|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  214 215 [216] 217 218   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
6.11.2011 12:04:50   
selebriti
Pozz

E. nas je zorom nadigla da hodamo po kući user posted image  Ta mala ne staje.
Eno sam je okupala i stavila na spavanjac, a ja kuham bajramski ručak, pa ćemo kod familije da im pojedemo kolače.

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 5376
6.11.2011 13:23:44   
Anoniman
Dan dame ,´mi smo jutros ustali oko 10 ,ne mogu da vjerujem inace  7 sati je granica...Naspavani doruckovali i napolje izasli...Ruckili i  idemo malo peglati krevet....

(odgovor članu selebriti)
  Neposredna veza do poruke: 5377
6.11.2011 13:57:44   
nanika
Bajram Serif Mubarek Olsun i od nas za sve koji slaveuser posted image .

Curica 2006
Dečko 2009

Neposredna veza do poruke: 5378
6.11.2011 14:53:38   
vila_7
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim dragim zenicama koje slave!  

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 5379
6.11.2011 16:11:31   
Anoniman
dan
Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave da provedu u zdravlju i veselju sa svojom porodicom i prijateljima user posted image

Neposredna veza do poruke: 5380
6.11.2011 19:08:03   
tekja
Drage moje...

ne volim kad me boli glava, pogotovo praznikom, al' sta da joj blenti radimuser posted image
Kod mene mali predah, pa rekoh da se kratko javim...

Vama drage moje koje slavite Bajram...Bajram Serif Mubarek Olsunuser posted image ....svima koje ste cestitale od user posted image  hvala na lijepim zeljamauser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5381
6.11.2011 19:13:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja

Drage moje...

ne volim kad me boli glava, pogotovo praznikom, al' sta da joj blenti radimuser posted image
Kod mene mali predah, pa rekoh da se kratko javim...

Vama drage moje koje slavite Bajram...Bajram Serif Mubarek Olsunuser posted image ....svima koje ste cestitale od user posted image  hvala na lijepim zeljamauser posted image ...
draga tekja , i mene je danas citav dan glava bolila neznam sto dvije sam tablete popila tek skoro me malo popustilo uzasss jedan, kud bas danas od svih dana da me bas pravo zaboli
Kad sam dosla od mame legla ustala bol jos tu , ufff
Nadam se da ce anel rano leci, jer sam zadrijemala .

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 5382
6.11.2011 19:31:03   
teacher75
bajram serif mubarek olsun svima koji slaveuser posted image jaj os nisam dosla sebi od juce, praaavo sam umorna a odmaram skoro citav dan. bilo je super na rodjendanu, lana je pravo uzivala, iskakala se, puna je utisaka, sto mi je najvaznijeuser posted image kad dodjem sebi postavicu par slicicauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5383
6.11.2011 20:08:43   
mnn
večer stigla ja opet..naradila se ovih danas,svaki dan ujutro ustaj radi,dodjem doma skuham ručak..alexa čuvam..ajme izludio me danas.vuče reu tamo vamo..muž viće ja vičem..uffff..sad viče da mu se maknem hoče djete dizalicu gledati...ajmeeee..user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 5384
6.11.2011 22:00:07   
mersiha 77
evo jedan padobranac izvinite sto upadam ovako ali hitno trebam savjet
sta da uradim s lukom koji se stavlja pored krevetica bebe,jeli se izrenda ili se izreze ili se stavi samo onako oguljen
hitno mi je pomozite
bajram serif mubarek olsun!svim forumasicama koje slave

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 5385
6.11.2011 22:03:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mersiha 77

evo jedan padobranac izvinite sto upadam ovako ali hitno trebam savjet
sta da uradim s lukom koji se stavlja pored krevetica bebe,jeli se izrenda ili se izreze ili se stavi samo onako oguljen
hitno mi je pomozite
bajram serif mubarek olsun!svim forumasicama koje slave

Ako je radi prehlade prepolovi ga do pola na 4 djela,

(odgovor članu mersiha 77)
  Neposredna veza do poruke: 5386
7.11.2011 0:18:31   
Honey3
evo i nas malo u ovo kasno dobauser posted image
Bajram serif mubarek olsun forumasicama koje slaveuser posted image Mi smo danas odbajramovali,prvo radno oko kurbana,pa po slanisima i slatkisima...isli u Kakanj kod nane i daidze,toliko stigli za ovaj prvi radni danuser posted image
moja mala cura se pravo umorila,dijelila je kurbane i naucila je sta je bajram bankauser posted image evo je sad spava i to prva noc bez pelene,to su me Amani i tekja ohrabrile,pa vidjet cemo sta ce biti do ujutro....

