Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
meni od ta tri "brenda" ne treba nijedan , eto moze h&m, kod njih se nesto i moze naci za kupiti, ikea iskljucivo za neke sitnice bi bila dobra, ukrase i tako te djidje, a zara , bezveze
slazem se bananice i meni je zara beze sta sam got kupila zarino u splitu jako mi se brzo raspalo, jedino djecije nije lose ali djeciji HM je bolji tako da i ja glasam za HM i ikeu
ja ću dernek da nparvim kad ovdje otvore a kupat ću se sa inventarom u H&M-u
ma ikea je glupost cista, vecinom nekvalitetne stvari, koje godisnje moras mjenjati, a mi ovdje ipak uzimamo kvalitet da nam traje duuuuugo godina kako je meni danas hladno, nikako se ugrijati, ovi ovdje kao da nikako ne griju
ma ne znam ni ja kome otvaraju, a OMV se povlaci jer nece se uopste baviti vise pumpama vec samo istrazivanjem tih naftnih derivata. jer OMV super radi a bezbeli kod nas auta i jedno sto se trosi benzin je vala nemaju za hljeba ali za benzin imaju. a taj novi trzni u mostaru je neka corporacija i sa zagrebom znam da se tamo ti ugovori sklapaju. ne znam koji im je cilj sa tolikim trznim ali vidit cemo sta ce biti. ja ti samo kazem jer ima tacno i prostori koji su za te butike vec ostavljeni i sve pa cemo vidjeti ne zna se sta se sutra moze desiti a ne na proljece takva smo mi drzava.
Ja nikako ne bih rekal da je ikea nekvalitetna. Istina da se nekad naleti na nešto što se pokaže loše, pa i ja sam nedavno kupila kauč u Kestenu koji će uskoro u smeće jer se ni sjediti na njemu više ne može, ali iz Ikee imam neke komade namještaja već skoro 10 godina i izgledaju još uvijek dobro da ih nemam namjeru mijenjati!
Ma od toga da ce H&M otvoriti u Mostaru,jer ja sam bas nedavno pricala sa curom,koja kaze da je bila u kontaktu s njima i da u uopce nemaju u planu otvoriti ni jednu radnju BiH
Ja nikako ne bih rekal da je ikea nekvalitetna. Istina da se nekad naleti na nešto što se pokaže loše, pa i ja sam nedavno kupila kauč u Kestenu koji će uskoro u smeće jer se ni sjediti na njemu više ne može, ali iz Ikee imam neke komade namještaja već skoro 10 godina i izgledaju još uvijek dobro da ih nemam namjeru mijenjati!
80% robe im je fus, dizaj extra,kvalitet nula, a naravno da ima i dobrih stvari
potpisujem...osim za kauc iz kestena-nemam ga ikea ima super stvari i solidan kvalitet...danas se ipak sve pravi da traje 5-10 god. max...a ne ko u vrijeme nasih deda-baba i staraca...pa se namjestaj mijenjao nakon 30-40 god...mi imamo natuzzijev kauc...imali smo i fotelju koju smo bacili...iz istog razloga...a cijena im je bila ...pa kad vec kupujes nesto sto je moderno nek je barem pristupacno...a svakako ces mijenjati za 10 god...samo nista od ikea-e kod nas...nazalost...
80% robe im je fus, dizaj extra,kvalitet nula, a naravno da ima i dobrih stvari
ne znam odakle ti ovaj postotak...ja bih prije rekla da je obrnuto...naravno, ako poredis sa namjestajem visokog dizajna i materijala...onda odgovara...al ko ima para da kupuje takav namjestaj...jako malo...pa cak i vani...a ne kod nass...ali kada poredis ikeu sa namjestajem koj se kod nas prodaje...ikea ti dodje vrhunske kvalitete i dizajna
ma nije to bas tako, ja imam par ljudi koji redovno uzimaju u ikei, skoro pa sve, od djecijih soba, spavacih, itd., nakon 6 mjeseci je sve za smeca, uglavnom svako krecenje uzimaju i drugi namjestaj, al ne odustaju od ikea-e, iskljucivo zbog dizajna i noviteta ja imam par stvarcica koje su eto onako, nista specijalno,al sluze jos uvijek ukrasa i tih gluposti imam dosta i to moze proci