Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pozdrav od nas mi bili na snijegu,super smo se zabavljali,Nikola odusevljen a i ja sam se ko malo dijete s njim sanjkala i igrala tek se sad probudio pa ocekujem veceras party,al nema veze ,dan je bio divan
Sad gledam Andrejevica...on je meni smrsao za ova dva -tri dana sracke sav se istopio...hvala bogu pa je danas vise nije imao...zapravo, danas nikako nije imao stolicu
cura spava a ja sjela da vas iščitam ali skontah da nemam cigara pa ću morati izaći da kupim. temperature nema, stolica ide na bolje ali alergija se proširila na cijelo tijelo.dala sam joj kašičicu sirupa protiv alergije i mazala je Fenistilom pa ću vidjeti kakva će sutra biti. nervozna je, trlja oči i češe čelo, valjda je svrbi sve. samo čekam šta je sljedeće da nas snađe!
i sama sam ti takva. baš neki dan mislim kako mi je zdrava cijele 3 sedmice i naravno, u četvratk temperatura, jučer proljev, osip...jutros mi dijete ustalo svo crveno, otečeno...e rekoh samo mi je još alergija falila. alergija na Bisolvon! kaže žena u aupoteci da to još nikada nije čula a nema od čega drugog biti jer je to jedino novo što sam joj uvela.
ladyblue bisolvon nije nimalo bezazlen pogotov ako je korišten prije njega neki antibitoik...zna biti alergijeske rekcijje...također dijete može biti preosjetljivo na satan bisolvona bromheksin-hodrohlorid
samo ako to potraje da je češka i širi se ipak da peidjatar pogleda
baš mi je žao ženice za dječicu koja nikako da prizdrave
ladyblue i mama2009 razumijem vas ,tako je meni Nikola prosle godine kad je tek krenuo u vrtic svako 10 dana(al doslovno) bio bolestan, sreca nije dugo trajalo.. evo sad mogu rec da od prosle zime nije bio ozbiljnije bolestan.. Bože podrži da ovako nastavi..
ladyblue bisolvon nije nimalo bezazlen pogotov ako je korišten prije njega neki antibitoik...zna biti alergijeske rekcijje...također dijete može biti preosjetljivo na satan bisolvona bromheksin-hodrohlorid
samo ako to potraje da je češka i širi se ipak da peidjatar pogleda
baš mi je žao ženice za dječicu koja nikako da prizdrave
zvala sam ja danas pedijatra pa mu opisala kako to izgleda, čisto da provjerim smijem li joj dati ovaj sirup što imam u kući, potiv alergija (mrsko mi ustat i da vidim kako se zove). čim se ona jutros probudila onako otečena ja sam znala da je alergija. samo se pitam može li nas išta zaobići. namažem je Fenistilom po licu pa joj bude malo lakše. kad sam je spremala za spavanje vidim da ima i po rukama i nogama. kaže mi pedijatar da joj dajem sirup 3-5 dana i da bi trebalo proći.
To kako mi je bilo ja riječima opisati ne mogu.... joj slavila sam em van sa em u lokalu... mzika po našem kontu... hrana i piće.. a na sve to ekipa za 10 uh al sma se odmorila...još mu mahir oduzeo mobitel kaže imamo njegov ako je šta hitno a bome i mužu lijepo bi još sam izbjegla masovni šoping
a plan i program razvijam...april
prije ne jer nam je rođkas u februaru
al u parilu...austrija definitvno... dalje gdje otisem bum vidjela...
al imam ti i novost...opet se ''čuvamo'' ovo plaho vako kad porastu