Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
koko, djecak je sladak ko med, dadada joj Andrejevica poguzija Ella, shvatam te za preseljenje potpuno, ali eto i to se mora, pusa za tebe i djecake tajra, majke mi ovo vise nije ni zanimljivo, sto paketica dobiju zaho, sretan put
Teki nam je neko mjesto iza mikset_e našla, pa smo se tu stacionirale... ali nismo baš bile u centru dešavanja...
Upoznala sam JelenuT, ... napokon povezala sliku i postove...
Sva dječica su bila mirnija od ove moje... ali sve u svemu, meni je bilo super, samo mi žao što ne stignem, pored djeteta, i koju progovorit sa ženama... samo piljim u nju, jer ona žuriii negdje ...
Meni je fascinantno koliko vrsta kolaca se pravi... Imate li vi "obavezne" vrste?
mislis moji ukucani? nemamo...osim onih koji su nam najdrazi ...a evo vec drugu godinu pravimo "Bubine kolace" od mamine prijateljice recepti...a sad, od koga je ona pokupila...boga pitaj ukupno 9 vrsta...mi pravimo 8...ovaj nam se jedan ne dopada
koko, djecak je sladak ko med, dadada joj Andrejevica poguzija Ella, shvatam te za preseljenje potpuno, ali eto i to se mora, pusa za tebe i djecake tajra, majke mi ovo vise nije ni zanimljivo, sto paketica dobiju zaho, sretan put
i meni je palo na pamet isto...kad vidim da idu 3-4 puta kod deda mraza...u nase vrijeme bilo jednom ali je bas zato bilo posebno i tome se radujes
mislis moji ukucani? nemamo...osim onih koji su nam najdrazi ...a evo vec drugu godinu pravimo "Bubine kolace" od mamine prijateljice recepti...a sad, od koga je ona pokupila...boga pitaj ukupno 9 vrsta...mi pravimo 8...ovaj nam se jedan ne dopada
U mojoj kuci se godisnje pojavi toliko vrsta
Da znas ko je ta Buba, pa da je "usvojim"
U mojoj kuci se godisnje pojavi toliko vrsta
Da znas ko je ta Buba, pa da je "usvojim"
pa vjeruj mi da nema moje mame...ne bi ni kolaca bilo ...ona mene motivise...pa onda skupa...a inace...skidam kapu marijani...recimo...vidi se da uziva u tome...kada se zaholcas, nije neki problem...problem se nakaniti
i meni je palo na pamet isto...kad vidim da idu 3-4 puta kod deda mraza...u nase vrijeme bilo jednom ali je bas zato bilo posebno i tome se radujes
Tada je SVE bilo zanimljivo...
Pogledaj kroz prozor! Nema sanse da vidis djecu vani...
P.S. Evo me kao oni dzuturumi sto vape za prosloscu , ali mi se mnogo toga ne svidja.
HO HO HO đe ste vi meni ja se ubila mesinom i kolacima..hvala svima na cestitkama i hajte na mezu i kolace od deda mraza sam dobila maticnu mlijec da popravljam imunitet a mm mi je rekao kad dođem do pameti da izaberem sebi poklon veoma je zabrinut za moje zdravlje