Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jao vi odoste u setnju kod nas kisa i bas bljak vrijeme
i kod nas je bljak vrijeme...sa kisom
kiša...meni s ene ide nigdje... ja sam baš htjela da šetamo čaršijom i uživamo malo...a ovo me vrijeme totalno predomisli
ma hajde bogati...jeste slatke...ali niste od secera...necete se istopiti ...ja odoh...ne mogu da sjedim...u igraonu mi se danas ne ide...a ovaj ce poludditi u kuci citav dan
I kod nas kiša. Ali neka je, baš sam lijena za izlazak...
Moram pohvaliti svoje dijete koje je za doručak pojelo 3 jajeta i malo poslije toga 2 montea. Ne znam šta joj je, inače nije takva Ja joj napravila jedno jaje jer joj zna i ostati, kad ona traži još, ja naravno napravila opet jedno i kad nisam pala u nesvijest kad je tražila i treće
Moram pohvaliti svoje dijete koje je za doručak pojelo 3 jajeta i malo poslije toga 2 montea. Ne znam šta joj je, inače nije takva Ja joj napravila jedno jaje jer joj zna i ostati, kad ona traži još, ja naravno napravila opet jedno i kad nisam pala u nesvijest kad je tražila i treće
da prostis moja Noa bi pojela tablu jaja to je jedino sto bi stalno jela
jao vi odoste u setnju kod nas kisa i bas bljak vrijeme
i kod nas je bljak vrijeme...sa kisom
kiša...meni s ene ide nigdje... ja sam baš htjela da šetamo čaršijom i uživamo malo...a ovo me vrijeme totalno predomisli
ma hajde bogati...jeste slatke...ali niste od secera...necete se istopiti ...ja odoh...ne mogu da sjedim...u igraonu mi se danas ne ide...a ovaj ce poludditi u kuci citav dan
napravi kuglanu ,plasticne flase manje i jednu loptu i eto igre
dan zene mi skoro usli u kucu kisa nas potjerala a i ladno je . A gleda crtic , Mya Anel moze pojest jedno jaje nekad i dvoje mada dam jedno jer je tesko jaje pa jedno dam vecinom .
Na ulazna vrata cemo staviti ceduljicu: "Drage bajramdžije, bujrum...domacini su u spavacoj, hrana u kuhinji, sto u dnevnoj...Posluzite se...Pridruzit cemo vam se oko 15 sati"
napravi kuglanu ,plasticne flase manje i jednu loptu i eto igre
mi imamo prave plasticne , kugle i lopta ima se uzeti nije skupo al nama stoji u ladici kupi prasinu nije zainteresovan Najvise voli da se igra sa muzem kad dodje s posla viona .-aviona papirnih
Kad smo vani bili, i sad neko zapalio nesto dimi se anel ce didi mama goji ata i pokazuje rukama kako mama pusi garu , vice goji gaja fuj kaka midi Ugleda ptice , pa ce didi sav radostan eno cica pajalica -ptica spavalica iz crtica pokojo cudo ne zapamtio kad bezbroj puta pogleda jedno te isto.
Kad ga presvlacim jednom mu se cuna bila digla, i ja mu rekla a on ce kad god mu skidam pempu vice didi mama toji nuna goje i smije se-stoji cuna gore
Vecer! Evo tek ustale, ja malo manje kunjala a A standardno 3 sata, ne ureklo se samo da vam prijavim da je dadadin A pravi dzentlmen, Ajnu je bas pazio, drzao za ruke i njezno zagrlio , a djecacima je pokazao ko je musko
Vecer! Evo tek ustale, ja malo manje kunjala a A standardno 3 sata, ne ureklo se samo da vam prijavim da je dadadin A pravi dzentlmen, Ajnu je bas pazio, drzao za ruke i njezno zagrlio , a djecacima je pokazao ko je musko
o je teta sahara fina
Ja samo mogu reci da sam ljubomorna na tebe...A. je dijete za pozeliti (kuc...kuc...se kaze...jel de ) od kako saam dosla mami pricam o A.
Bice curica abd dobro ,par dana i naviknut ce se na drugare,a ti ne brini znam daje teko i ja sve odgadjam a opet mi zao ipak vec mureba drustvo ,voli djecu.... Od mene i adija zagrljaji,mada bion poslao i pusu
Samo da znas da mislim na tebe i ne samo ja nego i jos mnogo forumasica...neka ti Allah dz.s. podari sabur...a tvojoj mami lijepi dzennet !Princezi zelim sretano u vrticu,bez suzica !
Samo da znas da mislim na tebe i ne samo ja nego i jos mnogo forumasica...neka ti Allah dz.s. podari sabur...a tvojoj mami lijepi dzennet !Princezi zelim sretano u vrticu,bez suzica !
istina
potpisujem i stalno mi u mislima ona tvoja poruka zaista nitko ne zna kad je taj ''poslijednji put'' saljem ti milion