Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mahanje i od nas, ustvari od mene, dijete mi je vec u krevetu, okupana, usnula, mirise, nista ljepse... Iman draga, zelim ti sve najbolje i da ove teske dane provedes sto bezbolnije jer mi smo mame, i jake smo i izdrzat cemo sve sto moramo, nekad je to jako teskoi izgleda nemoguce, ali proci ce, imas stotinu od nas. Eh sad, vidim da su i ostale mame kao i ja "tabla" vec..slomljena sam, malo je reci Nista se nije stiglo u toku sedmice, pa se sve ostavilo za vikend, tj. subotu..i neka mi sad, kad sam luda.. Zelim vam svima koje slavite lijep i miran bajram I vidimo se na regionalnom aBd
kako ba...bila je uglavnom samo ova tema pored moje malenkosti tajra, hanady, ticerka, tekja, mama2009, ledy, bambi, gvendi,selmy...i sigurno sam nekog zaboravila
A vamo ne stavih moju glavnu zenu sahara...al nece ona meni zamjeriti
Tajru sam jedino lično upoznala, ... Hanady, Tiki, Lady znam za slika, ... a ostale..... ja stvarno ne znam ko je ko
da se ubacim pa da idem na spavanje mene svi znaju tj svi me prepoznaju jer svijetlim u mraku ko neonka eto da ti olakasam barem malo
vidim bilo se na bb-u. stvarno se trebam potruduiti da dođem na naredni da vas upoznam. danas završavala čišćenje kuće pa išla na utakmicu. pobijedio mi Željo pa sam happy
vece zene moje drage uh sto je meni ovo bi duuuuug dan,evo sam tek sjela od bb,lazem,pila sam jednom kafu i rucala... napokon sam zavrsila sta sam sve naumila i malo cu koju sa vama prozboriti pa u prnje ranije tekja ja ne vidjeh kosuljicu,gdje sam se izgubila drago mi je da momku cizme odgovaraju
ma kakvi...čak je i mm (okorjeli pitar) priznao da Sarajevo danas nije imalo šanse protiv Želje. zato ga i ne maltretiram...šta da mu kažem kada Sarajevo nije ni jednom prema golu opucalo?! inače bi mu pila krv na slamku
vece i od mene sta je ovo sve zene mirusljave i ciste kupale se da se i mi pridruzimo mirusljivcima i mi smo se svi pupali mama skoro sjela pravila neki kolac nemoj te se cuditi ako snijeg sutra padne , prvi put radila i ispao je super za ne povjerovat da imam nesto slatko u frizderu . Sve sredila poradila skoro sjela evo sad se zaljevam cajem pa cu se pridruziti anelu jos malo jer mislim abd .raniti .
evo i ja sjela da malo odahnem slomila sam se,ali me A jos vise slomio....nije naravno opet nikako spavao i jedva sam ista uradila od njega ja uzmem za usisivac hoce on usisavati,hocu da promjenim posteljinu neda mi hoce da skace po krevetu ma doslo mi
tekja- dadada jel se vi zezate za upoznavanje,ne mogu vjerovati da ste se tek danas upoznale tekja ja sam se bas pitala zasto ona kosuljica ima sljokice,hajd reko svecana pa zar morau stvari za djevojcice i u plavom praviti,nije im dosta boja
Gvodelina, ja anela sa sobom zaposlim inace nista od posla ne mogu drugacije dogovorimo se dok mama usisa dat ce malo i njemu a zna da ga ne, slazem pa ide za mom i ceka Pa malo on tandrce jedno 5min . Kad brisem dam i njemu krpu u ruke razmrljava pa posle ponavljam za njim . Kad menjam posteljnu dam mu da on ko fol uvlaci u mede i sve tako snadjem se nekako . Kad se penjem na stolicu da dokucim lustere , kazem cekaj svoj red kad ja obrisem dignem ga posle ko fol da i on . Jest zamorno malo al et uradi se nekako
Lady, Tiki, kupih danas predivnu espritovu kosuljicu vel. 92/98 od malenee, dosla kuci V. uska, plus na njoj pise 'girls esprit' ...ako hocete, uslikat cu pa da vidite...rekoh prvo da ponudim vas ?
nama prije sat vremena riknuo grijac od bojlera koji je star manje od 2 godine, gorenje lafo kvalitet nula bodova i to uoci bajrama...sad se moram kupati ko u ratu...sreci mojoj nema kraja
hahahaha zamisli ti samo kakav sam peh...al stigli smo malu okupati dok je jos radilo...najgore je sto nemam koga sad zvati da dodje da popravlja niti imam gdje kupiti dijelove...to samo meni moze da se desi sad
Jutro! Najprije svim drugaricama i drugarima koji slave Bajram, Bajram barecula, lijepo se provedite, najedite, odmorite Uspjela sam dijete nauciti da kaze Bajram banka, to mi je najlakse da joj objasnim Ljubac svima i pisemo se