Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a što se tiče namještaja i kvaliteta, kvalitetniji je namještraj koji je kupovala moja mama prije nego što sma se ja rodila i bolje se drži od onoga koji sma ja kupila prije koju godinu stan mi izgleda ko da je sve u njemu staro 100 g kad smo stavljali pločice skontali koliko su zidovi krivi te iste pločice kad ti padne šta na njih, odmah se otkrhne komadić moja mama živi u kući staroj preko 150 g, koja je bolja i kvalitetnija od ovoga gdje ja sad živim
evo sad sam curu dovela iz vrtica, zvali me, nije izdrzala planirana dva sata, toliko se razderala, ja kad sam usla suze krokodilske, a tek jecanje, jedva sam je smirila, ma nikad mi nije tako plakala,a tek ja nisam se mogla suzdrzati ni pred vaspitacicama, obje smo plakale kao kisna godina, o Boze na sta li ce ovo da lici, toliko se brinem
almaa izdrži, kasnije će biti lakše moja cura je u početrku plakala zamnom kad krenem na posao, malo plače, onda joj teta uspije sa nečim skrenuti pažnju (prednost tog doba je što im lako odluta pažnja) sada većinom me ni ne pogleda kad idem na posao tvojoj je malo teže jer je u novoj sredini , samam bez tebe, moaj je lakše podnijela jer ostaje u kući nisi joj mogla naći tetu da je čuva kod kuće?
ma nije to bas tako, ja imam par ljudi koji redovno uzimaju u ikei, skoro pa sve, od djecijih soba, spavacih, itd., nakon 6 mjeseci je sve za smeca, uglavnom svako krecenje uzimaju i drugi namjestaj, al ne odustaju od ikea-e, iskljucivo zbog dizajna i noviteta ja imam par stvarcica koje su eto onako, nista specijalno,al sluze jos uvijek ukrasa i tih gluposti imam dosta i to moze proci
pa daj mi namjesta tj. firmu koja danas nije takva ne mozes ocekivati od plocastog namjestaja tj. iverice sa ukrasnim furnirom da traje ko drvo..mi smo, nazalost, mnogo glup narod...imamo drvo koje izvozimo...imamo dizajnere koji su bez posla...a nemamo nikog pametnog da ulozi kapital i otvori fabriku. Recimo...sipad koristi iste masine koje je koristio prije 40 god....i ne misli mijenjati...iako su netom nakon rata dobili para i para...ne mozes ti praviti namjestaj i sare ko prije 30 god. i ocekivati da se to prodaje...pa se cudom cuditi sto ipak ne ide...sto niko nekupuje...mi smo uklet narod...svako se mijesa gdje mu nije mjesto...pa tako dodje sef koji ima ukus mrtvog seljacine i kaze dizajneru...nemoj to tako...nego 'vako...i tako nam je u svemu.
jutroo i od nas....citavo jutro pjevusim depresijaaaaa od graha i kupusaaaa,oka ne sklopih nocas zbog graha drugi put cu praviti pasulj mozda bolje prodjem.... imate mahanje idemo malo u setnju
ma nije to bas tako, ja imam par ljudi koji redovno uzimaju u ikei, skoro pa sve, od djecijih soba, spavacih, itd., nakon 6 mjeseci je sve za smeca, uglavnom svako krecenje uzimaju i drugi namjestaj, al ne odustaju od ikea-e, iskljucivo zbog dizajna i noviteta ja imam par stvarcica koje su eto onako, nista specijalno,al sluze jos uvijek ukrasa i tih gluposti imam dosta i to moze proci
pa daj mi namjesta tj. firmu koja danas nije takva ne mozes ocekivati od plocastog namjestaja tj. iverice sa ukrasnim furnirom da traje ko drvo..mi smo, nazalost, mnogo glup narod...imamo drvo koje izvozimo...imamo dizajnere koji su bez posla...a nemamo nikog pametnog da ulozi kapital i otvori fabriku. Recimo...sipad koristi iste masine koje je koristio prije 40 god....i ne misli mijenjati...iako su netom nakon rata dobili para i para...ne mozes ti praviti namjestaj i sare ko prije 30 god. i ocekivati da se to prodaje...pa se cudom cuditi sto ipak ne ide...sto niko nekupuje...mi smo uklet narod...svako se mijesa gdje mu nije mjesto...pa tako dodje sef koji ima ukus mrtvog seljacine i kaze dizajneru...nemoj to tako...nego 'vako...i tako nam je u svemu.
