|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  215 216 [217] 218 219   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
7.11.2011 10:01:04   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: dadada

Dobro jutro
drago mi je da vam je bilo lijepouser posted image
zvecka...zao mi je sto ste zavrsil u hitnojuser posted image ...proci ce i touser posted image

Kod nas standardica...treba dan osmislitiuser posted image
Trebala bih mu cizme pogledati...a isto mi je pitanje ko i kod hanadyuser posted image ...samo sto meni treba intershop tj.ciciban

de virni kroz porzor...jel merkur tamo oživio...akor adi merkur radi onda sveuser posted image
ja ako krenem odvade sa ovoga brda..niđe nisma psipjela ako ne radi ništauser posted image
user posted image user posted image
negledaju moji pendzeri na merkuruser posted image ...mogu ti vidjeti jedino je li bazen radiuser posted image
ma ja cu nazvati cicibanuser posted image ...da provjerimuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 5401
7.11.2011 10:03:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

joooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image  ljuta sam,ali stvarno bio Djole u svedskoj  a ja nisam znala,tj niko nije napravio reklamuuser posted image user posted image
ne druzis se sa nasim ljudimauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5402
7.11.2011 10:07:14   
Anoniman
Jutro!
dadada, javi i meni za ciciban, da li radi, mi kontamo kupiti 'buce' pa sve nesto mi rano, sta misliteuser posted image
A kaze mukaci su keteni (muskarci su kreteni), a rekoh jesu li i mali djecaci, kaze nisu samo veliki mukaci, a tata nije, on nije mukajacuser posted image , uzassss

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5403
7.11.2011 10:09:10   
Anoniman
Ma u mom gradu se stalno organizuju  koncerti ali sve dolaze neke da izvines tarabe,selma,Viki,maid ,fazlija,i neki hule,bem ti jednom pozvali dubiozu a meni stomak do zuba bio taman pred  moj termin,i nisam ni mogla....user posted image
Ovaj put bez reklame,isla bi pjeske za Svedsku hahah,zezam se nije mi Goteborg daleko,malo vozom,malo trajektom, autom ne  trneni 2,5 sata,al bas mi se neda

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5404
7.11.2011 10:09:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Jutro!
dadada, javi i meni za ciciban, da li radi, mi kontamo kupiti 'buce' pa sve nesto mi rano, sta misliteuser posted image
A kaze mukaci su keteni (muskarci su kreteni), a rekoh jesu li i mali djecaci, kaze nisu samo veliki mukaci, a tata nije, on nije mukajacuser posted image , uzassss
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...volim ja nju naj na svijetuuser posted image user posted image user posted image user posted image

mogle bi skupa...evo ja sad zvala...niko mi se nejavljauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5405
7.11.2011 10:14:27   
Anoniman
Pa iako rade tek u 11 cini mi se otvaraju, ne zznam, gdje cemo skupa ako ne rade, ali eto mozeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5406
7.11.2011 10:14:59   
R&T@
Dobro jutrouser posted image

Moram na fb zbog "muzicarke", pa vas citam poslije...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5407
7.11.2011 10:17:51   
Anoniman

Pa iako rade tek u 11 cini mi se otvaraju, ne zznam, gdje cemo skupa ako ne rade, ali eto mozeuser posted image
bilo kuda kiki svudauser posted image
ma rade garant...znas da privatnici ne daju slobodno nikomuser posted image
drugo ste vi iz drzavnih firmiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5408
7.11.2011 10:26:01   
R&T@
E, sad sam tu...

Sretan praznik forumasicama koje slave...user posted image

Mi smo prezivjeli jucerasnji dan bez tableta za zeludac...
vidjeli sve drage ljude kojima je trebalo cestitati..

Danas sam ja domacica jer ne radim i pravim rucak za sve ove koji su kod privatnika...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5409
7.11.2011 10:30:50   
Anoniman

Jahuser posted image
Hajde hocemo li onda, kad i vodis li A, ako ne vodis onda necemouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5410
7.11.2011 10:32:11   
ladyblue RR
jutro...ja sam pospana do bola. Jutros u 5 sam legla a mala ustala prije 8. Ne znam gdje sam. Glava me boli od cigara. Fuj!

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5411
7.11.2011 10:34:42   
Anoniman
dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moja Noa sve obrnula user posted image budi se u 7user posted image user posted image user posted image user posted image imam podocnjake koje sam valjda trebala imati kad je bila bebauser posted image user posted image user posted image
do nedavno mi djete fino spavalo do 11user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 5412
7.11.2011 10:37:18   
R&T@
E, mame budilica, neka malo...
Nama je "spavati do barem 8" nepoznanica...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5413
7.11.2011 10:39:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

E, mame budilica, neka malo...
Nama je "spavati do barem 8" nepoznanica...

meni skroz neobicnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 5414
7.11.2011 10:40:59   
Anoniman
noa, bezobrazna siuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5415
7.11.2011 10:42:59   
Anoniman

noa, bezobrazna siuser posted image

user posted image user posted image user posted image ma skroz mi ovo neisplativouser posted image user posted image em grijanje ranije palim em doruckujem a prije nisamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5416
7.11.2011 10:48:45   
Anoniman
Joj, zene, digni to dupe, dabogda dobila posao sto prije pa da moras ustajati ranouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5417
7.11.2011 10:50:33   
Anoniman

Joj, zene, digni to dupe, dabogda dobila posao sto prije pa da moras ustajati ranouser posted image

Bog te čuouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5418
7.11.2011 10:52:00   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: noa

Bog te čuouser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5419
7.11.2011 10:56:30   
mnn
Ajme izludi me kompjuter neće da se logiram pa eto pišem preko i phona.. Alex me izludiooo doslovno to djete ništa neće da sluša jutros trci bježi na cestu ja za njim urlam:(( uzassss uff Bjezim dalje jer moram ručak kuhati pa raditi..

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5420
7.11.2011 10:58:48   
Anoniman

evo ja se tusnula...A. obukla...mi smo skoro pa spremniuser posted image ...hocemo se tamo naci ? ja cu tahijem
hoce li Josko sa nama?user posted image

Jahuser posted image
Hajde hocemo li onda, kad i vodis li A, ako ne vodis onda necemouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5421
7.11.2011 11:00:05   
Anoniman

dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moja Noa sve obrnula user posted image budi se u 7user posted image user posted image user posted image user posted image imam podocnjake koje sam valjda trebala imati kad je bila bebauser posted image user posted image user posted image
do nedavno mi djete fino spavalo do 11user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutiuser posted image
znas da vazda ovih ljubomornih imauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5422
7.11.2011 11:08:05   
Anoniman
jao vi odoste u setnjuuser posted image kod nas kisa i bas bljak vrijemeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5423
7.11.2011 11:08:58   
Anoniman

jao vi odoste u setnjuuser posted image kod nas kisa i bas bljak vrijemeuser posted image
i kod nas je bljak vrijeme...sa kisomuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5424
7.11.2011 11:25:52   
Hanady RR

i kod nas je bljak vrijeme...sa kisomuser posted image

kiša...meni s ene ide nigdje...user posted image
ja sam baš htjela da šetamo čaršijom i uživamo malo...a ovo me vrijeme totalno predomisliuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  215 216 [217] 218 219   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  215 216 [217] 218 219   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *