Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vecer! Mi bili na dodjeli paketica, kod tate na poslu, bilo je veselo ali opet nista od slikanja, ne zeli, ovaj put ima zajednicku sliku nje, Djedice i tate , paketici su super, bas se odusevim uvijek kako se neko lijepo organizuje iako nemaju para poput nekih drugih firmi
Kako su djecica, nadam se da nema bolesnih, ja nemam snage citati sve, jedva sam docekala da popijem tabletu za glavu, glava mi se raspada cijeli dan
tajra, samo ti jos muz fali, pa da i "njega" obavis i onda sa osmijehom na licu
V. i MM se uspavljuju i sa njima ravno 20 autica u krevetu ...on nakon 2. inhalacije vise ne kaslje, kao da se i promuklost smanjila, al' ujutru idemo na kontrolu da vidimo treba li se inhalirati i dalje ili ne...
Ladyblue, sretni prvi koraci ...a zato se ona neku noc zavukla pod hranilicu, osmisljala cura nasamo taktiku za put u pustolovinu
Joj Jelena i meni V. to isto radi, doduse ne tovari mi autoguralicu na glavu, ali obavezno je moram drzati na krilu dok se on necim drugim igra...kaze cuvaj mama toma
ma tu sam ja citam redovno ma djecu kaslju,ustvari sad je dobro.nije bilo puno strasno,Denivit plus i ciscenje nosa u subotu bilo fino,ipak se slikala s djeda mrazom.uciteljica je stavila djedici u krilo.nije plakala al joj nije bilo bas najdraze.ima na face-u slike,koje dokazuju a od subote svima prica kako je sjela djeda mrazu krilu,nije plakala i mama je vodila na toplu cokoladu i pizu sve po starom,Ajla zeza,Alen jos vise al i prica puno isti sestra,obori me s nogu kad nesto kaze
Felix sretno s tabletam.ja ih nisam nikad koristila,mrzim ih Dadada slusal potomce Jelo vidim djecica dobro Mala se malo javila.ostalim pozzzz veliki
Tekja to na krilu odavno, samo kod nas nije tom kod nas je "urić" (jurić), pa onda mi donese i ono slonce veliko, pa meda i tako sve moguce velike igracke, a ja jos drzim luku na krilu pa treba i sve to jos da drzim Nego danas nam mama2009 bila na kafi i pokazala novu igru Ani pa dijete upija kao sunđer, jeste da mama i ne popi kafe kako treba koliko je A zatrpala igrackama, pravo joj zanimljiva bila
Ovo moje djete je cirkus zesci,gdje god uhvati priliku klanja nađe komad papira,krpu kuhinjsku...sad trenutno klanja na "kosiljici od fascikle" Kazem mm kad podigne ruke kao zanijeti namaz,rekoh isto turabi
Kaze mm:e vala ako bude bacao na njega,punim cu ga nabit
Tejka vidim i kod vas laringitis.ja nazalost imam iskustva s Ajlom.al njoj nikad neda Flonidan(iako je molim )ker kao nije za djecu do 5 god nego onhalacije antibiotik,urbazon
salmy, dobar prijedlog... Primljeno Vidis kako bebacha zna ugoditi sebi...
naravno.i kad mi neko kaze sto legnes u ponoc.lezi ranije i naspavaj meni ova tisna i cinjenica da radim sta hocu a da me niko ne prekida,treba vise nego san
salmy, dobar prijedlog... Primljeno Vidis kako bebacha zna ugoditi sebi...
naravno.i kad mi neko kaze sto legnes u ponoc.lezi ranije i naspavaj meni ova tisna i cinjenica da radim sta hocu a da me niko ne prekida,treba vise nego san
i sama sam ti takva
Tajra rado bi al mi frka nesto to dat na svoju ruku al vise mi antibiotika i urbazona puna kapa.a svako cije je djete jednom imalo laringitis zna kolika je lutrija ne odvest pedijatru,mada mi cekako bas zadnji momenat.a i jedan poznannik,dr opste prakse nam je savjetovao Flonidan navece