Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kod nas sve po starom,sutra idemo na jos jednog mraza djete ce tacno dobit averziju,jos ga pitam jeli mu se ide?? i hocel plakat,kaze nece plakat,ide mrazu
Pa vidimo ako Bog da Tajra blago tebi,sad bih se mjenjala Cestitamo prve korake
tup je osjecaj, osjecas u sebi nesto grubo i ma ne znam...tesko za objasniti....
joj radosti kad je krenu vaditi(cijev), uh.....
hanady, Bog te cuo....
meni kaze doktor da on misli da ne moze vise biti kamen u jetri jer ja nemam zuci pa taj kamen nema gdje da "ispada"
Ženo draga, hB pa ti je ovaj nalaz bar uredan eto vidjećeš poslije MR-a jbg nadam se da će sve biti uredu. Nedaj se ... A što se tiče Nokice proćiće,a što kaže Dadada samo sliježi ramenima i malo na ignor jer inače otićićeš u ......
Bravo za prve korake ...
A ti što si sama i hodaš u pidžami blago tebi i ja bi rado tako... uhhh šta bi dala za jedan dan u pidžami
ostala dječice i mame budite mi veseli i nasmijani a ja odoh u prnje nemerem više glava hoće da mi spadne sa ramena
To za pusenje bolje da ne komentarisem , jer pusenje i prije i posle 35 u kombinaciji sa pomenutim moze biti stetno, nazalost imam slucaj sa mojom sestrom koja je zbog istog u 24 godini dozivjela infarkt.
Sta je ovo tiho veceras?
Da moje dijete se ipak obradovalo jelci, ali cijelih pola sata, posle pola sata joj ej pocela da smeta, pa me tjera da je pomjerim iz tog coska jer ona tu hoce da stavi svog konjića, a i da je skinem sa tolića malenog na koji sam je stavila jer ona hoce da pravi tu rucak
To za pusenje bolje da ne komentarisem , jer pusenje i prije i posle 35 u kombinaciji sa pomenutim moze biti stetno, nazalost imam slucaj sa mojom sestrom koja je zbog istog u 24 godini dozivjela infarkt.
Sta je ovo tiho veceras?
Da moje dijete se ipak obradovalo jelci, ali cijelih pola sata, posle pola sata joj ej pocela da smeta, pa me tjera da je pomjerim iz tog coska jer ona tu hoce da stavi svog konjića, a i da je skinem sa tolića malenog na koji sam je stavila jer ona hoce da pravi tu rucak
Joj mama sta uradi danas, cijelo vece smo morali autice po glavi da vozamo, ali nije to sve...donijela je onu auto guralicu da stavim na glavu da vozam i u vrisku tako da sam morala i ono na glavu stavljati
danas sam zujala k'o navijena. pripremila paketiće, za četvrtak, obavila još 100 nekih stvari. N zvanično ima gljivice i moramo se sapirati hipermanganom, stavljati ono ljubičasto sranje i mazati Canestenom! nadam se da će proći u nekom razumnom roku.