Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ella-H Anidla dje si bolan zeno kako se ba nadje vremena da se bude na rr de mi kazi skoro pa stalno. Sta nam radi noni lady masallah za lanu i jelo
eeee, nema ni Nonija pa moRem inace kad je tu rijeeeetko ulazim... on zauzme laptop,gleda pocoya ili se svadjamo
Noni u Zenici, sutra ce mi malo doci pa opet u Zenicu na oporavak....ja i mm moramo raditi a nije jos za vrtica, ima jos piti antibiotika...
ali sveki kaze da je poceo da jede kupila mu tablu i krede i dijete crta s dedom pa onda sa stapom pokazuje sta su nacrtali dedi ocito fale ucenici kako je otisao u peMziju
felix, ne dam te nikom otkad nisam...
Noja, kakva je kod tebe to sraćka... I kakvo je ovo zalaganje na forumu...imaš minus...
ma nisam nesto bila ovih dana za druzenja ma danas kod Noe sadrzaj bio neke ruzne zute boje pa se ja ustravila znam da je kod neke bolesti skroz svijetla stolica al ne znam kod koje
ona jede skroz slabo ja vise ne znam sta cu
nistaaaaaaaaa...vjerovatno nisi ni ti bolja bila ...pomiri se sa tim...vise i cesce manjih obroka
ma nisam nesto bila ovih dana za druzenjauser posted image user posted image ma danas kod Noe sadrzaj bio neke ruzne zute boje pa se ja ustravilauser posted image znam da je kod neke bolesti skroz svijetla stolica al ne znam kod kojeuser posted image
ona jede skroz slabo ja vise ne znam sta cuuser posted image
dajjjjj kakva bolest i gluposti, ne opterecuj se bojom kakica jesu li nalazi gotovi??
a za jelo nista pametno za reci, i moja jede malo, jede dijete sve,al poput pticice,jedno vrijeme me to izludjivalo,al sam se vremenom naviknula, takvo dijete,toliko joj treba i kraj price
Imanina kakica je i dalje rjeđa no inače...onako kremasta nije baš ni rjetka...to mi i teta u vrtiću danas reče da joj je kakica malo rjeđa. Nemam više linexa, pa ću joj ga sutra uključiti...ne znam koliko se on dana smije davati, mogu koliko hoću ili? Ja ću kupiti onaj u kapsulama...
ja ti ne znam za linex mi probali al nije nesto bilo poboljsanja
Iman...smijes linex haman neograniceno....mada to neces raditi...jer ako stolica ipak nije uredu duzi period treba raditi analizu na bakterije&co...ja se nisam drzala uputstva...davala sam mu malo vecu dozu neg sto je propisana
lana je u zadnjih sat vremena pocela da kaslje prekjuce i dan ranije joj je curio nos, juce je bila super kao i danas citav dan, pa sam je i okupala danas, a prije sat vremena pocela da kaslje, cak je i bljucnula providnu sluz sad hoce da spava, eno je sa mm u sobi, legao s njom da je smiri fino je jela, kontam da je upala grla ne bi mogla jesti odmah sam se zadeverala
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
Žene kakve ste mi vi ovih dana? Ja nisam dobro, jučer me bolila glava cijeli dan, užasna bol, još odem na nastavničko vijeće a vijeća nigdje , ono tek danas ...jesam li ja pukla
Ovo vrijeme me ubija, depresivna sam od ovog sivila, mislim da bi me snijeg oporavio a nema gaaaa
hejj generacijo jeste nas zaboravili???? mi vas nismo