Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi sad od dr. Vedad ima laringitis, dobio 2X inhalacije, flonidan i sirup za kasalj...kaze dr. nema potrebe za antb, grlo cisto, pluca ok, nema ture, pa se nadamo da cemo presjeci sve jos danas ...On ok, usli u apoteku da uzmemo sirupe, a on kako ugleda kasice i sokice na polici, kaze: Mama uzmi mi hip...otkud mu hip, veze nemam, jer mi odaaaaavno kasice ne jedemo...
Put putuje Latifaga ...da bude sretno Zaho i da se fino provedete aBd
dadada, razmisljam nesto bi l' bio red da se na babine dodje
Joj i ja bih u Importane, al' nis' od toga
Bolesnoj djecici i mama zelim brzo da ozdrave
ej zene sta ima ja bila kod ginica papa uredu,pa sutra odo vaditi nal. i uzv dojki da mi ukljuci kontracepcijske tab neke nove yaz da pijem . Prije nal sve povaditi dobro mi sve objasnila uvezi tab . i ja se slozila eto
ej zene sta ima ja bila kod ginica papa uredu,pa sutra odo vaditi nal. i uzv dojki da mi ukljuci kontracepcijske tab neke nove yaz da pijem . Prije nal sve povaditi dobro mi sve objasnila uvezi tab . i ja se slozila eto
nisu yaz bas tako nove ja sam ih pila. dobre su samo kad pocnes da pijes kad ti prestane opet za jedno 7-10 bude ti malo i to cini mi se samo prvi mjesec tako. inace nisu lose uopste nema menstrualnih bolova ako sih imala i ne deblja se
nisu yaz bas tako nove ja sam ih pila. dobre su samo kad pocnes da pijes kad ti prestane opet za jedno 7-10 bude ti malo i to cini mi se samo prvi mjesec tako. inace nisu lose uopste nema menstrualnih bolova ako sih imala i ne deblja se
imala sam i imama tezak PMS bolove kad dobijem dva dana na noge ne mogu a moram djete trazi Pa mi i zato ukljucila Pa vidicemo kako ce mi pasat koliko kostaju kod vas ? I da kaze da su tab super ove .
jojjj za to jaje nam je i Srđanov kum govorio...Bože šta sve neće izmisliti :))))
Iman, ti u zadnje vrijeme samo spominješ, je li ta ideja već u planu ili već u pripravnosti :)))
moj mali dječak skrooozzz slabo spava već noćima, ali sinoć sam i ja definitivno pukla. Budi se non stop, prestali smo s dojenjem, ali prihvati flašicu kad mu se da, pa znam da nije gladan. ne znam dal je do stomačića ili nešto treće pojma nemam, znam samo da mi je san misaona imenica. Mi njemu iscjedimo čitav nar i on to pije tokom dana, pa mu drugi iscjedimo tek za par dana, znam da je pun vitamina C, pa kontam dal bi moglo biti i to...ili zubi...ili....?biga ne znam više ni ja...
Hej, još nešto, kakve ste vi svojim jednogodišnjacima kupovali čizmice, ja sam za S uzela neke tople futrovane čizmice na pijaci, one su samo za snijeg (12km ). On još nosi br 20 i po pa nisam htjela da se trošimo na to jer ne šetamo po polju... kakva su vaša iskustva s tom privremenom obućom....
Hej, još nešto, kakve ste vi svojim jednogodišnjacima kupovali čizmice, ja sam za S uzela neke tople futrovane čizmice na pijaci, one su samo za snijeg (12km ). On još nosi br 20 i po pa nisam htjela da se trošimo na to jer ne šetamo po polju... kakva su vaša iskustva s tom privremenom obućom....
Mi smo svu robicu naslijedili, ali futrovanih cizmica br-20 ni na vidiku...
Bilo mi je tesko odvojiti pare za to, jer znam da ce kratko noisiti, pa sam joj uzela futrovane gumenjake za 30KM. Tople su, ali nisu nešto savitljive, pa teže u njima hoda, ali da se baca po snijehu su ekstra. I posudili smo jedne futrovane ćizmice koje imaju lošiji đon i kratke su da za dubokog snijega, .ali u njima hoda fantastično. Pa kombinujemo.
Ni mi nismo našli br 21 pa smo uzeli nešto veće, to su neki kineski brojevi pa nemam pojma koji je broj, malo teže u njima hoda al one su baš za snijeg. Imamo cicibanke 20 koje smo naslijedil, pa u njima hoda po centrima i tako , ali su već skrozz knap pa ih izbjegavam, kontam drugi put, za centar spakujem ove naše fine pokućnice :)
Znam da je bezveze razbacivati se, ali zaista svi težimo da naša djeca imaju ono što je najbolje za njih, mada je to često nemoguće. I meni je besmisleno uzimati neke specijalne čizmice za zimu sada, sljedeće zime će već biti druga priča, biće dvogodišnjak aBd pa će puno više vremena i provoditi vani.
imala sam i imama tezak PMS bolove kad dobijem dva dana na noge ne mogu a moram djete trazi Pa mi i zato ukljucila Pa vidicemo kako ce mi pasat koliko kostaju kod vas ? I da kaze da su tab super ove .
e onda ce ti dobro doci jer i kod mene je isti problem ja sam na ibrufenima prva dva dana znala sam i u nesvjes padati od bolova. cini mi se da sam ih placala oko 24 ili 25 KM malo su skuplje
Mala srecan rodjendan nasem drugu sa zakasnjenjem... sve njaljepse. Ja sam ubjedjena bila da su rodjeni 28. i 29.
e koji sam ja retard . Ja vec usla u 2012god i vec u januaru
Jelo sretan ti nova godina
dadada cestitam prinovu mi imamo dva mladunceta a ni oni nisu htjeli da se izlegu pa ih ja malo pogurala vec su dostigli max velicinu i ne znam sta vise s njima da radim,stoje u vodi i niko ih ni ne gleda samo smetaju
evo da se i mi prijavimo na ovu temu pocahontas obraduj me i reci da je H&M dado gdje se moze kupiti ovo jaje, samo mi jos ono fali, pored moje cure i psica od dva mjeseca, hahaha, jutros sam u piđami sva rascupana derala se po kuci "ja sam vodja copora", ko me je cuo tako da bih ja i ovo jaje nabavila vjestice kako je cura?
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
a almaa dobro si...i ajs ma čula da H&m dolazi kod nas ubrzo...mada čula sma i ikea da stiže...sve nekako oko porljeća...sad nakoji je pocy mislila nisma sigura...al mene će oba ''brenda'' obradovat
Sto bi moj Adi rekao: Ako Bog da, dabogda