|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
6.10.2011 12:58:42   
Anoniman
vidim dosta nam djecice bolesno, joj bas mi zao... zelimo brzo ozdravljenjeuser posted image

Kod mene konacno nalaz sterilan, tako da vise nisam suga sugava user posted image

(odgovor članu Đenifer)
  Neposredna veza do poruke: 2126
6.10.2011 12:58:46   
Apotekarka
Dan...
Ja pasirala sinoc sip do kasno,ne stgoh se javiti..
Jucer ujutro sam odvela Antonia doktoru,blijed mi,jece slabo,temp hb nije imao ni jucer a ni danas....
Uglavnom grlo ,mu upaljeno,cak ima na jednoj strani malo i gnoja...Dobio je ospen...
U mene je grlo bolje  kaze dr nisam za antibiotika,samo ona ranica na grlu sto me dugo muci kaze on da je to nesto kao fibrinoza(mjehurici)kao to se ne dira ako nesmeta a ako smeta skida seuser posted image user posted image user posted image
Antonio vec 4 dana odbija mlijeko,sad sam ga stavil u krevetic i uspjela mu dati 150 ml mazeci ga i pricu pricajuci...
Uglavnom kako je jutros jeo naspram drugih dana zadovoljna sam....
Pojeo je 2.5 hrenovkice s kruhom,izerendanu jednu jabuku i mrkvicu,10-ak zalogaja kuhan domace piletine s kruhom,malo kokica.1 sokic od cvekle i 2 od kupine i sad to mlijeko....Valjda se popravi
Nama je danas cetvrta godisnjica braka,mada je izgleda necemo danas proslaviti,mm je u skoli do 13 i 30,onda ide po svekra u bolniu,hja cu sad na posao,oni ce sip upeci...
Vidim puno bolesnih ima,ovo vrijeme tome doprinosi,a bome javljaju zahlađenje to mi se ne sviđa
Kako li je Lanci danas,nadam se bolje

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 2127
6.10.2011 13:00:58   
vila_7
IZVORNA PORUKA: jelenaT

vidim dosta nam djecice bolesno, joj bas mi zao... zelimo brzo ozdravljenjeuser posted image

Kod mene konacno nalaz sterilan, tako da vise nisam suga sugava user posted image

ajoj Jele bas mi je drago da je to iza vas! user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2128
6.10.2011 13:24:14   
koka i po
dan..
i Sejo nakon sedam dana slinjenja zavrsi na antibiotiku ...navodno bronhitis ....cisto sumnjam al eto .....
ja sam danas ko malo bolje ...valjda .
vidim puno je bolesnih user posted image ova prehlada je bas zeznuta.
svima zelim brzo ozdravljenjeuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2129
6.10.2011 13:35:19   
R&T@
MALA i tajra popileuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2130
6.10.2011 13:37:54   
Đenifer
Sad mi kaže teta što nam čuva pašu da je primjetila od jutros da mu malo curi nosićuser posted image user posted image user posted image  e još mi to sad fali, valjda nije ništa, jućer super,veseo, jutros, fino jeo, ručao maloprije, ovo vrijeme sunčano i tem.visoka, nija baš uobičajeno za ovaj datum, pa su viroze učestale,ali eto nam vikenda kišnoguser posted image , meni baš žao što se kvari, ovi jesenji dani su mi extra bili, mada i slijedeću sedmicu prognoziraju ok. 

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 2131
6.10.2011 13:41:14   
R&T@
Đenifer, nadam se da nije nista...samo mala slinavica...

Mozda je i dobro da malo zahladi...virusi se mnoze nenormalno...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 2132
6.10.2011 13:44:21   
Rabi
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Dan...
Ja pasirala sinoc sip do kasno,ne stgoh se javiti..
Jucer ujutro sam odvela Antonia doktoru,blijed mi,jece slabo,temp hb nije imao ni jucer a ni danas....
Uglavnom grlo ,mu upaljeno,cak ima na jednoj strani malo i gnoja...Dobio je ospen...
U mene je grlo bolje  kaze dr nisam za antibiotika,samo ona ranica na grlu sto me dugo muci kaze on da je to nesto kao fibrinoza(mjehurici)kao to se ne dira ako nesmeta a ako smeta skida seuser posted image user posted image user posted image
Antonio vec 4 dana odbija mlijeko,sad sam ga stavil u krevetic i uspjela mu dati 150 ml mazeci ga i pricu pricajuci...
Uglavnom kako je jutros jeo naspram drugih dana zadovoljna sam....
Pojeo je 2.5 hrenovkice s kruhom,izerendanu jednu jabuku i mrkvicu,10-ak zalogaja kuhan domace piletine s kruhom,malo kokica.1 sokic od cvekle i 2 od kupine i sad to mlijeko....Valjda se popravi
Nama je danas cetvrta godisnjica braka,mada je izgleda necemo danas proslaviti,mm je u skoli do 13 i 30,onda ide po svekra u bolniu,hja cu sad na posao,oni ce sip upeci...
Vidim puno bolesnih ima,ovo vrijeme tome doprinosi,a bome javljaju zahlađenje to mi se ne sviđa
Kako li je Lanci danas,nadam se bolje

Jesam li ja dobro skontala?...sve za jedan obrok ili....
Ako je ovo tacno, pa ti nemas potrebe za sikirancijom zeno! Tvoje dijete jede super! A ti si ko osrednje zadovoljnauser posted image Ne budali , nego budi sretnauser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 2133
6.10.2011 14:06:44   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, hvala Bogu, bas sam sretna zbog vas user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2134
6.10.2011 14:08:53   
R&T@
Lady, zar ne kahvenises?