vjestice, na znam kako ce ovo da funkcionise , a tetu sam mogla naci preko agencije, nisam imala nikog koga poznajem i ja sam se opredjelila za vrtic...
a što se tiče namještaja i kvaliteta, kvalitetniji je namještraj koji je kupovala moja mama prije nego što sma se ja rodila i bolje se drži od onoga koji sma ja kupila prije koju godinu stan mi izgleda ko da je sve u njemu staro 100 g kad smo stavljali pločice skontali koliko su zidovi krivi te iste pločice kad ti padne šta na njih, odmah se otkrhne komadić moja mama živi u kući staroj preko 150 g, koja je bolja i kvalitetnija od ovoga gdje ja sad živim
e moja vjestice...to ti je kapitalizam i potrosacko drustvo znas da je masa firmi propala jer su pravile prekvalitetne proizvode ...bukvalno...dozivotna garancija e to vise neces naci, osim u nekim antikvarnicama
Alen pun slajma,kad se zakaslje osjeti se ono da "pucketa".od jutro se zakasljo samo par put i tacno se vidi da taj slajm hoce napolje al on nezna izbacit,i nos mu je pun i ljeva iz nosa,ko voda.sta da radim,imal neki lijek da sam propustila.med i puter dala,Denivit sirup.ni sta od cajeva nece,nece sok kojeg inace moze popit litrama.samo voda i mlijeko.
ne mozes ocekivati od plocastog namjestaja tj. iverice sa ukrasnim furnirom da traje ko drvo..mi smo, nazalost, mnogo glup narod...imamo drvo koje izvozimo..
slaba je potraznja za drvetom, rijetko se neko odluci za bilo sta od drveta, nazalost, kod mene se narucuju i stokovi od iverice, nema se para
Alen pun slajma,kad se zakaslje osjeti se ono da "pucketa".od jutro se zakasljo samo par put i tacno se vidi da taj slajm hoce napolje al on nezna izbacit,i nos mu je pun i ljeva iz nosa,ko voda.sta da radim,imal neki lijek da sam propustila.med i puter dala,Denivit sirup.ni sta od cajeva nece,nece sok kojeg inace moze popit litrama.samo voda i mlijeko.
