Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Noa me poceo da udara, i mene i mm....i onda kao se smije....ja zagalamim na njega,objasnjavam da to ne valja i da ce ici po kazni u sobu, i on meni na to kaze : otem ja u pobu (Hocu ja u sobu) , jos se fol slaze sa kaznama....
ili ovo: pitam ga sta ce jestii on mi kaze npr. pupu (supu) ja donesem supu on vristi place i govori netem ja pupu (necu ja supu) ja otem ninu (ja hocu Linu), ja napravim linu on opet place hoce nesto trecce izludi on mene s tim.....
sta mi se desilo s mirnim djetetom koje je sve slusalo? uh
ja sam bila na protestima kada se galerija zatvarala...zgadio mi se zivot ...znas sta znaci niko...ama niko od prof. sa akademije se nije pojavio...iz umjetnicke...troje...sve skupa mozda 10-20 studenata...ostalo su novinari bili...eto ti podrske...ne kazem ja da nisu i sami krivi...ali to su institucije koje ipak drzava treba da gura u vecoj mjeri...ma ovo samo govori o nama samima...nista vise...mozda je i bolje da se sve ugasi....sve sto ima veze sa kulturom...ionako je grad sve drugo sem grada...pa da vise ne mozemo ni glumiti grad
Meni Andrejevic spava...ja rucak kuham pa mu se ne mogu pridruziti
anidla da si prezivjela zahvat...cula sam da je grozno...vani ti barem daju nesto sto te malo omami...pa je navodno lakse...a je li moguce da se kod tebe radi o tzv. "fantomskoj" boli mislim...ovo ja lupetam...znam da se moja mama zna zaliti kako je "boli" zuc...iako je nema...mada onda to nisu toliko jaki bolovi...otidji ti kod nekog vrsnog interniste...ja ti mogu mackica preporuciti i ovog sto je mm dr. avdo...nesto...ako hoces posaljem ti pp
Noa me poceo da udara, i mene i mm....i onda kao se smije....ja zagalamim na njega,objasnjavam da to ne valja i da ce ici po kazni u sobu, i on meni na to kaze : otem ja u pobu (Hocu ja u sobu) , jos se fol slaze sa kaznama....
ili ovo: pitam ga sta ce jestii on mi kaze npr. pupu (supu) ja donesem supu on vristi place i govori netem ja pupu (necu ja supu) ja otem ninu (ja hocu Linu), ja napravim linu on opet place hoce nesto trecce izludi on mene s tim.....
sta mi se desilo s mirnim djetetom koje je sve slusalo? uh
faza ukljuci tipku "ignore" i zeeeeeeeen samo slijezi ramenima...tako ih nerviras pa prestanu ...barem kod ovog mog pali
anidla da si prezivjela zahvat...cula sam da je grozno...vani ti barem daju nesto sto te malo omami...pa je navodno lakse...a je li moguce da se kod tebe radi o tzv. "fantomskoj" boli mislim...ovo ja lupetam...znam da se moja mama zna zaliti kako je "boli" zuc...iako je nema...mada onda to nisu toliko jaki bolovi...otidji ti kod nekog vrsnog interniste...ja ti mogu mackica preporuciti i ovog sto je mm dr. avdo...nesto...ako hoces posaljem ti pp
nek se bol zove kako hoce, al boli....ajd posalji pp,detaljno moljem
nek se bol zove kako hoce, al boli....ajd posalji pp,detaljno moljem
posaljem ti cim se A. probudi jer su mi u sobi nalazi na kojima su br.tel
i ja ga znam lupiti ko niko sad citam da s f. bol odnosi samo na amputirane udove....gluho i dalekoo bilo
joj jesi ti meni smijesna a ja jos gora, kontam sta joj znaci f.bol?
ja napravila rucak, potrudila se,a mm otisao s posla po Nou u vrtic i pravac na kafu sa jos jednim prijateljem i njegovom curicom.....rucak se ohladio, a ja ko fol ljuta, iako mi godi samoca
Imam jedno pitanje , moj mlai pje prestao dojiti ali zato po itavu noc se bud i trazi nesto za piti tako da nikako doci do onog kada prespava noc :((( , jeste li vi imale isti problem i kako ga rijesiti?
ova moja se i dan danas budi i trazi vode ili cucu kad skonta da joj je ispala u snu, nekad i po 2-3 puta (zavisi sta je jela). ne znam jel ikad do sad prepavala noc bez ijednog budjenja
I dobar dan drage moje, kako ste mi vi danas? Ja sam ok, imam posla preko glave, kraj godine, izvjestaji i sl., ali sve ce to biti juce Veceras moja firma organizuje paketice i predtsavu i CDA i jedva cekam da se druzim sa rajom s posla i da gledamo nasu prvu predstavu Mi s,p vec isplanirali gdje cemo za Novu i to jedva cekam, a 29.mi je godisnjica braka pa se radujem i tome....sve u svemu volim decembar
jel u 18.00? i moja lana je upravo krenula sa tatom i zaovom, vode je na njihovu predstavu i paketice
iscitah sve, pa rekoh da se javim, evo uzivam malo i odmaram u miru i tisini doma svoga mm i lana otisle kod deda mraza i paketice od zaove a sutra ce na deda mraza i paketice od moje skole ja jedva docekala da malo odmorim u tisini, juce i danas se bas umorila, jedva gledam. jedva cekam raspust, samo jos da izguram ovu sedmicu, jos malo.... oko zgrade nam je uzasan led, klizaliste nam nije ravno, pa me bas strah da hodam, moram paziti...danas poslije posla malo setala po gradu i u BBI sa drugaricom, snizenja smijesna, nista posebno pa nista ni ne kupih. dadada, pingivin je super, moram i ja kupiti to jaje
dijete mi je interesdjija cim je vidjela da DM dijeli paketice odmah hoce i ona, tako da je uspio slikati pored DM- nije htjela u krilo, al dobro da je ikako htjela, bas sam se bila zabrinula kako ce sura kod mojih na poslu