Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja malo prije dođoh kući-družila se sa svojim prijateljicama-i tek sad zavirih u kuhinju Djeca ostala sa mm i dođe mi da ih svu trojicu probudim da kuhinju čiste(ko me sinoć upratio-zna da sam joj "spucala" generalku i legla tek u 2 sata)a on mi naš'o glumiti Jamija Olivera(ne znam kako se piše)dok djeci čisti nar Isprsk'o je i pločice i kuhinju i zid...ma pritisak mi skoči! ako ne znate za tu metodu-to vam je da popolovite nar i da ga lupate drvenom kašikom da zrnca ispadaju u posudu.....
, moram iako znam kako ti je
A slušaj nastavak, kad krenuh u daljnju inspekciju (jer malo nije bilo zaspalo kad sam došla, a bio u fazi uspavljivanja) nađoh nj i dijete u dnevnoj spavaju, on pokriven dječijom dekom, a dijete velikom A kontrola domaće zadaće-nije završena e tu ga moradoh probuditi...kaže -pa bilo već 15 do 9, morao je na spavanje...... E onda mu i za kuhinju izbrojah.... Skoči mi na nos onaj večerašnji smijeh
Ja sam upravo zvršila ture kolača za sutrašnju zabavu svoje djece, pa za prkeosutra u vrtići ... a tortu koju im planiram ostaviti kod nane...e nju ću sutra navečer završavati al sma figurice od fondata napravila...
Eh i sarmu sam naparvila...količina biće je sigirno i iduće godine sutra ujutro još kiflice za zabavu sutra... a navečer bih trebala mami naprviti i onaj zeleni rolaz...hoće ga i rusku salatu...al me maltretiraju al neka sve az ''bježaniju''
Ja malo prije dođoh kući-družila se sa svojim prijateljicama-i tek sad zavirih u kuhinju Djeca ostala sa mm i dođe mi da ih svu trojicu probudim da kuhinju čiste(ko me sinoć upratio-zna da sam joj "spucala" generalku i legla tek u 2 sata)a on mi naš'o glumiti Jamija Olivera(ne znam kako se piše)dok djeci čisti nar Isprsk'o je i pločice i kuhinju i zid...ma pritisak mi skoči! ako ne znate za tu metodu-to vam je da popolovite nar i da ga lupate drvenom kašikom da zrnca ispadaju u posudu.....
meni bas i nije drago jer su cijene u zari vani wow, pravo visoke tak oda cu slabo moci sta sebi i maloj priustiti a ako se otvore ovdje bojim se da ce se azel ukinuti a tamo uglavnom kupujem sve za lanu
neće ukinuti sigurno..pa nije lud! osim toga, samo je bitno da uvozi orginale i nema zime za njega to se zove "paralelni uvoz robe" (eksluzivni uvoznik po licenci uvozi i paralelno imas ove poput azela i harisa sto kupuju kontejner robe originalne na rasporodajama u tvornicama i sl, i onda uvoze i prodaju po znatno nizim cijenama)..
ja nenaspavana. legla iz 1h, jutros trka kroz kuću, danaa paketići, većeras dernek sa rajom s posla....ako ne odspavam poslije podne mrtva sam žena.
Hanady, sad iščitah sve oko male. reci im ima li ona proljeve? ako ima, nikakvo mlijeko, čak ni AD pa ni Humanu ne davati djetetu. sve sam ovo doktorirala. dok proljev ne stane, nikakvo mlijeko nego samo riža i rižina sluz, pečena jabuka, čaj od šipka. može grisini, keks, dvopek. kada proljev stave onda Humanu HN 7 dana i onda polako uvoditi mlijeko.
baš mi je žao što nismo dobacile do Importanea jučer. nas dvije ustale, bilo 18:15 i već mi je bilo kasno za bilo kakav izlazak. dok sam je nahranila, malo se igrale i stavila je ponovo na spavanje a mi išli u goste.
meni danas godisnjica braka i to cetvrta, pa nek smo zivi, zdravi i sretni kao i do sada takodjet mi je mami i tati danas 38 godisnjica braka, pa nek su mi i oni zivi, zdravi i sretni i veliko im hvala sto postoje e mi smo bili sinoc u importanu na pekaticima u igraoni, ma koja je guzva bila ludnica majkemi Vidila sam Lady al iz daleka I A.nije bio zanimljiv Troka tj.Deda Mraz hoce on tamo gdje je puno raje i fifi i nody, jedva ga smirih. Pa smo otisli do mog brata i snahe po paketic i dobio je velikooooog jurica, Boze moj srece, ma to je strasno , a kaze meni: Hvala dajdji sto je otisao na sjeverni pol po ovog jurica, sigurno mu je tezak bio mm i ja se valjali od smijeha!! Eto odo sad malo raditi
i mi juce bile na DM ali u mojoj skoli, obzirom da je bilo u jednoj vecoj ucionici,bila je guzva i prevruce, crkla sam od vrucine, lana rumena sa svim slikama, jedva smo uspjeli napraviti par slika, vazda nam neko uleti u kadar, pa slike nisu nesto. prepala se glasnih zvukova- mikrofon, pa sam je morala nositi jedno vrijeme (mm pokusavao slikati). na kraju je ipak sjela DM u krilo, al nije bila odusevljena. obradovala se strasno ogromnom medi kojeg smo dobili od mojih maturanata, medo veci od nje, pa se valja s njim po podu, grli ga i nosa lego kockice je nisu bas nesto posebno odusevile
ma ona se vec mjesecima igra s najobicnijim jeftinim kocikicama iz robota, pravi kocke, kule, nije joj dosadno, zna se bas zabaviti s njima duze vremena, pa sam mislila da ce joj se i lego svidjeti-uzela joj pakovanje za djecu od 1.5-5 godina, al nije se bas nesto igrala. mozda ce kasnije, sad joj ovaj medo zanimljiviji uzasno sam pospana , jedva gledam, sinoc je zaspala iza 9, jos puna utisaka sa DM, nadala sam se da ce jutros duze spavati kad ustade u 7 a ja u stanju kome radim popodne, a najradije bih prespavala citav dan, al tjesim se jos danas i sutra pa raspust imacu neke sjednice, al sve je super samo nek nema vise ucenika sto se tice importana, potpisujem te,i ja sam u strahu od guzve i virusa, jos se nisam psihicki oporavila od one njene upale pluca, pa izbjegavamo koliko mozemo okupljanja
< Poruku je uredio teacher75 -- 29.12.2011 9:42:08 >
jutro svima. sva sam se nesto ukocila valjda nezgodno spavala. djecak se sinoc sa fifi u snu svadjao i govorio joj bjezi fifi. sinic u importanu je bila prevelika guzva bilo nam je zagusljivo a i tata dosao po nas pa smo morali ici, a zao mi je sto nisam stigla progovoriti koju sa zenicama.
jutro... ladyblue ona neće ništa da jede...to je najtragi�nije al baš ništa ona neće ništa sem vode... doktorica je rekla da uzmemo porbiotik Ad d avidimo jel hoće da pije po 120 ml dnevno ...da bar nešto tako unosi jer je mala valja i mirovat na infuzijama ... a nema ni snage dijete...ma strašno nešto
< Poruku je uredio Hanady RR -- 29.12.2011 11:09:47 >
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''