|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  212 213 [214] 215 216   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
5.11.2011 19:44:08   
tekja
Drage moje, ako mi iko vjeruje, tek sjedoh, otkako sam u kucu usla, nekad oko 13user posted image

al' sve je cisto, mirisno, okupala sam V., MM tek dosao kuci, odoh tek sada da rucam...

Dadada, drago mi je da smo se upoznale, sve sam te gledalauser posted image , rekoh ma odoh da se upoznam sa zenom, pomislice sta drugouser posted image user posted image user posted image

Tajra, rekoh li ti ja da cu sa vama vozom u Zen'cuuser posted image ...nagovarah danas i zahu, kad ona vec iskusna u "vozarenju" samo takouser posted image

Lady, Tiki, kupih danas predivnu espritovu kosuljicu vel. 92/98 od malenee, dosla kuci V. uska, plus na njoj pise 'girls esprit' user posted image ...ako hocete, uslikat cu pa da vidite...rekoh prvo da ponudim vasuser posted image ?

Koko, je l' to i ti ne volis praznike...imam u kuci jednog takvoguser posted image ..a ja im se radujem kao dijete...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5326
5.11.2011 19:55:11   
Anoniman
tekja...i meni je drago pravo...i prijatno si me iznenadilauser posted image ...prava si slatkicauser posted image ....ne znam zasto ali sam ocekivala veeeeeeeeeeeeeeeeeeeliku zenuuser posted image tamnu...sa veeeeeeeeeelikim rukamauser posted image

Ella...nemoj biti tuzna punouser posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 5327
5.11.2011 19:55:40   
R&T@
Nadji nam, tekja, "pet, šest drotova" da nas pratiuser posted image
jer ce to biti, aBd, veliki šareni vozuser posted image

Meni zao sto onu kahvu ne ispi (Hvala, zahauser posted image ) i ne progovorih jos koju s vama...

Ella, mila, ti znas da On uzima sebi najbolje na Njegov dan, ako ga mogu tako nazvati...
Neki od narednih Bajrama, donijet će tebi veliku nafaku...
Cuvaj nam toga Auser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 5328
5.11.2011 20:14:14   
tekja
dadada, ipak te osjecaj nije potpuno prevario, imam ja drugih ogromnih dijelovauser posted image user posted image user posted image ...user posted image user posted image user posted image

ella, nemoj biti tuzna user posted image znas da je tako moralo biti..nego reci ti nama, kad nam se ako Bog da, vratis, gdje se vracas, u koji grad? Nadam se da ces nam biti negdje blizuuser posted image

tajra, ja jedva cekam...nisam se vozila zeljeznicama BiH nikad...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5329
5.11.2011 20:15:04   
Anoniman
veče žene
zavidim vam na tom bazaru što imate priliku da se družite i povoljno kupujete...Ja sam vam mnogo umorna,od čega ne znam jer nisam nešto ni radila, mislim nije bilo potrebeuser posted image znate da Monk svaki dan uređujeuser posted image , ali opet sam slomljena, evo ležim i kucam ...
Dijete mi sad spava, ne mogu da ga probudim ne znam šta će večeras radit...mrzim kad čitav dan divljauser posted image i klone u 19h...i sad će opet da divlja do 1huser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 5330
5.11.2011 20:22:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

veče žene
zavidim vam na tom bazaru što imate priliku da se družite i povoljno kupujete...Ja sam vam mnogo umorna,od čega ne znam jer nisam nešto ni radila, mislim nije bilo potrebeuser posted image znate da Monk svaki dan uređujeuser posted image , ali opet sam slomljena, evo ležim i kucam ...
Dijete mi sad spava, ne mogu da ga probudim ne znam šta će večeras radit...mrzim kad čitav dan divljauser posted image i klone u 19h...i sad će opet da divlja do 1huser posted image
dok ti vratis sve svjecnjake, vaze i posudice u centimetar na svoje mjesto logicno da se umorisuser posted image
vidimo se ako bog da u zeniciuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5331
5.11.2011 20:30:42   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image
Jedva čekam druženje, nadam se samo da nešto ne zezne, mislim na neke više sile na koje ne možemo uticati.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5332
5.11.2011 20:34:12   
Anoniman
user posted image pune ste traceva za Zenicu a mene nigdjeuser posted image user posted image
ukljucit cu se video linkomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5333
5.11.2011 20:35:38   
R&T@
IZVORNA PORUKA: noa

user posted image pune ste traceva za Zenicu a mene nigdjeuser posted image user posted image

Sama si krivauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5334
5.11.2011 20:36:08   
selebriti
Večer i od nas,...

