Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
vece tiki koliko sad ima lana zubova . A. donje ima sad 6 stim da je imao prednja donja dva i do neki dan vidim sa strane idu jos po dva zuba odjednom probila . HB nema neke rakcije sem nervoze uzasne Mi bili kod prijateljice anel ne slusa me uh dodje mi da ga ostavim kad je takav , mm na poslu bio . Beba joj u hodalici on kmezi doso do mene vice ocu i ja majo Reko ne mozes beba mala nezna hodat i ti si tako kao mali ma jok ne slusa me samo ocu i ja majo ocu i ja sprovodi se da na kraju zena moradne da sklone hodajku i izvadi bebu Pa dosadno mu nezna sta ce , od sebe samo trazi sta ne treba . Ama uopce ga nista ne zanima nista
ima i dole i gore sve jedinice, dvojke i cetvorke, znaci ukupno 12
Da se prijavim,jos jedna 'Nedjeljna kupacica' Zasto,ko to zna ,ali tako je bilo,ziva istina Tajra , navikne se covjek i na dobre i lose dane... Guramo i borimo se,bit ce bolje,aBd... Marina,potpuno te razumijem.Istu muku mucimo... Ljubi nam naseg slatkog drugara... Tekja procitala sam Nemezu,sad sam u potrazi za Đavoljom zvijezdom i Crvendacem.Nemeza je odlican triler,a ja volim i Lee Childa,isto Jos samo malo i Trinaesta prica gotova.Kakvi zapleti i raspleti... Djecaka sad spremam za spavanac i opet se 'bacam' na knjigu... A mozda i na muza
eto A. je onaj dan poceo kihati...smrcati...danas skoro nista...ja mu izvucem iz nosa...ima jos uvijek slina...al mu nos ne curi...hvala bogu...vec sam se mislila kill
tajra...cudo da nisi darkerka mi smo se igrali na krovu kotlane...najljepsa trava tamo bila
imate onda tiki vise od nas zuba Jelena brzo ozdravljenje , Marijana isto nadam se da tura se nece vracati ama niko mi ne rece , placul vasa djeca za vama s vama kad se slucajno desi da zaplacete pred njim il vam se to nikad nije desilo. Meni A neda plakati ni kad se salim pakat cu ako me ne slusas. Jednom se desilo on je iste sek zamon zaplako zagrlio me i vice suti mama ne pakat ... Tako da sam poskoro plakala od boli stomak me razvaljivo malo rec, anel dodje do mene vice ne pakat pa dirnu suzu pa ce "taje ojo" sta je ovo mokro suza ....ja se nasmija , jer tako smjesno zacudjeno reko.... Maza je velika... Amani
dadada jucer je imao 39, nisam ga htjela odmah voditi doktoru jer mu je opce stanje dobro, raspoložen,živahan,normalno jede..jucer smo se borili s visokom temperaturom a danas eto ta neka glupa od 37,5. (mjerim mu ispod pazuha).. joj nadam se da ce sutra proci..
dadada jucer je imao 39, nisam ga htjela odmah voditi doktoru jer mu je opce stanje dobro, raspoložen,živahan,normalno jede..jucer smo se borili s visokom temperaturom a danas eto ta neka glupa od 37,5. (mjerim mu ispod pazuha).. joj nadam se da ce sutra proci..
ma procice...vidis da se organizam uspjesno bori...to je najbitnije
felix nisam jos imala situaciju da placem pred Nikolom,koliko se sjecam,al inace kad ne slusa kažem mu da cu biti tužna i da je to sto radi ružno i vecinom upali i kaže :"evo mama,necu te ljutit,bit cu dobar.."
< Poruku je uredio marijanna -- 4.12.2011 21:52:16 >
Dadada, imala sam ja svoju "mracnu" fazu ali i nanu da mi sve "bube" istjera iz glave
a u tom grmu lezi grmar ...e onda te mozda i znam i od prije ...ako si imala "mracnu" fazu a da vidite tek moju rodicu sad...ja kad gledam njene slike na fb...ma sou ...ja sam bila kako ona izgleda i na sta se fura...vampiri&co
postavila sam nekad pitanje na pravoj temi, al ne dobih odgovor...pa sad da i ovdje priupitam...sta znace ove military adresses...mislim jasan mi je prevod istih zani ma me da li tu spadaju i nasi ljudi koji imaju americki pasos i rade kod amera?? zna li iko
Moja E. nekako hropti, .. kao da ima slinice koje silaze u grlo, al nemam sta pumpicom izvadit , kašljuca mi, ... ne znam šta je upitanju
ovako je i kod nas samo je na kraju to kašljucanje preraslo u najsrašniji kašalj i hroptanje. pokušaj ja nekim sirupom sa borovim iglicama.
Tuspas i nas s istim simptomima....cijeli dan joj na silu dajem čaj od šljeza...a kašlje uglavnom samo navečer..
danas od sveki cujem da je za slajm najbolji caj od zove...probali ga dati S al joj se bas ne svidja pa nismo nesto uspjesni bili...inace sam mislila uzeti taj sirup u denidi taman mi je u komsiluku