Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
vidim pisete o gospodjama Ja se evo mucim skoro mjesec i po,od kada sam pila antibiotike sve mi se "dolaM" poremetilo Isla sma kod ginica prosli mjesec i nisam mogla uraditi papa,jer sam imala iscjedak samo mi je uradila bris i vaginalete 12 dana,prije par dana sam ih prestala koristiti i mislila sam da ce gospoJa biti ko nova,ali mene opet boli donji dio stomaka Narucena sma u cetvrtak u skerlica nadam se da ce mi moci uraditi papa,a trebala bi i na ultrazvuk...ne znam da li se za to posebno narucuje,zna li neko sampone za intimnu njegu rijetko koristim, a always sam izbacila koristim naturela uloske i nisam imala nikakvih problema odavno,bas me slusala gdj-a
ne kontam? misliš ispod pazuha ili to je sasvim druga priča...tu treba i galon dezića da bude pristojno kod muskaraca ali ja opet pričam iz svog iskustva intimnog, a evo i naučno ginekološki potvrđenog...vi je sve "plakate" šampoMima i kupkama i deverate sa gljivicama i infekcijama i sl., a ja samo vodom i evo ništa hB
< Poruku je uredio pocahontas -- 12.12.2011 11:18:35 >
ma ne znam vala, mislim da kod nas ipak vise smrdi, jer imamo bijelo pranje i tako te izlucevine, a kod njih ako su uredno obrijani i oprani vodom nema sta ni smrditi