Ja slabo koga skontah danas s ove teme user posted image user posted image

Al ima Zenica popravni user posted image

user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5335
5.11.2011 20:38:10   
Anoniman

ukljucit cu se video linkomuser posted image user posted image user posted image user posted image

nemas pojma kako je meni krivo sto se niste uspjele organiziratiuser posted image
ponjecemo laptop pa na skypeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5336
5.11.2011 20:38:46   
R&T@
selebriti, ovo ti je danas bio zaletuser posted image

Stvarno nam trebaju kartice s imenima u Zenici... da se "pofatamo"user posted image

(odgovor članu selebriti)
Neposredna veza do poruke: 5337
5.11.2011 20:42:01   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: selebriti

Večer i od nas,...

user posted image
kako ba...bila je uglavnom samo ova temauser posted image
pored moje malenkostiuser posted image tajra, hanady, ticerka, tekja, mama2009, ledy, bambi, gvendi,selmy...i sigurno sam nekog zaboravila

A vamo ne stavih moju glavnu zenuuser posted image sahara...al nece ona meni zamjeritiuser posted image

< Poruku je uredio dadada -- 5.11.2011 20:45:03 >

Neposredna veza do poruke: 5338
5.11.2011 20:42:38   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image vala ste mogle ja cu napraviti veliki ibrik kave a mm i Nou poslat negdje pa cemo se druzitiuser posted image user posted image user posted image user posted image
a tajra cesto ja skacem sama sebi u stomakuser posted image user posted image al malo previse je da sjedem na bus i kad dođem u ZE protegnem noge i sjedem u drugi za MO.user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 5339
5.11.2011 20:47:45   
selebriti
IZVORNA PORUKA: dadada

Večer i od nas,...

user posted image
pored moje malenkostiuser posted image tajra, hanady, ticerka, tekja, mama2009, ledy, bambi, gvendi,selmy...i sigurno sam nekog zaboravila

A vamo ne stavih moju glavnu zenuuser posted image sahara...al nece ona meni zamjeritiuser posted image

Tajru sam jedino lično upoznala, ... Hanady, Tiki, Lady znam za slika, ... a ostale..... ja stvarno ne znam ko je ko user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5340
5.11.2011 20:48:18   
Anoniman
noa user posted image
ma učestovat ćeš ti nama on line, samo još kad bi se nakačila na onaj skypeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5341
5.11.2011 20:49:50   
selebriti
Nek nam u Ze namjeste stolove po temama user posted image  Da nam bude lakše user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5342
5.11.2011 20:50:14   
Anoniman

noa user posted image
ma učestovat ćeš ti nama on line, samo još kad bi se nakačila na onaj skypeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ta šejtanska spravauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5343
5.11.2011 20:50:19   
R&T@

Večer i od nas,...

user posted image

Amani, zaha, mala86...user posted image

i sigurno sam nekog zaboravilauser posted image

< Poruku je uredio tajra -- 5.11.2011 20:51:22 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5344
5.11.2011 20:53:20   
Anoniman

noa user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ta šejtanska spravauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stvarno si ludauser posted image user posted image

selebriti...sljedeci put malo vise minglinguser posted image
meni recimo treba par upoznavanja da zapamtim imeuser posted image ...a nikove pamtim...manje viseuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5345
5.11.2011 20:54:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Večer i od nas,...

user posted image

Amani, zaha, mala86...user posted image

i sigurno sam nekog zaboravilauser posted image
bila je i p.mama sa Laurom...samo ona vise ne dolazi tako cesto na forumuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 5346
5.11.2011 20:55:21   
selebriti

meni recimo treba par upoznavanja da zapamtim imeuser posted image ...a nikove pamtim...manje viseuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5347
5.11.2011 20:57:47   
R&T@

Zna ona tajru, bas je briga za moje imeuser posted image

Dadada, kako cemo se napiti za 2 KM?

Neposredna veza do poruke: 5348
5.11.2011 21:00:46   
Anoniman

noa user posted image

user posted image user posted image nije veći od tebe

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5349
5.11.2011 21:03:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Zna ona tajru, bas je briga za moje imeuser posted image

Dadada, kako cemo se napiti za 2 KM?
teskouser posted image

ja sam selmy prekrstila u Selmu...zena se "zgalve" tako ne zoveuser posted image

< Poruku je uredio dadada -- 5.11.2011 21:05:13 >

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 5350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  212 213 [214] 215 216   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  212 213 [214] 215 216   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *