Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sinoć nam se probudila u 12, pa bila budna do skoro 2 , jutros ustala u 7, pa se bila dobro pomamila, ... zijevala je čitavo jutro, ... da se ne preznojava od silnog jutrošnjeg skakanja
dobar dan vam zelimo ne mozemo mi bez vas,svaki dan vas malo povirimo,ali se ne javljamo,sramota je li, mi u gostima,pa bi trbali na rr mi smo dobro hvala Bogu i uzivamo,mogu vam reci da mi se plaho svidja ova Austrija,toliko da sam za tri dana dobila 2kg,to mi je rekord zelim vam sve najbolje u Novoj,bolesnoj djecici zelim brzo ozdravljenje i ljubimo vas sve redom
Iman ova moja cura opet ima tvrdu stolicu,kako smo dosli ovdje uzas,sto je najgore ne smije kakiti,bas se boji,po nekoliko puta me odvede u kupatilo,da bi opet na kraju najcesce kaka zavrsila u gacama
dan.. sretna Nova godina i od nas.... moj S.i dalje pati od nekakenja+kasalj sto na sat ....kaze doktorica alergijski jer su nalazi svi uredni....a on se "ugusi"... skuhala sam dvije jabuke i dvije glavice crvenog luka...kako sad da mu to dajem? jel postoji odredjena mjerica dnevno ili
dan.. sretna Nova godina i od nas.... moj S.i dalje pati od nekakenja+kasalj sto na sat ....kaze doktorica alergijski jer su nalazi svi uredni....a on se "ugusi"... skuhala sam dvije jabuke i dvije glavice crvenog luka...kako sad da mu to dajem? jel postoji odredjena mjerica dnevno ili
...ceskam se po glavi
...ceskam se po glavi
ja bi davala kad god je malena htjela piti
i ja sam davala svakih malo...a ono sto je Asjinom kaslju pomoglo je sirup PANATUS...
ne...u slobodnoj prodaji u bilo kojoj apoteci...Ima i Panatus Forte ali taj nismo probali... Prvo mi je za taj sirup rekla bebbe a onda sam pitala i pedijatricu i dala mi je zeleno svjetlo...
Heelouuuuuuuu, mi rucali, Lana jos uvijek ruca od 15 do 4 , al ja ne popustam
Noc je ispala neocekivano dobra, isli smo setati gradom (smrzli se k'o pingvini), dosli u pola 12 kuci, sa sveki se izljubili, poslije gledali pesme, komentarisali stajlinge pojedinih pjevaljki , odgledali film i zaspali...spavali do pola 1 danas
Djecak od Amani je ipak zavrsio na hitnoj sinoc, upala frla i laringitis...
sretna nova godina, sve najbolje vam želim ja sinoć sa mm i malenom bila kod brata, nedgje do 01:00 a poslije otišli kod muževog dobrog prijatelja.... e kad smo se tu zapili, malo vino, malo viski .... helem u 4,30 došli doma a poslije hmmm .... do jutranjih sati ev spava mi se, ne mogu gledati, idem da zzzzz
napipala sm svojoj S gornju i donju desnu cetvorku...i to pipala da vidim ima li sta jer kod nje hvala Bogu nema nikakvih posebnih simptoma rasta zuba...mozda malo vise izvodi kad jede ili kao ovo par dana odbija da spava poslijepodne...al to je to...eto i kod nje krenule cetvorke
trodnevna
i ja sam pomislila. ali pogledam desni, to je nabubrilo haotično. a znala se osuti i ranije od temperature. ma hajde, šta god da je - proći će. danas nije imala temperaturu ali eto ima proljev. ali nije strašan pa se nadam da neće dugo trajati.