Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Htjela sam danas da vam se pridružim, onako nepozvana , ali mi nije vrijeme odgovaralo, baš šteta što te nisam upoznala iman, ali možda nekada bude prilike aBd. ostale sa spiska znam
Moj je prethodne 4 noći odspavao bez buđenja, dakle dojenje samo pred spavanje, vidjet ćemo kako će večeras biti, jer ovo pucanje, petarde i slično .... valjda kako su mu zubići (svih 16) dobro izašli, i on se razrahatio.
Mi večeras ne dođosmo u Importanne , ... otišli sve troje prošetat malo po gradu, da vidimo Novogodišnju atmosferu, pokušali se slikati sa dedicom, ali E. ga se boji.. nismo forsirali, samo smo napustili njegovu kućicu
Sad MM i ja šaltamo programe na TV-u, mezimo, ..E. je u carstvu snova!
Amanu saljemo
< Poruku je uredio selebriti -- 31.12.2011 22:26:19 >
sretna novaaaaaaaaaaaa!!! ja zaspala gledajuci film u pola 12, rekla mm da me probudi u 12, medjutim petarde me probudile ranije kao i lanu, prepala se i vice : boji se struje eno sam je nekako smirila i sad lezi. mene opet uhvatila zgaravica pa sam opet povratila maloprije, grozna sam danas, nikako da me popusti mm sam pije pivu , ja ne smijem nakon ovog silnog povracanja
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))
Sretna vam nova , Adi zaspao oko 9 i petarde ga isprepadale isplakao se ko lud,sav natekao jedva sam ga prepoznala ..Sve je sjedio sa nama do prije pola sata....Mi smo se isplesali ,najeli ,napili...Ja drmnula jedan hajneken...Sad mi sve svejedno
Sretna Nova i sve najljepše i od nas moja cura je uredno prespavala petarde i vatromet, ali taman kad sam ja legla u krevet počela se buditi, tražiti vode, tražiti siku, vrtiti i opet se nadigla prije 8 ko zombi sam od nespavanja i opet jutros proliv, već 7 dan aiša svi zubići, super, kod nas tek 5 , ako budem čekala da svi zubići niknu pa da prespavam noć, načekaću se nadam se da je ljepotan prespavao petarde noćas kako su ostale bebice, nadam se da su ozdravile
i moja cura je prespavala petarde i sve buke koje su bile sinoć spavala je 12 sati u komadu što nije odavno. obično spava oko 10 sati. i da, jutros je dobila i proljev. a ja se ponadala da ćemo bar jednom proći bez njega.
vještice, koliko stolica ima dnevno? sve ispod 5 je ok.
Moj A. me jutros probudio tako sto mi je stavio prst u oko...odmah sam znala da je bolje ...stvarno...drugo dijete...nema temp ...stolicu jos nije imao tako da ne znam je li jos ima proljev ili smo i to apsolvirali...jucer je 4 puta imao...na kraju sam mu dala kole...rekoh da i to isprobam I hvala bogu sto samu sebe poslusah...pa mu nista nisam ukljucila sto mu je hecim prepisao...jos bi mislila da je od lijekova bolje...najradije bih mu ga sad ovakvog odvela da vidim sta ce reci ...tako da ja jos jednom sebi potvrdih strucnost nasih ljekara....nek se gone nema vise ni traga osipu...a on mu je nesto i za alergiju dao + antibiotik
svim mamama i njihovim djevojcicama i njihovim djevojcicama (jer beba na ovoj temi vise nema ).... Da mi svi opet zajedno uzivamo 366 dana...
Izvjestaj: Rinka docekala godinu novu, pregledala vatromet i zaspala "u letu"... Tajrina dernecila do 1 iza ponoci... Jutros u 9 budjenje... Dobro smo prosli...
Posjete onoj skoljki u maloj prostoriji su sve rjedje...nocas nijednom
Posjete onoj skoljki u maloj prostoriji su sve rjedje...nocas nijednom
pa bebe su do dvije godine...ima beba
“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...