Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mama2009 - juce se vozimo autom i Lana dira onaj hepek na vratima i kaze : mama, jeka teta ne ne Nana dijati vata , pa poslije : mama, kad ce doci denis ko nane da se igamo
Mama2009 - juce se vozimo autom i Lana dira onaj hepek na vratima i kaze : mama, jeka teta ne ne Nana dijati vata , pa poslije : mama, kad ce doci denis ko nane da se igamo
dusa moja pametna, hajde cujemo se sutra ili u ned da se vidimo
Drage moje Prvo,sa malim zakasnjenjem,dragom djecaku Ahmedu sretan rodjendanko,sve najljepse od . Vidim ima dosta bolesnih,da se i mi pridruzimo klubu. Od danas smo na antibiotiku,sinoc tura opet 41,strasno. Ipak,novogodisnje raspolozenje je tu,druzimo se doma sa nasim najdrazim. Planirali smo mm i ja ispred BBI-a nekad nocas s prijateljima,ali ako A. bude lose,nista od tog. Bolesna djecica da nam cim prije ozdrave
Zelimo vam sretnu Novu,divan provod,mnogo zdravlja,Ljubavi i uspjeha! I nek nam tema uvijek bude vesela,sto manje bolesne djecice,sto vise nasmijanih mama. Ljube vas Aman i njegova 'mamica'
nije ni kod nas nista bolje, ja cak nisam nista ni pravila za klopu, proveli citav na igmanu i bjelasnici, tam ose najeli i super nam bilo, pa isli kod rodjaka malo na kafu i sad dosli mrtvi umorni. ja vec u pidzami, cekamo da lana zaspi pa da se zavalimo u krevet, gledamo novogodisnji bingo i nadamo se da cemo dobit bar desterac i poslije odgledati neki film, ako ne zaspim na pole i ako docekamo budni ponoc da popijemo po jednu pivu
Ja sam sama, MM radi ...V. je tamo kod svekrve...noc kao i svaka druga...joj Teacher, gledah sinoc Notebook, vidim tamo ste ga preporucile, plakala sam kao nekad davno zbog Titanika ...15-ak godina starija, a isti emotivac ostadoh A vjestice ja bih tako voljela da mene moj maleni nekad makar iznenadi i ranije zaspi, pa da se i MM i ja "iznenadimo" ...nego vazda nesto u gluho doba
Ima li se sta veceras dobro pogledati, mislim konkretno na film, a ne novogoodisnji program
Meza spremna, kanapeici (od cega u dobri su ), grickalice, sokovi, za mene bi bilo vino al sam bila danas 2 analgina (u 8 i oko 14h), ne znam bil smjela jednu casicu? I ako ne, nema veze ... Mi kontali prosetati gradom kad Lana zaspe, vidjet cemo od situVacije , sveki sama pa bi ostala ovdje sa njom...
sad me hvata zgaravica, to mi je bilo i u prosloj trudnoci zadnja 2 mjeseca nekad mi mlijeko pomogne ali nekad ne. danas sam ko budala pila bitter lemon, bas mi se pio, nisam odavno i evo ga sad iskihala al cim povratim budem ko nova, hb
✫ ♥ SRETNA NOVA!!!!..✫ ♥ ✫ ♥ ✫ ♥ ✫ ◕▄███▄◕──◕▄██▄◕──◕▄███◕──◕▄███▄◕ ◕▀──██◕─◕██──██◕───◕██◕──◕▀──██◕ ◕──██◕──◕██──██◕───◕██◕──◕──██◕ ◕─██◕───◕██──██◕───◕██◕──◕─██◕ ◕█████◕──◕▀██▀◕───◕▄██▄◕─◕█████◕ ♫*•♫¸♥¸.•*´❤*♫*•♫¨`*•.♥´❤*♫*•♫¨`*•.´❤* Sve najbolje od mene mog sina i ostale ekipe u kuci ....
vi ste dobre, sa svojim muževima ste za novu. moj radi a ja sa malom kod mame...
hehe a ja s malom sama...mama po tati poslala klope i moje omiljene oblatne i ja cu cekat novu a S ce pavati...trenutno gleda hello kitty ...kasno mi je zaspala danas pa je jos budna