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2135
6.10.2011 14:08:54   
Lady26
Ja se mojoj k o n i ovdje javno izvinjavam, ugasio mi se mobitel i nisam te mogla zvati.... user posted image
Evo maloprije dosla u kanc. i kahvenisem sa sveki user posted image
Bila vani skoro 2,5h, tj u BBI-ju user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 6.10.2011 14:09:40 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2136
6.10.2011 14:28:10   
DM
Pozz ženiceuser posted image
Šta ima novoga? Ja nemam vremena da čitam-u poslu sam -haosuser posted image
Javlja li se teacherka-kako je Lana?

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2137
6.10.2011 15:51:23   
Lady26
Aaaaaaaaaaaaaaa nigdje nikoga...e jeste neke stvarno.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 2138
6.10.2011 15:53:38   
R&T@
Ja sam tebi nikouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 2139
6.10.2011 15:56:32   
Lady26
Pa gdje si user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2140
6.10.2011 15:58:37   
R&T@
Izmedju pretisa i racunarauser posted image

Radis li? Ili si na Vlasicu?user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 2141
6.10.2011 16:05:26   
Lady26
Ma ti kuhas, zato te nema user posted image
Evo i ja cackam sta bih jela kad dodjem kuci...svasta bih nesto al mi mrsko, eto mene kod tebe, taman na povrce i meso user posted image
Vlasic, uh....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2142
6.10.2011 16:09:05   
Anoniman
zato ce nama kisa sutrauser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 2143
6.10.2011 16:11:29   
R&T@
Sta kisa... snijeguser posted image user posted image user posted image

Ko je hrabar, bujrum na rucak...
Sta jedemo, znat ce se kad otvorimo pretisuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2144
6.10.2011 16:14:17   
Anoniman
je li to tajra kuha...aaaaaa....kakva kisa...snijeguser posted image user posted image

dobar dan od mene
jelo user posted image za nalaz.
svim bolesnim redomuser posted image ...bojim se nabrajati jer cu nekog zaboraviti...kad nas je pola bolesnouser posted image
Apotekarko...cestitam godisnjicuuser posted image user posted image ..nama je u subotu...a kako stvari stoje...daj boze da planirano izvedemouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2145
6.10.2011 16:14:22   
Malenaoduvijek
hello!

drage moje ovo moje malo dijete je terso samo takav

idem ja sa carsije prema dole a on nesto kmeci, ne znam jeli zato sto su mu cure otisle ili sto i ja stanem da mu kupim sok, kad nema ima samo hladan i ja uzmem lizalo, hajde pojede on lizalo i opet krenuo tersati i bacati se po ulici, tako smo usli u hose komerc i tek kad sam na kasi uzela pez bobe smirio se....user posted image

a na carsiji smo ga potkupile kiflama user posted image

kono moja nema frke, vidim ja ne zoves ti, mi se fino provedosmo sa tajrom i curama, a ja sam se zaljubila u Tajru user posted image

ona je izjavila da je Luka isti ona, da slusa, a Igor je kao Riana nista ne slusa user posted image user posted image

jelena hB pa si se rijesila bestije super user posted image

hanady vidim ja ne pises vise sma ovo mi je bila najjaca rijec kod tebe user posted image
sad nemam sta desifrovaiuser posted image

apotekarka bravo za momka i za jelo user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 2146
6.10.2011 16:25:39   
Anoniman
e mala...ne mogu oba bitiuser posted image ..mora barem jedan bitiuser posted image user posted image
zato se sve zene, obicno, kojima je prvauser posted image user posted image lako odluce za drugouser posted image ...a onima kojima je prvouser posted image ...tesko se za ista odluceuser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 2147
6.10.2011 16:27:09   
Anoniman
tajra, jesi li ti prodala svoju as?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2148
6.10.2011 16:30:23   
R&T@
IZVORNA PORUKA: MALA1994

ona je izjavila da je Luka isti ona, da slusa, a Igor je kao Riana nista ne slusa user posted image user posted image

Skeniralo dijete i moje i tvoje potomstvouser posted image

Da su sva djeca kao Luka i Tajra, ja bih jos radjalauser posted image
ovako: ne, ne...user posted image

Hvala za sliciceuser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 2149
6.10.2011 16:31:43   
R&T@
IZVORNA PORUKA: dadada

e mala...ne mogu oba bitiuser posted image ..mora barem jedan bitiuser posted image user posted image
zato se sve zene, obicno, kojima je prvauser posted image user posted image lako odluce za drugouser posted image ...a onima kojima je prvouser posted image ...tesko se za ista odluceuser posted image

user posted image user posted image user posted image super ti ovaj postuser posted image user posted image user posted image

Nisam, a rado bih... Ti?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *