Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage moje, ako mi iko vjeruje, tek sjedoh, otkako sam u kucu usla, nekad oko 13
al' sve je cisto, mirisno, okupala sam V., MM tek dosao kuci, odoh tek sada da rucam...
Dadada, drago mi je da smo se upoznale, sve sam te gledala , rekoh ma odoh da se upoznam sa zenom, pomislice sta drugo
Tajra, rekoh li ti ja da cu sa vama vozom u Zen'cu ...nagovarah danas i zahu, kad ona vec iskusna u "vozarenju" samo tako
Lady, Tiki, kupih danas predivnu espritovu kosuljicu vel. 92/98 od malenee, dosla kuci V. uska, plus na njoj pise 'girls esprit' ...ako hocete, uslikat cu pa da vidite...rekoh prvo da ponudim vas ?
Koko, je l' to i ti ne volis praznike...imam u kuci jednog takvog ..a ja im se radujem kao dijete...
Nadji nam, tekja, "pet, šest drotova" da nas prati jer ce to biti, aBd, veliki šareni voz
Meni zao sto onu kahvu ne ispi (Hvala, zaha ) i ne progovorih jos koju s vama...
Ella, mila, ti znas da On uzima sebi najbolje na Njegov dan, ako ga mogu tako nazvati... Neki od narednih Bajrama, donijet će tebi veliku nafaku... Cuvaj nam toga A
tajra, ja jedva cekam...nisam se vozila zeljeznicama BiH nikad...
veče žene zavidim vam na tom bazaru što imate priliku da se družite i povoljno kupujete...Ja sam vam mnogo umorna,od čega ne znam jer nisam nešto ni radila, mislim nije bilo potrebe znate da Monk svaki dan uređuje , ali opet sam slomljena, evo ležim i kucam ... Dijete mi sad spava, ne mogu da ga probudim ne znam šta će večeras radit...mrzim kad čitav dan divlja i klone u 19h...i sad će opet da divlja do 1h
veče žene zavidim vam na tom bazaru što imate priliku da se družite i povoljno kupujete...Ja sam vam mnogo umorna,od čega ne znam jer nisam nešto ni radila, mislim nije bilo potrebe znate da Monk svaki dan uređuje , ali opet sam slomljena, evo ležim i kucam ... Dijete mi sad spava, ne mogu da ga probudim ne znam šta će večeras radit...mrzim kad čitav dan divlja i klone u 19h...i sad će opet da divlja do 1h
dok ti vratis sve svjecnjake, vaze i posudice u centimetar na svoje mjesto logicno da se umoris vidimo se ako bog da u zenici
kako ba...bila je uglavnom samo ova tema pored moje malenkosti tajra, hanady, ticerka, tekja, mama2009, ledy, bambi, gvendi,selmy...i sigurno sam nekog zaboravila
A vamo ne stavih moju glavnu zenu sahara...al nece ona meni zamjeriti
vala ste mogle ja cu napraviti veliki ibrik kave a mm i Nou poslat negdje pa cemo se druziti a tajra cesto ja skacem sama sebi u stomak al malo previse je da sjedem na bus i kad dođem u ZE protegnem noge i sjedem u drugi za MO.
kako ba...bila je uglavnom samo ova tema pored moje malenkosti tajra, hanady, ticerka, tekja, mama2009, ledy, bambi, gvendi,selmy...i sigurno sam nekog zaboravila
Tajru sam jedino lično upoznala, ... Hanady, Tiki, Lady znam za slika, ... a ostale..... ja stvarno ne znam ko je ko
Amani, zaha, mala86...
i sigurno sam nekog zaboravila
< Poruku je uredio tajra -- 5.11.2011 20:51:22 >
Amani, zaha, mala86...
i sigurno sam nekog zaboravila
bila je i p.mama sa Laurom...samo ona vise ne dolazi tako cesto na forum