Hanady RR
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: teacher75 evo i mene iz skitnje, dosla u 11 kuci slike su vam super, sad sam pregledala , vidi se da vam je pravo lijepo bilo ja izasla malo navecer nakon 100 godina, bila s drugaricom u pub-u na zimskom marketu kod svjetlosti,uspjele sjesti iako je bilo puno. super je, muzika uzivo, neki band svirao, bas odlican ugodjaj, one kucice okolo su preslatke, ima i igraona u jednom satoru, ringispil, vozic, preporucujem obavezno da odvedete djedu tamo. traje do 15. januara, mi cemo lanu odvesti mozda sutra popodne. poslije pub-a otisle malo u Operu da se prisjetimo mladalackih dana opera se renovirala, raja uglavnom ista ko prije, i tamo smo imale srece i ugrabile mjesto za sankom, ja cak uspjela ugrabiti i sank stolicu, tako da sm ose bas lijepo provele vidi vidi...se se teško, trudna folovi golovi a šankovi se opsjedaju i kasne sate suti, popila se i koja piva, rekoh da iskoristim jos malo dok nisam rodila- onda me tek nece biti ni na mapi aha...tu te čekam lijepo lijepo... sad ćem ove postove da spasim pa čim ti meni malo potoneše aja ti pustim i poašljem te u votaži opet