Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja ne koristim sampone za intimnu njegu ni always koji je uzaaaasan, violeta takodjer, kao da imas pelenu na sebi, libresse su mi najbolji i najprirodniji
ma ja koristim ponekad, kad je situacija
možda će nekome biti čudno, ali ja opšte ne perem downstairs situaciju sa šamponima i kupkama,,samo vodom, i evo hB neJmam problemosa niti sam kad imala..tako sam i poslije porodjaja..samo ispirala redovno, nekoliko puta dnevno mlakom vodom i zaraslo mi sve, bez ikakvih infekcija i komplikacije ko pišta ma dobra, lijepa stara VODA! nema dalje!
ja ne koristim sampone za intimnu njegu ni always koji je uzaaaasan, violeta takodjer, kao da imas pelenu na sebi, libresse su mi najbolji i najprirodniji
možda će nekome biti čudno, ali ja opšte ne perem downstairs situaciju sa šamponima i kupkama,,samo vodom, i evo hB neJmam problemosa niti sam kad imala..tako sam i poslije porodjaja..samo ispirala redovno, nekoliko puta dnevno mlakom vodom i zaraslo mi sve, bez ikakvih infekcija i komplikacije ko pišta ma dobra, lijepa stara VODA! nema dalje!
ma znam ja to sve, ali meni nekako nezgodno prije odnosa samo vodom da se operem, djaba, sve kontam smrdice a poslije poroda naravno samo prala vodom i situacija sa bijelim pranjem bila najbolja nego ikad
< Poruku je uredio teacher75 -- 12.12.2011 10:42:15 >
jao ja sam jutros imala raspravu oko tog pozdrava ... izlazi muž kad E. ćao,ćao aumanet a mm šta je ovo E.? kaže se doviđenja a maleni čuo od moje mame ( dedo i nana ar. su stvarno uvijek bili pobožni i moja mama se sa njim uvijek tako i pozdravljala i moje straije tetke i on je to čuo i tako sad uvijek) a mene muž pita boga ti sad ti meni objasni na kojem se to jeziku djete pozdravlja? Sabahilde je počela rasprava
Ja sam uvijek govorila i govorit cu dok je ziva mojoj nani i mm to postuje, nikad joj nije rekao ni dobar dan ni dovidjenja, iz postovanja prema meni i nani i nasoj vjeri...jedino njoj (pored mene) kaze bajram barecula... I ucim svoju Lanu da joj govori manet, ni to mu ne smeta, a i da smeta ne bi mi bilo bitno.... Ali ne znam koji je djavo mojoj mami Isto kao da nekad hoce da se "opravda" pred nekim ljudima sto joj zet nije musliman pa forsira?! Drugo mi ne pada na pamet....mislim halooooooo Cekam da ostanem sama u kancelariji pa da je nazovem....cut ce me i to dobro...ja sa muzem 12 godina nemam problema oko vjera, opstali uprkos svemu a ona ce mi ih sad praviti, e nece moci...
ma znam ja to sve, ali meni nekako nezgodno prije odnosa samo vodom da se operem, djaba, sve kontam smrdice
joj ženo, ma samo je malo "plakni" i vjeruj mi , ona samo može tm da miriše
mi ne ucimo jos M pozdrave, mislim da nema potrebe, dovoljno je cao i papa, ali da je to moja mama, a da je mm druge vjere, rekla bih mami nasamo da to ne radi iz tih i tih razloga...ne vjerujem da je namjerno to uradila, nego jednostavno nije skontala da bi njemu moglo smetati, smetnula je zena s uma...
