pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: Iman83 Ja sam već 3 put probala i onaj fazon od Pocy s medom i maslacem i ništa nije povratila.. čudno-ja koga god znam i ko ima produktivni kašalj sa tonu šlajma u sebi, ovaj recept radi... probaj sa svinjskom masti-namaži komad platna pa na prsa i tako svaku noć--ali dijete ne smije imati temperaturu IZVORNA PORUKA: Leena da vam napisem nesto cudno- lana je luda za secerom, najobicnijim, ne mozemo kafu popiti ako joj ne damo da secer lize, drazi joj je od kolaca, cokolade, itd...a ono sto je jos cudnije je da je pocela lizati i so danas navalila da lize so, pa iz solnice sipa sebi u ruku i lize a sve pravi grimase, i dalje lize... same here , samo sto je Esma prvo pocela lizati so, pa tek onda presla na secer. Osim to dvoje, voli lizati mlijeko za tijelo sa sebe nakon sto je namazem poslije kupanja i uziva trpajuci vlazne maramice u usta oni su svi isti... Esma i R. i Lana i R. krizaaaaaa... moj voli da jede i to u momačkim komadima, znate onaj puter sa začinima od Meggle...pojede ga pola sad pa sad ...a o pavlovicevoj kremi, mom mlijeku za tijelo nivea, vlaznim maramicama, soli, biberu, ljutim kobasicama da ne pričam..što li to Bože ? isto kao da im fali tih nekih paprenih i intenzivnih okusa... IZVORNA PORUKA: dadada mislim da mandarine i klementine nisu toliko teska kao narandze...mislim a 5-6 mandarina nije isto sto i 6 naranci...u 6 naranci ima 1kg a vamo nema ni 300g A kako niste cule za onu poslovicu ujutro pojedi narancu sam, u podne podijeli sa prijateljem, a navece je daj neprijatelju dadada, apropo ovoga-ja znam da ovo ide u kontekstu dorucak, rucak vecera in general doručak pojedi sam, ručak podijeli a večeru daj prosijaku (ovo se odnosi na nas malo deblje, ne na tebe) IZVORNA PORUKA: Emica_sa Eh da i pocahontas stvarno lici na pocahontas,divna je stvarno ti si meni divna ..ja tek kada odoh kući skontah da ti imaš svoje djece...ja ti pričuvah ono jedno, ne znajući da ti ode ganjati drugo svaka ti čast draga...ja s jedinm Raffijem pa pobudalih..vidjela si sve...mokar ko čep, ni fen ga nije mogao osuštiti ... IZVORNA PORUKA: teacher75 vratili se upravo s marketa, lana uzivala na vozicu, prvi put se vozila i to sa mamom pa i mi smo bili, kak se nismo sreli ? doduše, izbio nam je tri kruga "ringipipa"(dječije radosti, u našim novčanicima žalosti ), do vozića nismo ni stigli (jao ringišpila i jada Bože dragi, kad sam vidjela da ga lik ručno vrti, i da je sav nekakav oronuo i zahrđao, ali dobro )...
< Poruku je uredio pocahontas -- 19.12.2011 8:20:04 >