Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja ne znam ni šta bi ni kako bi da nemam baby vac. ona ima one guste, žute sline što ne cure nego se slijevaju niz grlo i prave šlajm tako da mi je baby vac spas. ja ne mogu da vjerujem šta iz djeteta izađe
Ovako bude i kod nas! Uvijek sam u šoku kad vidim šta joj sve bude u nosu.
A pitala sam za sljez jer sam jednom kupila neki na kojem je pisalo nesto drugacije, a znam da se razlicito pravi. I nikako da upamtim...
Napravit cu isto za nosic i za piti, nece valjda biti strasno ako se tako ne radi...
Lady...znam...i meni se kod stresa pojavi...tj. kada trebam dobiti etc. ali sam 100% sigurna da ce ti kortikosteroidi momentalno pomoci..samo sto njih ne smijes dugo koristiti...nego to saniras...pa predjes na A dermu... izbaci omeksivac...sama hemija...a ti ne smijes biti u doticaju sa hemijom...dzaba ti pamuk ako si je oprala saa omeksivacem...jer se omeksivac ne ispire
Leona, aparatic je kupio negdje preko neta (posaljem ti link kada dođemo oboje kući s posla, znaci negdje oko 18 ), znam da je nesto plaho jeftin bio, stigao postom u kovertici. A ovlazivac, ja imam onaj od rainbow usisivaca, dobila od sveki, ali ima se kupiti neki dormeo u top shopu, ljudi ga nesto plaho hvale.
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Lady...znam...i meni se kod stresa pojavi...tj. kada trebam dobiti etc. ali sam 100% sigurna da ce ti kortikosteroidi momentalno pomoci..samo sto njih ne smijes dugo koristiti...nego to saniras...pa predjes na A dermu... izbaci omeksivac...sama hemija...a ti ne smijes biti u doticaju sa hemijom...dzaba ti pamuk ako si je oprala saa omeksivacem...jer se omeksivac ne ispire
Sve znam, sve znam...kazem ne pazim na sebe , pomirila sam se sa ovim i sad se vrtim u krug....zalijecim, ono se povrati, opet zalijecim i sve tako...
leona, baš mi je drago da je dobro prošao prvi dan u novom vrtiću mi nikada nismo imali problema sa ostajanjem, čak kada vidi svoje vaspitačice, sama im pruža ruke. što naravno, ne znači da kasnije neće početi da izmišlja.
Sve znam, sve znam...kazem ne pazim na sebe , pomirila sam se sa ovim i sad se vrtim u krug....zalijecim, ono se povrati, opet zalijecim i sve tako...
Ma nema ti tu lijeka dozivotnog...to ti je tako...kao i perut...mislim da je to sve opet konacno do hormona...mozda kad udjes u menopauzu...mozda ce ti se onda povuci ...mislim...i ja kuburim s tim...pa znam kako je...koliko to svrbi i kako je neprijatno...meni recimo ljeto tj. sunce i sol nimalo ne pomazu...iako mnogim se bas tad povuce...meni se pogorsa...suh zrak inace...a ne smijes nicim vlaznim tj. masnim mazat...znam da je uzasno...al eto...treba samo drzati pod kontrolom...meni fakat ova A-derma pomaze...jest sukupa...al brate nije mi bitno kako bude grozno kada je nemam
Lady... A da probas neku homeopatiju? Mislim, ne znam kakvo ti misljenje o tome imas, ali ja sam imala nekih problema, koje sam rjesavala kortikosteroidima, a izlijecila na kraju homeopatijom i homeopatica (koja je ujedno i doktor medicine) mi je objesnila da kortikosteroidi ne rijese problem, samo bolest, tako reci "gurnu" unutra... Ako hoces, posaljem ti njen broj na pp... A i ladyblue ima neke dobre homeopate
sta ima? kako su djecica jutros? dadada, je li proljev prestao??
sta nam radi drugarica noa?
felix, jeste li se vratili od dr?
pojma nemam...jucer nije imao nikako stolicu...a ni jutros...evo i sama cekam
leona...danas ti je u okaidi snizenje...oni imaju 50%....u ovs-u ti je 30% ima nekih i za 50% ali za curice...a posto ti imas curicu...blago tebi ....sve ostalo...sra ...ima i u iani...ali su samo jakne snizene za 50...ostalo po 10-20
ma tako sam prije tri dana mislila...pa se opet sutradan ukendjao...i to 4 puta...tako da...ko se o mlijeko opece i jogurt duva jede...hvala bogu ...mislim....ono sto on hoce
Lady... A da probas neku homeopatiju? Mislim, ne znam kakvo ti misljenje o tome imas, ali ja sam imala nekih problema, koje sam rjesavala kortikosteroidima, a izlijecila na kraju homeopatijom i homeopatica (koja je ujedno i doktor medicine) mi je objesnila da kortikosteroidi ne rijese problem, samo bolest, tako reci "gurnu" unutra... Ako hoces, posaljem ti njen broj na pp... A i ladyblue ima neke dobre homeopate
Nemam nikakvo misljenje , nikad se nisam susrela s tim, niti znam o cemu se radi.... Ono iskreno Prvi put sam cula za to od Jelene, kad je spominjala da je uzela nesto od toga Ani za zubice....
Lady adna se jos nij pomirila sa , voli svu drugu djecu,. od zaove mi unuka 4 mjeseca ne odvaja se od nje, ali kad je pitam hoce li i nasa beba biti ovako slatka ona kaze nece bit ce ruzna ali polako zavolicemo se, valjda
Ma hoce, vidjet ces, cim se rodi aBd... Lana uopste ne reaguje kad joj spomenem neku bebu , jel ne konta jos ili sta ne znam... Kad smo skoro bili u drustvu male bebe, pitam Lanu hocemo li je ponijeti sa sobom kuci kaze moze ... E da je stvarno tu ne znam bil bila tako odusevljena s obzirom da me mm ne smije ni zagrliti...a kao se igram sa nekim djetetom ona odmah, a hajde mama i mene tako
vi cete mi najbolje znati odgovoriti na ovo pitanje-sta da kupim djecaku za drugi rodjendan, neku igracku? nesto fino, sestric mi je
Tesko pitanje, posto ti je sestric, trebala bi znati sta voli? Ima li nesto sto ga odusevljava, neki lik iz crtanih filmova ili slicno? Meni su lego kocke uvijek super poklon Nesto od odjece? Neki auto na baterije? Staza sa auticima, vozicem i sl?
Nemam nikakvo misljenje , nikad se nisam susrela s tim, niti znam o cemu se radi.... Ono iskreno Prvi put sam cula za to od Jelene, kad je spominjala da je uzela nesto od toga Ani za zubice....
Ne znam, meni je bas pomoglo, a posebno to sto je zena i doktorica ujedno... Prvi pregled dugo traje i skup je, ali vrijedi svake marke
vi cete mi najbolje znati odgovoriti na ovo pitanje-sta da kupim djecaku za drugi rodjendan, neku igracku? nesto fino, sestric mi je
ja naj volim lego ...pa ga najradije i kupujem A. A inace...decki ti u tom uzrastu sve vole sto vide na reklamama...i juricu (caars), one maceve svemirske , pistolje i puske , avione i helikoptere...ma sta god...jos ako ima motor...piii...jah gitre, bubnjeve etc. ako zelis da te roditelji zamrze
pocy, jesil ti blizu mog posla, da idemo na pauzu skupa jean dan
moguće da smo blizu..ne znam gdje si ti ali nemam ti ja zvaničnu pauzu, vec eto, svako moze izletiti da kupi nesto da jede i tako..ili kad idemo poslom vani, pa se eto kao malo vise zadrzimo, ali ni to ne smijemo bas zloupotrebljavati tako da ti ja nikad ne pijem kafu kad izletim...ili nesto obavim, obidjem bbi, kupim da jedem, malo do zare i eto ga,,,,kakva kafa
nista od tebe sopingholicarko jedna
ja sam u Ferhadiji pa ako neko ima pravo na pauzu (a ne ko ova pocy) i ako radi negdje u Ferhadiji, nek me slobodno kontaktira
a vidi i veselica nam je u komsiluku..nisam znala
emice, hvala ti draga, tu sam ja nerviram se oko nečega sad (kupis nesto i masno platis i to ti ne radi, odes da reklamiras sto puta, oni kazu nije nista-pa onda odluce slati taj proizbod u sjediste proizvodjaca van BiH, a ja dotle bez te stvari uredno placene-kazu-ne praktikujemo davati zamjene -ovo nigdje nema majko moja mila...umjesto da mi se izvinu i jos mi gratis daju svasta nesto ....ali pokazacu ja njima ko je poki danas sam zakazala sastanak sa njihovom seficom nek joj je bog na pomoci kad joj krenem citirati Zakon o obligacijama i prava kupca i tuzbom kad joj zaprijetim i da cu je izofirati nju i njen brand po forumima...e kuku joj se
pocy, jesil ti blizu mog posla, da idemo na pauzu skupa jean dan
moguće da smo blizu..ne znam gdje si ti ali nemam ti ja zvaničnu pauzu, vec eto, svako moze izletiti da kupi nesto da jede i tako..ili kad idemo poslom vani, pa se eto kao malo vise zadrzimo, ali ni to ne smijemo bas zloupotrebljavati tako da ti ja nikad ne pijem kafu kad izletim...ili nesto obavim, obidjem bbi, kupim da jedem, malo do zare i eto ga,,,,kakva kafa
nista od tebe sopingholicarko jedna
ja sam u Ferhadiji pa ako neko ima pravo na pauzu (a ne ko ova pocy) i ako radi negdje u Ferhadiji, nek me slobodno kontaktira
a vidi i veselica nam je u komsiluku..nisam znala
emice, hvala ti draga, tu sam ja nerviram se oko nečega sad (kupis nesto i masno platis i to ti ne radi, odes da reklamiras sto puta, oni kazu nije nista-pa onda odluce slati taj proizbod u sjediste proizvodjaca van BiH, a ja dotle bez te stvari uredno placene-kazu-ne praktikujemo davati zamjene -ovo nigdje nema majko moja mila...umjesto da mi se izvinu i jos mi gratis daju svasta nesto ....ali pokazacu ja njima ko je poki danas sam zakazala sastanak sa njihovom seficom nek joj je bog na pomoci kad joj krenem citirati Zakon o obligacijama i prava kupca i tuzbom kad joj zaprijetim i da cu je izofirati nju i njen brand po forumima...e kuku joj se