jao ja sam jutros imala raspravu oko tog pozdrava ... izlazi muž kad E. ćao,ćao aumanet a mm šta je ovo E.? kaže se doviđenja a maleni čuo od moje mame ( dedo i nana ar. su stvarno uvijek bili pobožni i moja mama se sa njim uvijek tako i pozdravljala i moje straije tetke i on je to čuo i tako sad uvijek) a mene muž pita boga ti sad ti meni objasni na kojem se to jeziku djete pozdravlja? Sabahilde je počela rasprava
Ja sam uvijek govorila i govorit cu dok je ziva mojoj nani i mm to postuje, nikad joj nije rekao ni dobar dan ni dovidjenja, iz postovanja prema meni i nani i nasoj vjeri...jedino njoj (pored mene) kaze bajram barecula... I ucim svoju Lanu da joj govori manet, ni to mu ne smeta, a i da smeta ne bi mi bilo bitno.... Ali ne znam koji je djavo mojoj mami Isto kao da nekad hoce da se "opravda" pred nekim ljudima sto joj zet nije musliman pa forsira?! Drugo mi ne pada na pamet....mislim halooooooo Cekam da ostanem sama u kancelariji pa da je nazovem....cut ce me i to dobro...ja sa muzem 12 godina nemam problema oko vjera, opstali uprkos svemu a ona ce mi ih sad praviti, e nece moci...
vo ti je vrlo moguće..ali smiri doživljaje, majka ti je to ne tračaj je ovdje
lady, ne znam sta da ti kazem, ja pozdravljam svakoga kako on to zeli i ne smeta mi to, al vjerujem da za dijete moze biti zbunjujuce, jer nece znati kako koga da pozdravi. tako sam se ja bila provalila kao mala jednom, kad sam starije ljude pravoslavce pozdravila sa merhaba, jer sam svoje dedu majku tako pozdravljala pa kontala i njih trebam. mama mi bila u zemlju propala od stida, jos moji vazda bili komunisti, nikad me tako nisu ucili, al eto ja pomijesala loncice u svojoj glavici djecijoj
Ja kazem samo sam nanu i dedu rahmetli tako pozdravljala...nikog vise...tako ce i biti.... A to sto moja mama naprasno odlucila biti vise okrenuta vjeri, neka hB, tako se bolje osjeca ali sad da mi dijete forsira nidje veze....
A to sto moja mama naprasno odlucila biti vise okrenuta vjeri, neka hB, tako se bolje osjeca ali sad da mi dijete forsira nidje veze....
nije to ništa neobično. ljudi dođu u neke godine u životu kada se okrenu vjeri i to treba poštovati. lijepo ti njoj objasni šta ti smeta (iako ti lijepo objašnjavaš kao i ja...čuju te 3 sprata ) i zamoli je da to više ne radi zbog tebe, Lane, tm-a i mira u tvojoj kući.
Isto ovako Nesto mi samo vodom , jos mi dodje da je naparfemisem
e hebi ga sada..mislim da muskarci vise vole prirodni miris ali dok je miris, tako da je voda zakon tu..opere sta ne trebe da se osjeti, a ostavi da mirise ono sto treba..ja uzas o cemu mi besjedimo
Suti bolje neg o vjeri Ovako se ne nerviram, nego jedva cekam kuci
i samo je vodom s vrata, vjeruj mi joj sad ste me malo zbunili-ja sam tako isto mislila nekad i ubijala se mirisima i parfemima, dok me muz nije prosvijetlio i rekao da je bolje kada svega toga nema,
Suti bolje neg o vjeri Ovako se ne nerviram, nego jedva cekam kuci
i samo je vodom s vrata, vjeruj mi joj sad ste me malo zbunili-ja sam tako isto mislila nekad i ubijala se mirisima i parfemima, dok me muz nije prosvijetlio i rekao da je bolje kada svega toga nema,
mene moj nije prosvijetlio, pa me strah da se ne dovedemo u nezgodnu situaciju ako to odjednom sad ukinem
e hebi ga sada..mislim da muskarci vise vole prirodni miris ali dok je miris, tako da je voda zakon tu..opere sta ne trebe da se osjeti, a ostavi da mirise ono sto treba..ja uzas o cemu mi besjedimo
Joj vam teme
I bas ne vjerujem da voda sve opere
Joj vam teme
I bas ne vjerujem da voda sve opere
voda i malo sapuna