Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja sma jadna štikle skroz popustila... kupim ja sebi pođahkad koju štiklu...al one uredno u kutijama stoje nemam živaca da u njima sa djecom hodam...slomim se beze
ja ih držim na poslu u ormaNu (ispod stola) i samo ih na poslu nosim uglavnom...ili navecer kada izadjem bez djeteta..s djetetom samo tenDe, baletanke ili tako nešto..
i ja imama jedne klasika u prmaru na poslu i skao jedna crni
to kad me zovnu na kakav sastanak ja samo prezujem i skao nabacim ako taj dan nisma u njemu
vazda poslovna žena...a d ame vide kako ujutro pičim u čizmama ''bagericama'' kos abi im s ena glavi digla
dadada, moze i zlato, u pravu si i tu...sigurno da je bolje, zlato vazda mozes zamijeniti i svugdje je prihvaceno, jer kad se sjetim da nam u ratu pare nista nisu vrijedile..i da si ih imao kome da ih das za malo šećera i brašna ali nećemo o tome sad...
nego, upravo se sjetih da ću mamu povesti u igraonu da mi pripomogne oko R....tako da, možda se i sredim
kako mi je mm maloprije priredio lijepo iznenadjenje...radi 2. smjenu, pa ostavio tetu kući malo da pospremi i poveo R. i doveo mi ga na posao..kupio mi u McD. onu kalorični apple pie sa sladoledom (a kolegica s posla me danas baš po belaju pita jesam li se ja to malo udebljala ) helem,njih dvojica se pojaviše ...raja na poslu ga je toliko izgnjavila da je dijete samo govorilo "idemo kući pajamo, nećeš, nemoj, puti me "
pocy dobro pazi kakav ćeš doć to je najvažnije sutra
ja sma od svega smao svejsna da trebam 3-4 pakovanja lotos maramica...sve ostalo nisma ni razmišljala
ja sma od svega smao svejsna da trebam 3-4 pakovanja lotos maramica...sve ostalo nisma ni razmišljala
što će ti maramice Boga ti ja nosim vlažne i ostalu logistiku u ruksaku...
ma dajte molim vas..očekivanja i oblačenja...meni se stisne kad pomislim samo na onu dječicu iz doma..hebo nas sve...
zbog ovoga mi lotos maramoice trebaju...na to sam mislila...
prishički se pripremam danima na susret sa djecom iz doma