Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
DRAGE MOJE JUTRIC! NEMOJTE ME IGNORISATI JER SAM JAKO TUZNA NEMOGU DA PRONADJEM NACIN KAKO BIH MOGLA GLEDATI NOVOGODISNJI PROGRAM ZATO MOLIM VAS POMOZITE DA NOVU DOCEKAM SRETNA JAKO MI FALI SVE
opet ti sa svojom patetikom... vratiš se u Bosnu pa ti neće faliti ništa!
Ova moja odbija da jede.... na silu joj supicu dajemo, ... a sve ostalo miksam u mlijeko...previše mlijeka pije, al šta ću, mora nešt jesti, a sreća mlijeko hoće uvijek. Kad izrastu trojke opet će ona po starom da tamani. Nadam se.
Nađa slabo jede kada je boli grlo. u svim ostalim varijantama, ona dosta dobro jede. i to mi je baš sreća velika. pegla ona mene, ali joj dam igračaka i onda ona zaboravi i sve pojede. evo sada je gledam...bolja je ona meni danas puno nego jučer. i življa i evo još nema temperature. jučer je Ibuprofen držao oko 4 stata i temperatura bi odmah skakala.
Maloprije sam E. toliko slinica izvukla Nuko-ovom pumpicom da sam se zaprepastila. Prvo odakle joj slinice, nista nije izlazilo, već je čujem kako hropti, a drugo Nuk pumpica? Svi se na nju žale! Imala sam sreću sve mi je nozdrvicu namiještala, pa sam mogla kako sam htjela
ja se kunem u baby vac. ova moja je izmeđuostalog dobilka i konjuktivitis i dala na pedijatrica jučer Tobrex kapi i Kloramfenikol mast. i masti naravno nema da se kupi. obišla sam 10 apoteka. i stavljala ja njoj kapi i jutros mi se čini da je oko bolje i ne krmelja više. sjetim se da mi je komšinica ispod mene oftalmolog. siđem do nje i žena mi kaže da mast i ne treba, da samo nastavim sa kapima ali da nos moram redovno čistiti. da je taj konjuktivitis dobila od silnih slina, kako trlja nos da raznosi sline i da su joj se zato oči inficirale. a zaista, ja od jučer, svako malo baby vac-om pokupim sline, ukapam kapi i u oči i sprej u nos i hB oko odmah bolje. pa eto da znate...
ja se kunem u baby vac. ova moja je izmeđuostalog dobilka i konjuktivitis i dala na pedijatrica jučer Tobrex kapi i Kloramfenikol mast. i masti naravno nema da se kupi. obišla sam 10 apoteka. i stavljala ja njoj kapi i jutros mi se čini da je oko bolje i ne krmelja više. sjetim se da mi je komšinica ispod mene oftalmolog. siđem do nje i žena mi kaže da mast i ne treba, da samo nastavim sa kapima ali da nos moram redovno čistiti. da je taj konjuktivitis dobila od silnih slina, kako trlja nos da raznosi sline i da su joj se zato oči inficirale. a zaista, ja od jučer, svako malo baby vac-om pokupim sline, ukapam kapi i u oči i sprej u nos i hB oko odmah bolje. pa eto da znate...
ja ti imam ovu mast...pitah te al valjda nisi vidjela a budala se ne sjetuh da ti posaljem sms
evo mene nema odavno..ali samo sam naletila da pozelim sve naj u 2012 svima ;: ))) mi smo bili u guzvi i trci,frci i sl..., sad smo na zasluzenom odmoru i pravimo pidžama party za novu, samo nas troje , uzivancija i odmor ;)))) pozzz svima
Helou... Ja uopste nemam osjecaj da je N.G. Isto kao da je kao i svaka druga subota, iako sam isplanirala sta cemo klopati a mm pokupovao, ja Jos sam po belaju od svih dana dobila jutros , ebi ga...
Helou... Ja uopste nemam osjecaj da je N.G. Isto kao da je kao i svaka druga subota, iako sam isplanirala sta cemo klopati a mm pokupovao, ja Jos sam po belaju od svih dana dobila jutros , ebi ga...
Kazem ja M. hebo ga, od svih dana dodje danas, kaze on, pa jel bolje sto je subota, nego neki radni dan pa da se mucis na poslu, bla bla bla...a otkud ona zna da je Nova Godina i da si ti imala planove...