Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
nisam ja vidis da je fejs prolupao, meni nedostaje prijatelja i prijatelja, par albuma, ovo su oni sa vremeplovom sve zeznuli, dok opet ne namjeste da profercera kako treba
ćao djevojke, šta ima kod vas? ja maloprije dodjoh kući, umorna sam ko pas radila do 13 pa poslije imali zakusku u firmi do 16, pa poslije išla s malenom u igraonicu na rodjendan bratičine.... do 19 a onda malenu odvela mami na čuvanje a ja otišla malo van s drugaricama Bile smo u jednoj divnoj konobi, extra društvo, baš lumpovasmo raja ostade a ja odoh po malenu, i ev stigosmo kuči odoh se istuširati i malo kod muža da se uvalim, ufffff baš sam ga poželjela nadam se da ste spremne za sutrašnji dan, meza, iće, piće, haljinice itd
ćao djevojke, šta ima kod vas? ja maloprije dodjoh kući, umorna sam ko pas radila do 13 pa poslije imali zakusku u firmi do 16, pa poslije išla s malenom u igraonicu na rodjendan bratičine.... do 19 a onda malenu odvela mami na čuvanje a ja otišla malo van s drugaricama Bile smo u jednoj divnoj konobi, extra društvo, baš lumpovasmo raja ostade a ja odoh po malenu, i ev stigosmo kuči odoh se istuširati i malo kod muža da se uvalim, ufffff baš sam ga poželjela nadam se da ste spremne za sutrašnji dan, meza, iće, piće, haljinice itd
jutro ja se taman htjela požaliti kako je moja cura ko kokoš ustala u 7, kad pročitam post od jelene ženo divim ti se kako izdržiš mene slomi ovaj njen proliv, temperatura i non stop buđenje i kenjkanje još juče odem na papa test i govorim mm kako imam plodne sluzi na izvoz, da nisam znala hoće li mi može uzeti bris, kaže mm znači večeras akcijamo nije našao gore vrijeme da spomene drugo dijete naravno ništa od akcije, on prvi zaspao i nama je pedijatrica rekla da kombinujemo dalsy i paracetamol sirup, a ćepiće ne kod proliva i samo kod jako visoke temperature i ja sam se posvađala sa mm zbog tih obloga od sirćeta/rakije/senfa/krompira i on navalio na obloge, jando dijete vrištalo kad joj stavlja hladne obloge, tek kad mu je dr rekla da one samo djeluju lokalno, onda je poslušao i prestao joj stavljati
kod nas stanje nepromijenjeno. jutros ima 37,5 što znači da će kasnije biti preko 39. idemo nas dvije danas kod moje mame i tamo ćemo biti par dana pošto mm radi pa ću imati bar neku pomoć a neću morati ni kuhati. valjda se malo odmorim...
danas kafica sa Iman. Tiki, dolaziš li na kafu?
Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!
ja u ovakvoj situVaciji zovem mamu da spava kod nas i ne budim dijete u pola noci...nije jos nikad kod nekoga prespavao... nek sise ti nama provela, trebala si ga i ti zalomiti ko jaranice malo duže.. koja je konoba u pitanju?
kod nas stanje nepromijenjeno. jutros ima 37,5 što znači da će kasnije biti preko 39. idemo nas dvije danas kod moje mame i tamo ćemo biti par dana pošto mm radi pa ću imati bar neku pomoć a neću morati ni kuhati. valjda se malo odmorim...
danas kafica sa Iman. Tiki, dolaziš li na kafu?
ja bih rado, ali idemo sada na igman, poslije cemo biti umorne
ja u ovakvoj situVaciji zovem mamu da spava kod nas i ne budim dijete u pola noci...nije jos nikad kod nekoga prespavao... nek sise ti nama provela, trebala si ga i ti zalomiti ko jaranice malo duže.. koja je konoba u pitanju?
ja nisam jos nikad ni zaglavila sa mm jer mama nema gdje spavati kod nas, a ni ja necu da maltretiram lanu da je budim u po noci kad bude neka prilika nekad, ostavicu lanu da skroz spava kod mame pa cemo doci sutradan po nju