Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
vratili se upravo s marketa, lana uzivala na vozicu, prvi put se vozila i to sa mamom nekako sam se uvalila. prepala se maskota mede i pingvina, sve govorila "bojim" i bjezala, razocarala me i sa deda mrazom jer mu nije htjela sjesti u krilo, pa se slikala tak osto sam je ja drzala pored- prosle godine nismo imale problema, vaoljda bila mala pa nije kontala a ocekujemo jos 2 deda mraza, u mojoj firmi i zaovinoj pa cemo vidjeti kako ce to proci i hoce li se oslobodit straha.mada sumnjam...svratili smo i u pub, ja jela sudzukice, lana mi smazala jednu nismo isli u igraonu jer je za djecu od 4 godine, tako da smo jos mali...sve u svemu ,lijepo smo se proveli, osim sto se mm smrzao
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
vratili se upravo s marketa, lana uzivala na vozicu, prvi put se vozila i to sa mamom nekako sam se uvalila. prepala se maskota mede i pingvina, sve govorila "bojim" i bjezala, razocarala me i sa deda mrazom jer mu nije htjela sjesti u krilo, pa se slikala tak osto sam je ja drzala pored- prosle godine nismo imale problema, vaoljda bila mala pa nije kontala a ocekujemo jos 2 deda mraza, u mojoj firmi i zaovinoj pa cemo vidjeti kako ce to proci i hoce li se oslobodit straha.mada sumnjam...svratili smo i u pub, ja jela sudzukice, lana mi smazala jednu nismo isli u igraonu jer je za djecu od 4 godine, tako da smo jos mali...sve u svemu ,lijepo smo se proveli, osim sto se mm smrzao
tiki kod tebe bas usitnilo :)))) jos malo i gotovo JA sam malca vodila isto kod Djeda Mraza djete kad nije crklo placuci pa samo kad ga pogleda u plac nismo uspjeli se uslikati ali cizmo smo uzeli:)))))
mila tu sam ja čitam često al se rijetko javljam nešto sam postala lijena a bome sad imam i obaveza kako se bliži Božić,M je dobro ponekad se zakašlje al suho skroz nije strašno,ljubi mi Antonia i nadam se da će i kod njega kašalj proći
< Poruku je uredio ladyblue -- 18.12.2011 20:05:36 >
Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!
praaaaaaava nedelja ...A. nije iz pidzame izasao...ne bih ni ja da nisam morala do prodavnice...nismo setali...nismo nista...citav dan slinimo
Imam jedno pitanjce...daans mi je popio dvije case cijedjene narandze (6 naranci) da li je to previse premda je narandza teska...kazu...a drugo pitanje za tajru/saharu/klemzi...kaze li se sest naranadza ili dzi ili ci
gosti odose,ja da malo virnem pa idem uciti.. joj dadada blago tebi,cuj 6 naranci ,pa Nikola nije toliko ukupno u ovih pola godine popio,eh da bar ja imam takve muke
Dadada mislim da mu nece nista biti od tog soka. Neka malo C vitamina. I mi smo danas bili na novogodisnjem marketu. L. se vozila na vrtesci i naravno i ja s njom. Kao da se dijete provoza, a ja moram da je cuvam. Moramo i jedno vece otici tamo, pretpostavljam da je okiceno pa da nocu jos bolje izgleda.
gosti odose,ja da malo virnem pa idem uciti.. joj dadada blago tebi,cuj 6 naranci ,pa Nikola nije toliko ukupno u ovih pola godine popio,eh da bar ja imam takve muke
suti...tvoj sigurno jede meso i povrce...a moj A. nije meso okusio 1,5 god.
Vazno je da je dijete popilo sok a ostalo je nebitno
isto kao sto je ovo neznadoh ili ne znadoh ...joj majko...kako se ja provaljujem ...al idem onom...covjek uci dok je ziv valljda cu pozivjeti 100 god. da naucim
a znam 100% javni servis iako je na BiH nivou ima super paketiće i seupr zabavu
javni servis sam sebe finansira pa oni mogu a svi koji zavise samo od državnog budžeta - 0 bodova. na nivou BiH nije bilo paketića 5 ili 6 godina jer Trezor ne dozvoljava da se na to pare troše.
Kod nas su paketici dijeljeni posljednji put za 2008/2009 novu godinu...i otad nista vise