Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jutro mi smo se tek probudili,sinoc smo dokasno slavili,bilo nam je super,djecak je odusevljen,citavo vrijeme se smijao,osim kad se oprzio na prskalicu srecom nije puno,jucer smo i nalaze povadili i kaze ped. samo viroza,on je jutros jadnicak povratio slajm 2 puta,ali bitno je da nismo ukljucivali antibiotik joj da mi vidite kucu jos mi je seka sinoc malo pomogla al trebace mi dva dana da sve pospremim,jutros se pitam gdje sam smjestila 24 osobe,a danas nam opet gosti dolaze,imali ko da nam pomogne poci nadam se da ce ti biti bolje
Jutro samo da vam mahnemo, nadam se da ste mi svi dobro a dječica ako ih nešto muči da ih što prije popusti... Mi smo malo bolje hB, ne znam šta mi se dešava sa djetetom u zadnje vrijeme se tako teško budi da svako jutro kasnimo u vrtić a ja više živce pokida... Prije je sam ustajao i prije budilnika ja šizila ehhh evo sad belaj nikako ga dići i kad ustane kao usporeni snimak. Nadam se da mu to neće ostati... ehhh sad nešto kontam nekažu džaba pazi šta želiš.... Ja sa ko razljepljena kora banane po asvaltu jest mi bolje nego jučer ali još uvijek sam bljak.... jučer me toliko temeratura ljuljala da sam se ukinula u pet ... Pocy vidim i ti vodiš rat sa glavom Ostale curke čuvajte se prehlade ...
Postala sam mamaaaaaaaaaa ...i to jednog malog, ruznog, slatkog pingvina jos nema ime
Dobro jutro radni narode svim bolesnim, prehladjenim, slinavim, crvenoguzim Marina Mirkice...strpljen-spasen...ne ide to prekonoci...treba "malo" vremena...pocece fino, ako bog da, spavati kada fino i vecera...valjda...nemoj da se N_N javi...ucrnjacices se
Iz istog razloga joj ništa ni ne napisah Meni kad se žale na nespavanje djece, ja ne kažem-proći će, nego navići ćeš se Jutro i od mene! Dadada-čuvaj to dijete dobro Bolesne ženice-ozdravite što prije! Anidla -javi nam-brinemo! Vještice-kako je malena?
Mirkice moje veliko dijete se i dalje budi- puta nocu, desi se i da prespava noc, ali bas rijetko, ali sreca nema vise igranja u kasnim nocnim satima kako je prije znala da se probudi horna za igranje pa tako dva tri sata je drzi, a meni glava pada, ali zato imam malo dijete koje ide uveliko sestrinim stopama
jutro mi smo se fino napajkili,ustali iza 10h,sad cure doruckuju, pa ce mala vanka dadada cestitam prinovu zelimo vam lijepo druzenje u Importane centru
jelena ako trebaš kupusa...toga kod mene mlogo mi smo bure od 120 litara pokiselili a jedemo već 10 dana svoj kupus... za sarme se ubio