Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
HO HO HO đe ste vi meni ja se ubila mesinom i kolacima..hvala svima na cestitkama i hajte na mezu i kolace od deda mraza sam dobila maticnu mlijec da popravljam imunitet a mm mi je rekao kad dođem do pameti da izaberem sebi poklon veoma je zabrinut za moje zdravlje
Ma ko to pita za nas ...nazalost V. nije bas najbolje, produzila mu je inahalacije do daljnjeg...promijenila sirup, pa sad umjesto za suhi, pije za produktivni kasalj..hB nema ture, grlo miruje, pluca ok...apetit je na nivou , pa vidjet cemo do kad ce ova promuklost i kasalj trajati.
hanady...zelim da princeza Sarita bro ozdravi i dodje kuci...
Ella_H ...drago mi je da je A. dobro, a sve te pokvarene stvari su nadoknadive
Sejo i Andrej
i mi bili u importanu, drago mi je sto sam upoznala neke mame jedino sto nisam imala bas priliku da pricamo, ali to je tesko sa djecom. nama je bilo malo zagusljivo onde, a taman je i mm dosao po nas pa smo medju prvima otisli.
Bili u Importaneu, zakasnili, a kad smo dosli bila neka guzvetina, vidjela sam Lady i Jelenu, i njihove i princezu mame2009, doduse, samo na trenutak, ali curice su bile premedene, pa mi je drago da sam ih barem na kratko vidjela
Malena_A,
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Mi da mahnemo samo... upoznala sam teki i selebriti, teki nesto na brzinu pa i ne skontah zenu kako treba, ali zato selebriti je prelijepa...zeno tako zracis, svaka cast Druzili se sa Lady, Mamom2009, sreli i moju dragu Leenče, nazalost na brzinu. Moja dijeca bila divna, ni jedno nije plakalo, nije histerisalo, mama fino popila kafu, ma milina, djeca za pozeljeti, samo nek ovako ostane
Ja malo prije dođoh kući-družila se sa svojim prijateljicama-i tek sad zavirih u kuhinju Djeca ostala sa mm i dođe mi da ih svu trojicu probudim da kuhinju čiste(ko me sinoć upratio-zna da sam joj "spucala" generalku i legla tek u 2 sata)a on mi naš'o glumiti Jamija Olivera(ne znam kako se piše)dok djeci čisti nar Isprsk'o je i pločice i kuhinju i zid...ma pritisak mi skoči! ako ne znate za tu metodu-to vam je da popolovite nar i da ga lupate drvenom kašikom da zrnca ispadaju u posudu.....