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5387
7.11.2011 8:47:52   
Hanady RR
Jutrouser posted image

Mi smo jučer imali lijep dan...
pun gužve...kroz kuću ludilo...al lijep prelijepuser posted image

MM radi a ja i djeca odmaramo...
razmišljam dali neko zna kako se radi danas u gradu...jel ima neko da radi u tržnim centrima itd...mogle smo u skitnju...dobile smo sve tri bajramn banke pa da idemo trošiti žuljaju nasuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 5388
7.11.2011 8:55:23   
zvecka
Jutro i od nas,,,user posted image

Juce nam je dan zapoceo lijepo a kraj dana zavrsili u hitnoj,,Emana mi je pala i udarila se u cosak stola i odma pored usne puklo i u hitnoj zaljepili,,kzu pokusacemo ljepilom da ne sivamo i ok krenuli kuci ona zijevnu a ono se odljepi i otvori se rana,,opet nazad hitna i mi protiv sivanja i zaljepili su ponovo pa za sada je ok ali ona sama vazda prstom dirauser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010
Moja dva pileta dosadna:)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 5389
7.11.2011 9:08:06   
Anoniman
jutroooo,ustali,doruckovali,malo,igre, pa  cemo do prodavnice dan  je tmuran,pih

(odgovor članu zvecka)
  Neposredna veza do poruke: 5390
7.11.2011 9:15:16   
mersiha 77
jutro i od mene htjela bih samo da se zahvalim MariniDK za savjet sa lukom
marina hvala stavila sam sinoc i nije tako strasno,samo neznam koliko se to stavlja jeli svaku noc ili samo jednu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5391
7.11.2011 9:20:33   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: mersiha 77

jutro i od mene htjela bih samo da se zahvalim MariniDK za savjet sa lukom
marina hvala stavila sam sinoc i nije tako strasno,samo neznam koliko se to stavlja jeli svaku noc ili samo jednu

sve dok je dijete prehalđeno , luk olakšava disanje...
svaku noć staviš novu glavicu luka...ja je samo prepolovim...
naravno svako jutro soba s emora izračiti al fakat olakšava disanjeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 5392
7.11.2011 9:22:26   
Anoniman
Zvecka bas mi je zao malene,nadamo se da ce brzo da  zaraste i da nece ostati oziljak....Javljaj nam  se malo cesce,da e ne  trazim po temi tamo user posted image

Ticerka pregledah slike sinoc Lana  je ljepotica ,ne znam  zasto ja kontala  puni tri godine,ja sam opetb pobrkala lonciceuser posted image user posted image ...Nadam se da ste se lijepo proveli...

Hanady super pa dan prodje  fino,evo ovdje  su  sve prodavnice otvorene,hajde sa namauser posted image Ja kontam jos jedan skafandercic da kupim za igre,imamo jedan zeleno,smedjkasti,a vidjela sam  i jedan plavi...Neki dan ga seka izvela napolje kad ga je uvela dijete crno od glave do pete,ko da ga je neko kroz furunu provukaouser posted image ,odmah je morao na kupanjeuser posted image ....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5393
7.11.2011 9:25:15   
tekja
jutro...

Mi dobro, jos uvijek kunjamo, svako u svojoj foteljiuser posted image

Zaho....i......kako prodje noc?

Hanady, radi ti BBI, od 12h...za ostale ne znam, al' pretpostavljam da rade...

Mersiha, mozes onoliko cesto, koliko treba da se nosic ne procepi...

Tiki, Lana je med, bas mi je drago da ste uzivaleuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 5394
7.11.2011 9:31:34   
mersiha 77
hvala vam drage moje "divne ste"
evo jedan user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 5395
7.11.2011 9:34:57   
Hanady RR
E moja marina...ja ti vazda imama jakne i skafandere za ''napucat se'' i one za oko kuće...
djeca ko djeca...
kad ih pustiš vani ko sa lancauser posted image
da ti ividš kad u duetu moje uđu u kuću...sreća wc nam odmasa vrata a u preulazu nam sve u pločicama...inače...nebi za njim čovjek načistio...ja to odma sve u ''halu'' zguramuser posted image

e tekja to je super infouser posted image BBi nam i treba...
hoćemo da kupimo neke kretaivne igre one u one to play...
fali man onaj lupko igrica slomiše od želje za istimuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 5396
7.11.2011 9:41:06   
Anoniman
i kod mene ti je cenifa odmah preko puta ulaznih vrata,tamo ga isprasim,isklofam hahaha,bolje  spava kad se istrce,juce

Neposredna veza do poruke: 5397
7.11.2011 9:42:53   
Anoniman
Dobro jutro
drago mi je da vam je bilo lijepouser posted image
zvecka...zao mi je sto ste zavrsil u hitnojuser posted image ...proci ce i touser posted image

Kod nas standardica...treba dan osmislitiuser posted image
Trebala bih mu cizme pogledati...a isto mi je pitanje ko i kod hanadyuser posted image ...samo sto meni treba intershop tj.ciciban

Neposredna veza do poruke: 5398
7.11.2011 9:49:10   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: dadada

Dobro jutro
drago mi je da vam je bilo lijepouser posted image
zvecka...zao mi je sto ste zavrsil u hitnojuser posted image ...proci ce i touser posted image

Kod nas standardica...treba dan osmislitiuser posted image
Trebala bih mu cizme pogledati...a isto mi je pitanje ko i kod hanadyuser posted image ...samo sto meni treba intershop tj.ciciban

de virni kroz porzor...jel merkur tamo oživio...akor adi merkur radi onda sveuser posted image
ja ako krenem odvade sa ovoga brda..niđe nisma psipjela ako ne radi ništauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5399
7.11.2011 9:51:54   
Anoniman
joooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image  ljuta sam,ali stvarno bio Djole u svedskoj  a ja nisam znala,tj niko nije napravio reklamuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  214 215 [216] 217 218   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  214 215 [216] 217 218   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *