Anoniman
|
Jutro i od nas dvoje, kratak opdejt , ma nista posebno ,dobro smo oboje , drzite mi fige zenice u subotu idem da vidim kucu, tako sam sva uzbudjena ne mog vam opisati....Samo drzite fige da bude povoljna i moja je ....U jako lijepom naselju se nalazi , sa puno prirode i pogodna je za djecu ,ima mala bastica ja vec isplanirala gdje cu cvijece saditi ..... Elem inace sam odlucila Adija da upisem u jaslice , nakon mnogo razmisljanja , zao mi je sto je svaki dan u kuci, mada se ja i igram sa njim i izlazimo i napolje i u parkice i sve te karefeke ali osjecam po njemu da mu nedostaju djeca, strasno voli djecu , a i vrijeme je da se malo socijalizira dijete, a ja da se i mama malo odmori i napuni baterije .... Elem nadam se da su vam djecica svima zdrava . Jelena slika Ane,Luke i Mraza je fenomenalna...Ovaj moj vidjeo deda mraza i odmah pobjego inace se dijete ne voli slikati , sve ga ganjam sa aparatom u rukama ne bi li uslikala sliku.... Kako su mi ostale zenice, felix,bebacha,amani, dadada, noa, tajra, ticerka, lady 1 i 2 i ostale puno vas ljubimo ...Gdje mi je Bambina??? Vidim kod vas dole objelio snijeg ovdje ga nema ni na tv-u, ali su zato danas najavili orkan jacine onog prije 10 godina i bas me uhvatio strah jer bio je ko djavo 3 mjeseca su mi stajale masine u kuci susile zidove i podove. ... Eto ja se ispovijedih sad ne moram u crkvu Cuvajte se i cuvajte pilice ....
|