Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja se uvijek samo iznerviram oko te virtualne kupovine... A to za razliku cijena,fakat u cemu je stos...
razlika je u kursu. svi proizviđači imaju preporučene cijene za evropsko i američko tržište a američko je uvijek jeftinije i onda na to još i kurs razlika pa izađe jefrinije naručiti iz amerike.
čistila kuću, prala prozore...i savim curu na spavanje pa rekoh da još malo oko suđa i legnem...samo što sam zaspala ona se probudi. spremim je i u grad. kupila sam joj super trenerku u Nike-u- nahodale se, ona je jedva dobacila do kuće. već se unervozila u kolicima. eno je zaspala u letu a ja mrtvo tijelo...sve me boli.
isto... dada nisu to z anas enciklopedije nego za djecu ženo meni su lijepe...mi ćemo aBd sve kupiti nek imaju svoj komlet...kao što imamao i onaj kada su izdavali bajke diznay...mogu vam reći stavrno lijepo da imaju
imam i ja te dizney bajke...zapravo to nisu samo bajke...cetiri su knjige...znam na koje mislis...al haj usporedi tekst tih i ovih...ja barem...prvo sto sam otvorila to su zirafe (slucajno) tek prva recenica...mladunce zirafe se zove zirafica ili tako nesto...cirtam dalje...mislim kao da je pisano za uzrast djeteta do 4 god....meni se bareem cini...a takve vrste knjiga imas bezbroj...to meni nisu enciklopedije...ja sam mozda teska ...al brate...zna se sta je enciklopedija...enciklopediju treba da koristi i u skoli...tada ce mu najvise trebati...da sadrzi informacije koje mama i tata mozda ne znaju...da moze napisati neki "sastav"iiitipa 1000 zasto 1000 zato od pjesaka do rakete...i tako to
hocemo i mi juhu album,veliko djete mi voli te cokoladice a meni ruzne
mi smo kupili sve 3 enciklopedije i nama su super.dovoljno gradiva za njih,ipak su za preskolski uzrast,Ajla ih bas voli
isto... dada nisu to z anas enciklopedije nego za djecu ženo meni su lijepe...mi ćemo aBd sve kupiti nek imaju svoj komlet...kao što imamao i onaj kada su izdavali bajke diznay...mogu vam reći stavrno lijepo da imaju
imam i ja te dizney bajke...zapravo to nisu samo bajke...cetiri su knjige...znam na koje mislis...al haj usporedi tekst tih i ovih...ja barem...prvo sto sam otvorila to su zirafe (slucajno) tek prva recenica...mladunce zirafe se zove zirafica ili tako nesto...cirtam dalje...mislim kao da je pisano za uzrast djeteta do 4 god....meni se bareem cini...a takve vrste knjiga imas bezbroj...to meni nisu enciklopedije...ja sam mozda teska ...al brate...zna se sta je enciklopedija...enciklopediju treba da koristi i u skoli...tada ce mu najvise trebati...da sadrzi informacije koje mama i tata mozda ne znaju...da moze napisati neki "sastav"iiitipa 1000 zasto 1000 zato od pjesaka do rakete...i tako to
ma oni su to nazvali enciklopedijama za djecu...nisu oni hrjeli naučiti ničemu novom mame i tate nego du htjeli natjerati mame i tate da porčitaju uz sličice ono što već znaju... de mi kaži majketi kad sis atvila dijete pred sebe i rekla mu...sine postoji životinja u africi i zove se žirafa...e ona ti gileda vako...a njeno malduče zove se žirafica... nikad jelde... sad ćeš fino porčitat o svakoj živujki po nešto
čistila kuću, prala prozore...i savim curu na spavanje pa rekoh da još malo oko suđa i legnem...samo što sam zaspala ona se probudi. spremim je i u grad. kupila sam joj super trenerku u Nike-u- nahodale se, ona je jedva dobacila do kuće. već se unervozila u kolicima. eno je zaspala u letu a ja mrtvo tijelo...sve me boli.
isto...sad čekam djecu da utvrde pa da završama s aslatim jelima i peglanjem i dio slanog da sastavim...ruke ne osjećam
ma marina ima je is ad kupiti ima na online knjižarama... činmi se novije izdanje al ista grupa autora... ček da potražim...ja kupile prije 2 godine zaovinom sinu za rođendan
vece evo i kod mene jedan dio slatkisa gotov sutra nastavljamo,naravno poslije bb moja cura sinoc isla na trening sa bracom i sekom,kad je dosla zali se da je boli kaka u nosu,puhala ona ali kaka ne ispada,ja vidim kako ona lezi da ima kaku,kad u neko doba napokon je ispuha,kad ono neka loptica,mozda malo manja od graska mm se sjeti da se igrala sa nekom igrackicom koja je imala te loptice i ona je to fino u nos gurnula
hocemo i mi juhu album,veliko djete mi voli te cokoladice a meni ruzne
mi smo kupili sve 3 enciklopedije i nama su super.dovoljno gradiva za njih,ipak su za preskolski uzrast,Ajla ih bas voli
ma oni su to nazvali enciklopedijama za djecu...nisu oni hrjeli naučiti ničemu novom mame i tate nego du htjeli natjerati mame i tate da porčitaju uz sličice ono što već znaju... de mi kaži majketi kad sis atvila dijete pred sebe i rekla mu...sine postoji životinja u africi i zove se žirafa...e ona ti gileda vako...a njeno malduče zove se žirafica... nikad jelde... sad ćeš fino porčitat o svakoj živujki po nešto
pa ne pojavljuje se zirafa tako rjetko ...mescini da su ih mogli bolje uraditi...ne kazem da je bacanje para...svaka knjiga ima svoju vrijednost...neke manju...neke vecu...meni ipak draze izletiti mozda vise odjednom...ali zato kvalitetniju knjigu kupiti
uh srce si ,nastojat cudami ovo dijete zna pisati nas jezik ,narucila sam nekih djecijih knjiga preko neta,arapske,indijske bajke pa i sebi a ovu knjigu cu vvala dauganjam pa taman da je milion kr
imas ih po nasim antikvarnicama...posalji mi na pp adresu... cim je skontam kupim ti je
one fine jugoslovenske
poslat cu ti na fb adresu,,,ovdje nikad ne znam jel pp stigooo
< Poruku je uredio MarinaDK -- 4.11.2011 22:32:05 >
uh srce si ,nastojat cudami ovo dijete zna pisati nas jezik ,narucila sam nekih djecijih knjiga preko neta,arapske,indijske bajke pa i sebi a ovu knjigu cu vvala dauganjam pa taman da je milion kr
imas ih po nasim antikvarnicama...posalji mi na pp adresu... cim je skontam kupim ti je
one fine jugoslovenske
poslat cu ti na fb adresu,,,ovdje nikad ne znam jel pp stigooo
Ezene drage da vidite cirkusa ,Adi se od pola 8, 3 puta budio,haj reko sad cu ja njega malo istusirati,i dati mu malo panodila ...Pojeo on (inace ga obozava)I nastade vriska pokazuje prstom na ormaric ,pa ja pitam jel ovo,ono a on pokazuje li pokazuje i jos dize gornji dio pidzame...Kad ja skontam hoce covjek toplomjer da mu se temperatura izmjeri...Ja uzeh tolomjer on otrca u boravak sjedi i ceka...Dijete povezalo da panodil i toplomjer idu zajedno