Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Uvijek neki zacarani krug... lijecis upalu antibiotikom, pa "pokvaris" crijeva, pa oslabis imunitet, i jos "nakacis" gljivice...joj... jadni nasi pilici...
Moja kaki i kaki i kaki... pa mi se cini da imamo, da prostite, usran kraj godine
veče, kad smo kod gljivica i nama je dr.rekla da je su moguće gljivice poslije ovog antibiotika što U pije,stvarno nisam za to znala ja sinoć upitah pa mi niko ne odgovori a zaboravila pitati dr.pijemo antibiotik po prvi put,smijem li joj davati i prospan
Ja cu sad da ...cijeli dan ko manita kuham, izmedju ostalog napravila sam dva pleha velika pite jer sam mislila da ostavim za sutra, kad sad da izvadim i operem pleh mm sve pojeo , jos kaze mogla bi cesce, pravo je dobra bila
Ja cu sad da ...cijeli dan ko manita kuham, izmedju ostalog napravila sam dva pleha velika pite jer sam mislila da ostavim za sutra, kad sad da izvadim i operem pleh mm sve pojeo , jos kaze mogla bi cesce, pravo je dobra bila
uzasan je, hajd vrijedna si ti, sutra nova runda pitice se pravi
Jos ja uletila u dnevni i pitam gdje je pita, a on meni "pa pojeo ja, znam da ti ne volis sirnicu i zeljanicu" , a ocekujem od mm strica na babine da dodje, a covjek ne da obozava pitu, zbog njega sam je i pravila
Jos ja uletila u dnevni i pitam gdje je pita, a on meni "pa pojeo ja, znam da ti ne volis sirnicu i zeljanicu" , a ocekujem od mm strica na babine da dodje, a covjek ne da obozava pitu, zbog njega sam je i pravila
dobar je, ipak je mislio na tebe
ma da mi zapjevamo jednu i da nazdravimo, ostalo ce se sve samo srediti
Da i nasa vecerasnja scena , nisam znala da li da placem ili se smijem . Okupala ja njega danas oko pet ne bi li bar malo zaspao, ali nije bilo sanse i tako nosala ga ja, nosala i uzela da Ani dam da veceram, a njemu skinem donji dio trenerke jer se bas umiri gologuz i dam mu u ruke. Odmah je on uzeo da zvanja trenerku, ja otisla u kuhinju hraniti Anu, kad sam se vratila imala sam sta vidjeti , kad sam mu dala trenerku nisam vidjela da se ukakio i da je proslo na trenerku, a kako je on zvanjao cijeo lice, ruke, kosa, ma sve zivo od kake
Da i nasa vecerasnja scena , nisam znala da li da placem ili se smijem . Okupala ja njega danas oko pet ne bi li bar malo zaspao, ali nije bilo sanse i tako nosala ga ja, nosala i uzela da Ani dam da veceram, a njemu skinem donji dio trenerke jer se bas umiri gologuz i dam mu u ruke. Odmah je on uzeo da zvanja trenerku, ja otisla u kuhinju hraniti Anu, kad sam se vratila imala sam sta vidjeti , kad sam mu dala trenerku nisam vidjela da se ukakio i da je proslo na trenerku, a kako je on zvanjao cijeo lice, ruke, kosa, ma sve zivo od kake
Ma nije mi aparat pao na pamet, samo sam pomislila da ne ode po namjestaju, a da kazem da je curilo i iz pelene . Doslo mi sa njega tuto kompleto sa prekrivacem u masinu da ubacim
i ja sam se veceras ismijala, jedva dosla sebi pravim ja kolac, neko zvoni, rodica dolazi, nosi kese, pive,suho meso,vino,itd., otkud reko ti , ja sva zbunjena, kaze pa rece ti da ces biti kuci pa sam svratila na docek, a ste reko ti cekas, a ona mrtva ozbiljna, pa NG ja sam se raspala od smijeha
ja cu dobiti slom zivaca! N gori od temperature i jos mi mm pametuje. Te stavi joj oblogu,te ovo,te ono...kakvu crnu oblogu,ima temperaturu preko 39 a necu da stavljam cepic jer ce dobiti proljev na ove gljivice. Ludim polako ali sigurno!
ja cu dobiti slom zivaca! N gori od temperature i jos mi mm pametuje. Te stavi joj oblogu,te ovo,te ono...kakvu crnu oblogu,ima temperaturu preko 39 a necu da stavljam cepic jer ce dobiti proljev na ove gljivice. Ludim polako ali sigurno!
Lady jedan savjet ako hoces ispostuj, ako neces nemoj. Dok sam radila u domu zdravlja jedan pedijatar pred penzijom savjetovao je ovako majke" ako djetetu od paracetamola npr ne pocne spadati temperatura u roku od pola sata do sat, odmah dat drugi antipiretik koji nije srodan sa paracetamolom", tako da sam ja Ani neko vece dala dalsy temp pocela da skace, a ne pada, posle sat vremena, cak nepuni dam joj lupocet i odmah spadne. "on je znao reci treba presjeci prvi lijek koji ne djeluje, a dali ste djetetu"
Ladyblu drzi se proci ce, a mm ko mm vole nekad pametovati kad netreba, ja sam svom kazem u tim situacijama steta sto nisi doktorirao i opalim se smijati . Kod nas isto kaka pipi proljev , nosic curi itd i to isto kopirajte i meni . Hanady sretno i sve najbolje i svim zenicama cuvajte se i uzivajte u snjegu ja jedva cekam da se grudvam malo s djecom .
Jelena,i ja to radim. Obicno treba oko sat vremena da joj Ibuprofen skine temp. Ako ne bude islo Lupocet mi je zadnja opcija jer znas da ona i onako ima problema sa stolicom pa mi zao da je opet mucim. Taman je pocela normalno da kaki a ima i gljivice.