosad, na ovaj sad u novembru, pa dovedi i ti svog, da se upoznamo, nek cuvaju djecu a mi cemo pit kafu i kupovatiuser posted image

o to poteško....
Moj je stidljiv među puno žena, a i strašljivuser posted image

Morala bih rezervirati na BB nešto što obe moraju probati, pa da ih obe moram voditi pa da iz solidarnosti za moj trud da nam djeca budu ''savršena'' krene sa mnomuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2118
6.10.2011 11:23:49   
leona81
user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2119
6.10.2011 11:27:53   
Đenifer
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Kad budeš planirala pauzu, pošalji pp, pa da razmjenimo tel i da se vidimo, ja sam iduću sedmicu na go, moram iskoristiti, pa se slijedeće vraćam na posao.user posted image

mašallah...
upratila sam....

Superiška, da lagano prođe...user posted image

Nedavno sam se srela sa jednom našom drugom koja još nema djece iz srednje...
Kaže jel puno kasnim...
Reko većinu nas bogami teško ćeš stićiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2120
6.10.2011 11:31:42   
Đenifer
Gdje mi ode rečenica, stavih je ispod citata, ah bože, bože.
Reko kad budeš planira pauzicu, pošalji mi pp, pa da se dogovorimo, ja sam iduće sedmice na G.O , imam dana za iskoristiti, pa se vraćam aBg iduću,još malo raditi.

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 2121
6.10.2011 11:34:26   
Hanady RR
user posted image
Ok ženska...

Inače Fočo Emir ako ga se sjećaš nedavno me pita da opet satavimo sve razrede nekako u maloj pivnici.

Bilo bi cool...ja sma posljednji put bila teška trudnjača na druženju u 7 mjesecu trudnoće...ko kiklop među rajomuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 2122
6.10.2011 11:39:25   
Đenifer
Ma kako neznam Foču, ja se nisam vidjela sa rajom iz razreda godinama, slabo koga i vidim, a volila bih da se nekad tako i skupumo.Ja sam sa Ilvanom stalno u kontaktu i čujemo se, ona je išla i zvala me je da se vidim sa ostalim, ali ja sam bila tada van Sa.pa nisam mogla, a inače me je i jednom Jasminka Božuta zvala prije sto godina i opet nisam bila u Sa. sve u nekim ljetnim sezonama, more i sl.

Neposredna veza do poruke: 2123
6.10.2011 11:45:50   
Hanady RR
Ja bila u novembru 2008.
Sve prije toga i poslije nisma bila u mogućnosti.

A morat ćemo ...da dođem u punom svjetlu a jok ko slonica među patuljkeuser posted image
Joj Bože kad su me vidjeliuser posted image

A sa Božutom se vidim počesto kod Tite a sa memom i štilom dogovram viđanje sa djecom ima godina danauser posted image

No dobro šaljem ti PP, moj broj...pa pošalji i ti svoj. U nekom trenutku da se izmahalamo, ja se srednje škole sjetim baš sa radošću i komletan ekipa mi je ostala u lijepom sjećanjuuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 2124
6.10.2011 11:50:02   
Đenifer
Važi, moja ti, drago mi je da se skontasmo i da malo se istorokamo dok ja ne odem na trudničko, poslaću ti sad pp za tel, pa odo da šta jedem draga, skapah, a znaš kako je kad si user posted image , sad bi svega i to odmah!!

Neposredna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *