Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
bananice ja sam ti dijete u duši bolan 8 a i u mozak povremeno)...vazda oko mene djeca... jedan dje�ak iz doma me pozvao u goste...kaže teta teta bil vi ( biva ja i sami jer sma njega nosla) meni došla jednom u goste ono malo nekad...lad mi srce ne pu�e
nego teacher i laktaciju uspostavlja i spava i šeta i barove obilazi vikendom...sve dojednom...prava hobotnica
mama 75...i sama ću u istoj poziciji biti naredne godine...ali mislim da ću nekako to prevazići ( mislim dookativnom metodom znam i kako ) ono jeste teško d aih razdvojimo al eto i to se nekada mora nego....pjesmicu snimaj...to moramo viddeti
< Poruku je uredio Hanady RR -- 18.12.2011 0:17:10 >
sahara i kod nas jedina slika na kojoj ne place je sa 7. mjeseci. I sa 4 godine, ali tada je uciteljica drzala u narucju. Poslije vise nije htjela ni da mu pridje. I sada je odmah uciteljici u skoli rekla da se ona nece slikati sa dm U produzeni boravak im dolazi Troka, nadam se da ce je on "smeksati", on mi je bas extra dm
čuj vi zadnje...meni dijete nako plavo osijedilo čekajući...
ja kontala em moderator em mi štela kod adminke biću prva kad ono trc milojka...dobro nas i zapalo kako je krenulo eto toliko o privilegijama hebote patak
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
sahara i kod nas jedina slika na kojoj ne place je sa 7. mjeseci. I sa 4 godine, ali tada je uciteljica drzala u narucju. Poslije vise nije htjela ni da mu pridje. I sada je odmah uciteljici u skoli rekla da se ona nece slikati sa dm U produzeni boravak im dolazi Troka, nadam se da ce je on "smeksati", on mi je bas extra dm
oj Bože pa F nema tako mala sliku opće...ja ću da otkačim...i oan eć do kraja mandata sa DM plakat a baš ne znam što
oj Bože pa F nema tako mala sliku opće...ja ću da otkačim...i oan eć do kraja mandata sa DM plakat a baš ne znam što
A ne smijem ni reci da ce mala ove godine prvi put na paketice Sve nesto kontala: mala je, sto cu se ja dzaba maltretirati, jos i ona da pocne tamo scene praviti. Ali izgleda da sam se prevarila, bar po ovome kako se sada odusevi kada vidi dm negdje. A starija se cak plasi i onih lutki dm Evo batrija na laptopu polako iscurila, ja vas pozdravljam do sutra. Pa-pa
Ali nekako mi bilo bezveze da malu dovedem, a ovu stariju ne.
to jest,al nekako si to mogla izorganizovati, vidis da je skolarka imala ispunjen citav dan
ponovimo druzenje ubrzo
Da sam znala da ce ovo biti danas vjerovatno bi malu prijavila. Al hajde... Moja kcerka se priprema za novogodisnju priredbu i izmedju ostalog recitovace pjasmicu koju je napisala mama od nase forumasice gvendoline
jaaao pa to je prediiiivno bas mi je drago ,mogu misliti kako ce mi se mama obradovati...koja je pjesmica,je li Deda Mraz,kada je predstava?
zao mi je sto niste i vi danas dosli...zaista je bilo super samo sto ja nazalost opet pola zena nisam skonatala
Salko super spavao Esma kod sveki jos uvijek.......odoh kafu popiti.Joj kako mi je Salko smijesan ja mu kazem MA MA onda on ponovi pa zna reci tata nana dede ida(Aida tetka) avaav brrrrrrrr
moja cura se nadigla u 6:45 . to je vrijeme kada ustaje da ide u jaslice i nema veze kada je zaspala, budi se uvijek oko 7h. jutor se probudila a vani mrak. zlo mi je došlo. i sada ode na spavanje a ja k'o da me voz udario. još me nešto ukočilo u leđima pa jedva mrdam.
< Poruku je uredio pocahontas -- 18.12.2011 9:51:25 >
pocahontas je li tvoj onaj mali slatki djecak :))) kod Hanady na slici vidjeh sliku od A.T pa mislim da si to ti??
Jutro zene
jutro:) mi smo ustali rano, a kasno zaspali, zubi nas jos muce i kasljemo... nosili stvari za paketice za djecu bez roditeljskog staranja, od 0 do 12 godina, jos jednom molim sve koji mogu da izdvoje nesto od odjece(nova ili koristena), hrane(brasno, ulje, secer, marmelade,slatkisi, grickalice, sokovi) higijenskih potrepstina(pelene, maramice, kreme, kaladont, deterdzent), skolskog pribora i igracaka - novih ili koristenih...akcija traje do 30.12 i mozete se meni javiti preko pp pa cu vam dati broj momka koji prikuplja stvari za paketice... M je otisla sa tatom na dodjelu paketica nase banke, nekidan nas zvali, jako lijepo od njih:) pozdrav svima, slike su super, djeca su med, svaka cast na fenomenalnoj akciji RR:)