Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo i mene, joj vidjeh slike, bolje nisam ni ocekivala, ala me dijete osramoti , dusa placljiva, sto rece hanady sve vrijeme se radovala i pricala sta ce mu reci kad ono kad se pojavio djed oan hoce kuci, a bas nije strasan
Evo i mene, joj vidjeh slike, bolje nisam ni ocekivala, ala me dijete osramoti , dusa placljiva, sto rece hanady sve vrijeme se radovala i pricala sta ce mu reci kad ono kad se pojavio djed oan hoce kuci, a bas nije strasan
koje je tvoje? jesmo li se mi vidjele? veceras sam sve pomijesala,ne zamjerite
Evo jos jedne iz dm krila Ako ti je utjeha: moja ima 6 godina i jos uvijek ne zeli ni da pridje dm, pa makar ne dobila paketic, nema sanse!
Mm i ja bi trebali koji kg da nabacimo, ja se ponadala ostace mi sta posle poroda ono sve sletilo, tako Tajra ako imas sta sto ti je malo stavi tamo na bb
haj sto se radovala...nego sto je spremila i pitanje
Mm i ja bi trebali koji kg da nabacimo, ja se ponadala ostace mi sta posle poroda ono sve sletilo, tako Tajra ako imas sta sto ti je malo stavi tamo na bb
Ima ti bananica, sve tvoj broj (meni malo )
kad me spomenu, imam kosulju s oliver, cini mi se isto xs, pa eto ti mrsavice ako hoces ja ti poklonim
Ima ti bananica, sve tvoj broj (meni malo )
U pravu si... ona Beneton haljinica je super
Ja ne skontah Bananicu i njenu curicu Jesam li jos koga s teme fulila? Ejh moja zelja za 2012. je da slijedece godine i ja sjednem u krilo Djedici. Ove godine sma jos teska kategorija Moje dijete hoce i sutra kod DM
evo i mene iz skitnje, dosla u 11 kuci slike su vam super, sad sam pregledala , vidi se da vam je pravo lijepo bilo ja izasla malo navecer nakon 100 godina, bila s drugaricom u pub-u na zimskom marketu kod svjetlosti,uspjele sjesti iako je bilo puno. super je, muzika uzivo, neki band svirao, bas odlican ugodjaj, one kucice okolo su preslatke, ima i igraona u jednom satoru, ringispil, vozic, preporucujem obavezno da odvedete djedu tamo. traje do 15. januara, mi cemo lanu odvesti mozda sutra popodne. poslije pub-a otisle malo u Operu da se prisjetimo mladalackih dana opera se renovirala, raja uglavnom ista ko prije, i tamo smo imale srece i ugrabile mjesto za sankom, ja cak uspjela ugrabiti i sank stolicu, tako da sm ose bas lijepo provele
Ja ne skontah Bananicu i njenu curicu Jesam li jos koga s teme fulila? Ejh moja zelja za 2012. je da slijedece godine i ja sjednem u krilo Djedici. Ove godine sma jos teska kategorija Moje dijete hoce i sutra kod DM
evo i mene iz skitnje, dosla u 11 kuci slike su vam super, sad sam pregledala , vidi se da vam je pravo lijepo bilo ja izasla malo navecer nakon 100 godina, bila s drugaricom u pub-u na zimskom marketu kod svjetlosti,uspjele sjesti iako je bilo puno. super je, muzika uzivo, neki band svirao, bas odlican ugodjaj, one kucice okolo su preslatke, ima i igraona u jednom satoru, ringispil, vozic, preporucujem obavezno da odvedete djedu tamo. traje do 15. januara, mi cemo lanu odvesti mozda sutra popodne. poslije pub-a otisle malo u Operu da se prisjetimo mladalackih dana opera se renovirala, raja uglavnom ista ko prije, i tamo smo imale srece i ugrabile mjesto za sankom, ja cak uspjela ugrabiti i sank stolicu, tako da sm ose bas lijepo provele
Ja danas bila, stvarno je fino, ima i onih dzidza da se kupi. Al ovu igraonu nisam vidjela