Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Dobro jutro drago mi je da vam je bilo lijepo zvecka...zao mi je sto ste zavrsil u hitnoj ...proci ce i to
Kod nas standardica...treba dan osmisliti Trebala bih mu cizme pogledati...a isto mi je pitanje ko i kod hanady ...samo sto meni treba intershop tj.ciciban
de virni kroz porzor...jel merkur tamo oživio...akor adi merkur radi onda sve ja ako krenem odvade sa ovoga brda..niđe nisma psipjela ako ne radi ništa
negledaju moji pendzeri na merkur ...mogu ti vidjeti jedino je li bazen radi ma ja cu nazvati ciciban ...da provjerim
Jutro! dadada, javi i meni za ciciban, da li radi, mi kontamo kupiti 'buce' pa sve nesto mi rano, sta mislite A kaze mukaci su keteni (muskarci su kreteni), a rekoh jesu li i mali djecaci, kaze nisu samo veliki mukaci, a tata nije, on nije mukajac , uzassss
Ma u mom gradu se stalno organizuju koncerti ali sve dolaze neke da izvines tarabe,selma,Viki,maid ,fazlija,i neki hule,bem ti jednom pozvali dubiozu a meni stomak do zuba bio taman pred moj termin,i nisam ni mogla.... Ovaj put bez reklame,isla bi pjeske za Svedsku hahah,zezam se nije mi Goteborg daleko,malo vozom,malo trajektom, autom ne trneni 2,5 sata,al bas mi se neda
Jutro! dadada, javi i meni za ciciban, da li radi, mi kontamo kupiti 'buce' pa sve nesto mi rano, sta mislite A kaze mukaci su keteni (muskarci su kreteni), a rekoh jesu li i mali djecaci, kaze nisu samo veliki mukaci, a tata nije, on nije mukajac , uzassss
...volim ja nju naj na svijetu
mogle bi skupa...evo ja sad zvala...niko mi se nejavlja
Ajme izludi me kompjuter neće da se logiram pa eto pišem preko i phona.. Alex me izludiooo doslovno to djete ništa neće da sluša jutros trci bježi na cestu ja za njim urlam:(( uzassss uff Bjezim dalje jer moram ručak kuhati pa raditi..
kiša...meni s ene ide nigdje... ja sam baš htjela da šetamo čaršijom i uživamo malo...a ovo me vrijeme totalno predomisli