Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Lady i moj cuko ima AD i koristi kuterid G . Kako Lana sa tatom? Kakva je sa jelom, dajes li joj jos beviplex?
Cccc koja si
Dobri su si Voli Lana biti s njim ali ga i salta kako zeli...on jedva i povisi ton na nju a ne daj Boze da je pucne ili nesto...samo igra i za*ebancija.... Sinoc mi je rekao da ga hvata depresija , da mu nije tesko sa Lanom ali ne moze u kuci biti zatvoren, da ga je "stid" reci ako ga ko pita sta radi : cuvam dijete.... I priznao mi je da trazi posao...sto nisam znala....odoh na temu situVacija
Pije beviplex, ovo je druga kesica, s tim da je imala pauzu od nekoliko dana, imam jos jednu neotpakovanu kesicu kuci pa sam kontala da ispije obje i stati malo s tim...ne znam koliko se to dugo moze piti?! Evo npr ovih 10 dana kako sam ja bila kuci, masallah sve mi je jela sto sam kuhala, malo prilagodjeno njenim zeljama , prvi zalogaj je ganjanje ali ostatak pojede sasvim ok... Supu naprosto obozava, svima nam ja izvadila i dok sam njenu hladila ona jela iz mog tanjira , i kad sam joj pocela davati iz njene zdjele kaze : ajde bona daj mi
i moja je luda za supom a meni je to najvažnije. ostalo htjela-ne htjela samo neka ona meni tanjir supe pojede. zna se desiti da napravim i onu iz kesice ali to je rijetko. inače kuham redovno ili pileću ili mesnu.
Nece Lana one iz kesice.... Jednom - dvaput sam na brzinu spremala rucak i napravila pilecu iz kese, uh jedva je pojela...a i jest val nikakva, ako se malo ohladi masna uzas i ostavlja nekakav ruzan ukus u ustima... Preferira pilecu, pa nju cesce pravim...
Lady, radiš li punom parom? ja evo odgledala skijanje pa čekam pola 4 da idem kući
Nego sta Sreca ima portala
i ja se lomim. sreća pa nađoh prenos skijanja na netu pa to odgledah da ubijem vrijeme. ne pravim ni ja one kokošije i goveđe iz kesice. probaj onu Dalmatinsku, Podravkinu. N je obožava. stavim joj i kašiku pavlake...samo sjedi, guta i otvara usta
Poz zene. Lady i mene je to sa ledjima i rukama strefilo nakon selidbe svi su me sejtani spopali , stres cuda cini zenama. A. je dobar malo slini i vazda skida odjecu i carape vecinom nam je pelena fashion show . Stariji sincic jucer cio dan povracanje malaksalost grozota danas zdrav kao da nista nije bilo a ja sam se skroz zabrinula svima.