Ako nemas babyvac...ja bih ga nabavila...to se sve njemu iz nosa slijeva...a napravi mu caj od bijelog sljeza...mozes mu i unos nakapati i dati da pije...on odvaja slajm
bebasha moja baby vac je zakon... šta da ti predložim kada ništa neće ako natsavi biti slab sa jelom i uz to čuješ ''pucketanje'' ja bih d aga predijatr ipak posluša
a ja sam pretužna Moja zaova je upravo javila meni da je sarom legla na pedijatiju Ima proljev, povraćanje, upalu grla, opstukciju brogitisa...temperaturu i na sve to radut će nalaze da se utvrdi jel upala pluća pošto na to aludiraju Očajna sam... tako mi je žo nemate pojma kako...hoće srce da mi iskoči
nemam Baby vac et sta cu joj.jos uvjek sam seljanka po tom pitanju sad cu skuhat sljez.meni najgore sto ja to sve moran na silu.al razumijem nos al i sve sto ide na kasiku.on bjezi od kasike.bilo sta da mu dajem bjezi.nekakontam otkud toliko odbojnost prema hrani i svaki sirup mu dadnem na silu i place mi ko lud
bebasha moja baby vac je zakon... šta da ti predložim kada ništa neće ako natsavi biti slab sa jelom i uz to čuješ ''pucketanje'' ja bih d aga predijatr ipak posluša
a ja sam pretužna Moja zaova je upravo javila meni da je sarom legla na pedijatiju Ima proljev, povraćanje, upalu grla, opstukciju brogitisa...temperaturu i na sve to radut će nalaze da se utvrdi jel upala pluća pošto na to aludiraju Očajna sam... tako mi je žo nemate pojma kako...hoće srce da mi iskoči
znaš da sam ja sa N bila u bolnici...proljev, špovraćanje, temperatura, upala grla....sve osim tog bronhitisa a jadnica, imala je samo 11 mjeseci. proći će to, nije strašno. pa i da je upala pluća opet nije tako strašno. tek kada odeš na Pedijatriju i nagledaš se svega onda ti te "sitne" bolesti prestanu biti predmet tolike sekiracije.
nemam Baby vac et sta cu joj.jos uvjek sam seljanka po tom pitanju sad cu skuhat sljez.meni najgore sto ja to sve moran na silu.al razumijem nos al i sve sto ide na kasiku.on bjezi od kasike.bilo sta da mu dajem bjezi.nekakontam otkud toliko odbojnost prema hrani i svaki sirup mu dadnem na silu i place mi ko lud
ma milion djece ima odbojnost prema kašiki...nek naprosto nemaju kad da sjedu i ejdu... polako to će doć na svoje...
vidi da higijenu nosića nekako porvedeš kvalitetno...jer ako mu se spusti previše dole ...moža bit zeznuto...al opet možd aje i mala viroza pa staće nosić smao ga čistite ispuhujte kako znate i čistite fiziološkom, šljezom
Hanady mi probleme s hranom imamo od uple pluca,znaci vec 6 mjesci neznam dali je to povezano.recimo juce i prekuce je bas fino jeo.mm i ja se sokirali,danas opet nista. a nevidi ga vodila jer oni prvo gledaju karton pa onda djete pregledaju.a u kartonu stoji da se svaku njegov kasalj ljeci urbazonom,antibiotik i inhalacijama i samo prepisuju,tako i kod Ajle.ja to vise nemogu
zao mi je zbog Sare.nadam se da ipak nije upala pluca i da ce brzo sve biti uredu
< Poruku je uredio bebacha -- 28.12.2011 12:01:15 >
znaš da sam ja sa N bila u bolnici...proljev, špovraćanje, temperatura, upala grla....sve osim tog bronhitisa a jadnica, imala je samo 11 mjeseci. proći će to, nije strašno. pa i da je upala pluća opet nije tako strašno. tek kada odeš na Pedijatriju i nagledaš se svega onda ti te "sitne" bolesti prestanu biti predmet tolike sekiracije.
ma znam moja ladyblue... našoj sari je 18 mjeseci...a i poršlu je novu godinu dočekala u bolnici... i brat stariji joj je do 4 godine tslano bio bolestan...
meni žao...što je boli, žao mi i zaove...nje mi je posebno žao
uz sve to zaova mi s eubola u noćnoj smjeni iglom kojom je pacijenta bola...sad čeka nalaze za to... ma sve joj s eskupilo...a ja nemoćna da im olakšam...
da ona ima majku il akibeti sestru da joj šta pomogne...da mi Mika moja ne oboli...prosto s ebojim i za njeno zdravlje u velikom je teretu... to mi je najgore...
Sad sa mužem pirčam i on zaplaka a nije neka plačipi...., džaba da insan može da im olakša al ne mogu nemoćna sam....
Odem kod njih u 14 izaćemo i ja i muž...da vidim šta dalje...gdje će joj sin nakon vrtića... joj Bože