Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Hanady, mala ima isti virus kao i moja Nađa. ne mora jesti ništa. ne tjerajte je. neka tvoja snaha pita da joj donesu Pirijač sa gastroenterologije. Nađa je to pila na špricu. svakih 5-10 min po jedna šrpica. ona neće jesti 2 dana i onda bi trebala početi po malo. Taj AD ne vjerujem da će htjeti. te infuzije su pravo sranje jer tako malo dijete prima jednu infuziju 10-12 sati. želim joj brz oporavak i šaljem vibrice ozdravilice.
Tiki, da te utjesim..V. lego kocke came slozene, na komodi stoje mjesesima, pomaknem ih samo da prasinu izbrisem...a sa nekim iz Binga, minijaturnim, redovno se svaki dan igra
AL ste vrijedne, vec metla radila Tajra jesu danas su nalazi, sad ode mm po njih, nadam se da su dobri, pozitivna sam Moje malo dijete zaspalo, veliko dobilo od teteke lutku ćelu sa hranilicon i cijeli dan je hrani, od kako je ustala ne odmice se od hranilice, kofol ode do frizidera, kao uzme nesto pa se vrati pa je hrani, pa do sporeta pa se vrati pa je hrani i sve tako u krug
Hanady za malenu , zelim od srca brzo ozdravljenje.
Juce od moje sestre sin kome je nepunih 12 godina operisan i sinoc me zove sestra i prica, posto je ona bila pored njega u sobi izasla ona u prodavnicu u krugu bolnice kad neko je zove iz taksija, kaze ona okrene se kad neka djevojcica: "jeste li vi markova mama, znate ja sam katarina i markova dobra prijateljica, ja sam dosla da ga posjetim, je li operisan, ali mi nisu dali da udjem, ali nije problem pokusacu ja opet sutra da ga posjetim, pozdravite ga" . Kaze sestra toliko sam se pogubila da je zanijemila . Dusa draga ona od 11 godina dosla sve sa taksijem sama njemu u posjetu, tako mi to nesto slatko
Hanady za malenu , zelim od srca brzo ozdravljenje.
Juce od moje sestre sin kome je nepunih 12 godina operisan i sinoc me zove sestra i prica, posto je ona bila pored njega u sobi izasla ona u prodavnicu u krugu bolnice kad neko je zove iz taksija, kaze ona okrene se kad neka djevojcica: "jeste li vi markova mama, znate ja sam katarina i markova dobra prijateljica, ja sam dosla da ga posjetim, je li operisan, ali mi nisu dali da udjem, ali nije problem pokusacu ja opet sutra da ga posjetim, pozdravite ga" . Kaze sestra toliko sam se pogubila da je zanijemila . Dusa draga ona od 11 godina dosla sve sa taksijem sama njemu u posjetu, tako mi to nesto slatko
AL ste vrijedne, vec metla radila Tajra jesu danas su nalazi, sad ode mm po njih, nadam se da su dobri, pozitivna sam Moje malo dijete zaspalo, veliko dobilo od teteke lutku ćelu sa hranilicon i cijeli dan je hrani, od kako je ustala ne odmice se od hranilice, kofol ode do frizidera, kao uzme nesto pa se vrati pa je hrani, pa do sporeta pa se vrati pa je hrani i sve tako u krug
za Anu...to ona tebe "kopira" Nadam se da ce nalaz biti dobar, bez bakterije... Eno, na temi Cir na guzi tajcika pisala da se kod njih vratila