Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dada, eruo je donji svakako.. samo švicarci i nista drugo
a kada štetiš za stan godinama, pretpostavka je da ćeš uštedjeti više od 30 hiljada..dakle, ako propadne banka, zakonske rezerve su do 30 hiljada, ostalo halali huso materi zato, ključ, zakupiti sef 100KM godisnja zakupnina, i imas sigurno para i na sigurnom su...
nego kontam ti ako sa središ neme nam u njega niko gledati
i ja sam kontala u farmerke ioako to meni nije standardna obleka...al imama damo on što do dadade uzeh i velike mi...hebla ih slika što mi se raširuiše nešta
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Ne znam za ovo sređivanje ja isto nisam kontala nešto posebno, opet igraonica je to. E. jeste samostalan i ja ću se malo povući vank a da ne pravimo gužvu ali valja ga poslije uhavizati pa eto normala.... Nmojte više o ovim crnim temama što kaže Pochi prizivate a kod mene sve klimavo samo što nije puklo na poslu.
nemoj se sredživat previše zajenit ćeš nam deda mraza
A i nas sve Nego ti se nemoj sminkati, neku slampavu trenerku i siroku majicu
ma jel ti to hoces da kazes da ja sam ja samo lijepa kada se našminkam? ma nemoj sad da ti sliku stavim bez sminke
imali ko sliku od ove zene da je vidim pa svi piset ekako je lijepa i da znate da me zanima
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
nego kontam ti ako sa središ neme nam u njega niko gledati
i ja sam kontala u farmerke ioako to meni nije standardna obleka...al imama damo on što do dadade uzeh i velike mi...hebla ih slika što mi se raširuiše nešta
neću se srediti..biću normalaaa.... nikad se ja ne napucavam kada idem s djetetom..smiješna bi bila sama sebi vala..ko kava seljanka na štikle i trk za djetetom..ko J.K...no, no...meni je to vala bezveze...
mirkice, dolazis li ti u zanzibar? a imas moju sliku na temi na koju pozantu licnost licite ja stavila da licim na Kim Kardashian (moš misliti sto sam ambiciozna )
< Poruku je uredio pocahontas -- 16.12.2011 11:41:28 >
imali ko sliku od ove zene da je vidim pa svi piset ekako je lijepa i da znate da me zanima
uhhhh samo da je vidiš, boli glava......
neću se srediti..biču normalaaa.... nikad se ja ne napucavam kada idem s djetetom..smiješna bi bila sama sebi vala..ko kava seljanka na štikle i trk za djetetom..ko J.K...no, no...meni je to vala bezveze...
ja sma jadna štikle skroz popustila... kupim ja sebi pođahkad koju štiklu...al one uredno u kutijama stoje nemam živaca da u njima sa djecom hodam...slomim se beze
Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.
Ja cu trenerku obuci,valja meni s dvoje male djece sici sa 4 sprata noseci ih oboje i doci dole,bit ce to avantura
i sama sam ti sama sa djecom taman sam muža smuntala da bude sa nama da mi bude lakše i zapalit i s akim porgovoriti al avaja on namjerno virus pokupio juče...eno ga šmrca... nedam mu kraj mojih da sjedi a kamoli d aga vodim tuđoj djeci
pocahontas stvarno si lijepa :))) ja mislila ti poznata licnost