Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi je tek naceli, doduse kod mene vecinu te zimnice samo mm jede, ali ni on ne jede u nekim velikim kolicinama, Kiseli kupus samo u sarmi jedemo tako da ga nisam kiselila, a vidim ja kod koga cu po kiseli kupus za sarmu za bozic
dablmam sahara ...pa zar ti ...kinez napravio igracku...od boga pitaj cega ...dodje ti jaje, e sad ne znam sta je u nasem...jel pile ili nesto drugo...stavis ga u vodu i za 24 sati se izleze(barem bi trebalo)...a zatim raste...i raste...i raste...e sad ne znam koliko...pitaj ove mame koke koje su vec imale pilice
Imam jedno pitanje , moj mlai pje prestao dojiti ali zato po itavu noc se bud i trazi nesto za piti tako da nikako doci do onog kada prespava noc :((( , jeste li vi imale isti problem i kako ga rijesiti?
Mirkice, ja nisam dojila D, al ona se i dan danas budi nocu i pije sok, vodu i sl.....svako dijete je individualno te ne mozes ocekivati da se ne budi po cijelu noc kao ostali i nikad ne uporedjuj svoje dijete sa ostalom dijecom (pricam iz svog iskustva)
ja jedva skontam sta sam napisala :))))))) hahahhahahah izvinite zene zbog mjesanja slova i gutanja :)))))
e da, još joj nisam onaj ojed guze i koke riješila. imate li još kakvih savjeta? pokušala sam sa onom kremom što mi je noa preporučila - ništa, probala sam sa onom Penaten što mi je dadada preporučila - ništa. e mi se baš muči. ostalo mi je da probam onu kremu što je Hanady koristila. ne pomaže ni bademova. jadno dijete,svaki put kada je presvlačim stavlja ruke na dole i pokušava da vuče kožu. vjerovatno je svrbi a ne zna se češati. nisam više pametna... izgleda da ću morati otići po uputnicu i odvesti je na Dermatologiju.
ja ti rekoh hipp kremu od zinka..ni slucajno bademovom ni pavlovicevom dok to ne prodje..samo se siri tako ojed...i samo neka je to suho područje..sto češće pelenu mijenjaj..svako 1,5-2h-- poslusaj nekad mladjeg ziva bila
a i ovo sto kazu da su gljivice..može biti od antibiotika...
i hipermangan pomaže
e sad, morgen..ja sam vam hasta od jucer..grlo me stislo..valjda mi od R. prešlo..ma jest garant...tresla se od temperature, spucala tylol hot ali evo me na poslu uredno sta cu moram, stisli rokovi, svi nesto trebaju danas... eh da vam je samo znati koji brand nam samo dolazi u Sarajevo na proljeće
Mirkice mi jos uvijek dojimo ali sam pomalo pocela sa odvikavanjem sto znaci doji onda ga stavim samog u krevet i zaspe nema vise da ga ja uspavljujem i tokom noci kad se budi bas ako navali na siku dam inace mu dam malo vode.sokove ,cajeve zasladjene izbjegavam zbog zuba a i zbog secera jer od secera opet zedni...Ali ilo je noci kad ih citave prespava a to je ako smo po danu puno napolju ,sad je to malo nemoguce jer je zima i odnese vjetar ,ali i ja jedva cekam kad ce cu spavati bez budjenja....
Jutroooo svima , i mi da se tuspasimo... Jelena stigoh skontati da si opet vadila nalaz za mrsu ,nadam se da je sterilan...Kako su djecica??? Imancice kako si nam ti? Ticerka kako pupa napreduje ? Dadada tebi visoki naklon ,mada ti to vec znas ? Felix,Amani,Bambi,Noa,Hanady,mama2009,lady 1 i lady 2 ,tajra, i svima ostalim ...
ja na žalost i dalje muku mučim sa proljevima kod svakog ubogog zuba.
e da, još joj nisam onaj ojed guze i koke riješila. imate li još kakvih savjeta? pokušala sam sa onom kremom što mi je noa preporučila - ništa, probala sam sa onom Penaten što mi je dadada preporučila - ništa. e mi se baš muči. ostalo mi je da probam onu kremu što je Hanady koristila. ne pomaže ni bademova. jadno dijete,svaki put kada je presvlačim stavlja ruke na dole i pokušava da vuče kožu. vjerovatno je svrbi a ne zna se češati. nisam više pametna... izgleda da ću morati otići po uputnicu i odvesti je na Dermatologiju.
ja ti rekoh hipp kremu od zinka..ni slucajno bademovom ni pavlovicevom dok to ne prodje..samo se siri tako ojed...i samo neka je to suho područje..sto češće pelenu mijenjaj..svako 1,5-2h-- poslusaj nekad mladjeg ziva bila
a i ovo sto kazu da su gljivice..može biti od antibiotika...
i hipermangan pomaže
e sad, morgen..ja sam vam hasta od jucer..grlo me stislo..valjda mi od R. prešlo..ma jest garant...tresla se od temperature, spucala tylol hot ali evo me na poslu uredno sta cu moram, stisli rokovi, svi nesto trebaju danas... eh da vam je samo znati koji brand nam samo dolazi u Sarajevo na proljeće
I mi imamo problema za crvenilom na guzi kad zubici nicu,cak smo imali i gljivice, jer ne podnosi pampers i libero ,pa smo promijenili na neke jeftine bez onih upijajucih bobica u pelenama ...Elem kad smo imali gljivice preporucila nam je neku antibijotisku kremu sa panatenom ,a crvenilo obicno ,izbjegavam sapun perem ga obicnom vodom ,susim ga fenom poslije pranja,cesto je samo u gacicama i mjenjam pelene svako sat ...Sad sam mu stavljala jekoderm + zink kremu i nestalo u roku 2 dana...I da kad mu je guza crvena izbjegavam citrus voce...I Adi kad mu je crvena guza se nenormalno ceska ,napravi rane sebi dok ga uspijem presvuci...I boli ga i svrbi ...
Pocy nisam ni ja nista bolje ,lose prespavana noc, danas imamo goste a ja ko drvo ni tamo ni vamo,ne znam sta cu prije prati vec,praviti,rucak,raspremati ili u prodavnicu,skontah da mi fali jos jedan set ruku i nogu..Danas sam bas off...Psihicki nivo srece mi opo nakon rodjendana i Bozica pa sam