Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sinoć smo imali dobro noć, E. je odspavala u komadu, bilo je malo plača kroz san, ali je to nije probudilo.... Danas idemo u Dom zdravlja da joj uške pregledaju, pa cemo vidjet sta cemo i kako cemo...
Jutro... Bas lijepo od vas sto pitate za mene i moju gospodju straznjicu ...bolje je, hvala na pitanju ... Doublemum, nije virus, kako sam bila na dijeti cim malo vise jedem hljeba/tjestenine protjera me...
ladyblue hajd bar sad znate šta je uzrok osipa, i vadam se da ćete ga brzo riješiti mogu misliti koliko to nju svrbi, duša draga moja je cura bolje, sad nema temperaturu i od jutro nije imala proliv, malo je kenjkava, ali je bolje inače ona jošp nikad nije prespavala noć bez buđenja valjda ću i ja jednom to dočekati
jutro, joj ja sam se smrzla dok sam pretcala od auta do posla. moj djecak jucer bio previse sutljiv samo da ga ne uhvati kakva viroza jer inace tako umiri se prije nego ga safata. ne slini niti kaslje ponekad se malo zakaslje ko i svi. samo da mi ne pokupi nista ovu sedmicu i bit ce super. a vidim da se jucer s nekim uvrticu hrvao na licu mu ostao neciji prst pa je mozda zato bio tuzan. kako ste vi ostali, kako bolesna djecica sad hladno pa se lako i razboliti stalni iz vruceg u hladno.
a almaa dobro si...i ajs ma čula da H&m dolazi kod nas ubrzo...mada čula sma i ikea da stiže...sve nekako oko porljeća...sad nakoji je pocy mislila nisma sigura...al mene će oba ''''''''brenda'''''''' obradovat
evo ne mogu vam bas reci jer spada u domen poslovne tajne, ali nisu ova dva brenda..vec neki treći samo ću reći da ja volim taj brand i mislim da ga svi vole..sada je ovdje dostupan po vrlo pristupačnim cijenama, ali neće bre da može kada dodje pravi tata mata
jutro svima...ja hasta jos, grlo me stišće ali je tyol hot riješio problem temperature u dva poteza..fakat je odličan
sinoc bili malo na vrtuljku i vozicu na marketu..sam R. i čitav mehanizam pokrenuse za njega samog ...inače, nije htio da šeta iako je imao punu ratno opremu poput pernate jakne, skafandera i svih skalamerija koje mu ispod obučem...kaze hladno mu bilo pa da ga nosimo...
i još nesto - pije još Ospen..počeli smo piti 24.12. poslije podne. Koliko se pije Opsen inače? je li 5 ili 7 dana ili ja kontala da završim sutra ujutro sa terapijem, to mu ga dodje na 5 dana moRe li ovo ovako ili da zovem pediajtricu..ne pitah je tuka ja koliko dana treba da pije
< Poruku je uredio pocahontas -- 28.12.2011 9:53:17 >
dan i od nas... moji razbojnici vec lom po kuci napravili, a ja sto bi dadada rekla zeeeeen
Pocahontas mozda ti znas bolje od mene, ali ja znam da nece biti zare jer big bos u Spaniji neda dozvolu da se otvori njihov objekat jer Bosna nema plateznu moc koju on ocekuje od zemlje u kojoj otvara objekat da ima, jedino da neko uzme kao zakupac kao u BG pa da kupuje kod njih po njihovim prodajnim cijenama pa prodaje ovamo po dosta vecim, kao sto je rijec u BG.
dan i od nas... moji razbojnici vec lom po kuci napravili, a ja sto bi dadada rekla zeeeeen
Pocahontas mozda ti znas bolje od mene, ali ja znam da nece biti zare jer big bos u Spaniji neda dozvolu da se otvori njihov objekat jer Bosna nema plateznu moc koju on ocekuje od zemlje u kojoj otvara objekat da ima, jedino da neko uzme kao zakupac kao u BG pa da kupuje kod njih po njihovim prodajnim cijenama pa prodaje ovamo po dosta vecim, kao sto je rijec u BG.
fakat ne bih dalje da komentarišem na ovu temu sačekaćemo proljeće 2012 i bumo vidjeli...
jutro ledy, cestitamo prve koracice moja cura od danas u vrticu, odvela sam je na par sati da se malo adaptira, joj da mi je sad cigaru da zapalim, iako nepusim, ispusila bih kutiju sad, uh...
ja sam cula da ce biti u novom trznom na aedromu sto se pravi i zara i HM i tako tih nekih brendova ali to je tek 2013, a na proljece ce u mostaru otvoriti zara i HM i ostali brendovi i Mcdonalds naravno u novom trznom sto se pravi gdje je bolnica bila. gigantski trzni po svemu sudeci
Alma draga ja sam kad je kreno u vrtic pardon jaslice prvo po pola sata pa sve pomalo povecavali ali dugo mu je trebalo da se navikne, a meni jos duze jer sam ko budala hodala oko vrtica i slusala place li. uhh kad se sjetim hvala Bogu sad ide sa pjesmom u vrtic i vidim da je happy ali prvo adaptacija pa onda 2 mjeseca konstatno virusa sad se smirilo i jedno i drugo samo se nadam da ce tako ostati. u svakom slucaju sretno i da se sto prije adpatira sa sto manje viroza.
vidim zara se otvara ...ne vidim zasto ne bi kada imamo mango...a zara je ispod manga...koliko ja znav sve je to isti gazda...ima jos jedan brand...visoke mode...to sumnjam da ce doci
sto se ikea-e tice...u mene mi tetak rece (koji poznaje situaciju drvne industrije u bih....i svega sto ide sa tim) da se ikea nikad kood nas nece otvoriti...razlog...nemamo dovoljno stanovnika...njjihova politika je valjda da idu samo tamo gdje su milijunski gradovi i gdje je veci prosjek platezne moci...kada skontate koliko se kod nas "cesto" namjestaj mijenja i sta nas svijet voli...ima i logike
teki i mi smo u jaslicama, moja cura ima 13 mjeseci i jos ne hoda, a ja sebi utuvila u glavu da ce je neko zgaziti, luda mama, cak me je i vaspitacica zvala da kaze da je sve ok i da nije plakala, ali ja ko na iglama, u pola 12 idem po nju, evo jos malo