Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja evo jedva oci otvorila,ruzno sam spavala...procitah sinoc da je forumasici Iman umrla mama ....a ja sanjala da mi je umro otac bas me potreslo,mogu misliti kako je njoj jos pred Bajram
Sad cemo malo doruckovati,pa cemo naletiti na bb,A mi kaslje i slini jos se mislim da li da ga povedem
Imančice draga- meni treba savjet-mali ima istačkane krajnike(bijele tačkice na nj)sad sam zvala lab.i rekli su mi da su nalazi uredni-brisevi! Šta da radim-spremamo se do pedijatra-šta ako nam propiše antibiotik-miuslim s obzirom na nj stanje i na briseve?!
IZVORNA PORUKA: doublemum meni treba savjet-mali ima istačkane krajnike(bijele tačkice na nj)sad sam zvala lab.i rekli su mi da su nalazi uredni-brisevi! Šta da radim-spremamo se do pedijatra-šta ako nam propiše antibiotik-miuslim s obzirom na nj stanje i na briseve?!
Mislim da te tačkice ne moraju nužno značiti i neku bakteriju.
Dan,ja sam od 6 na nogama,oprala 6 masina vesa,skuhala rucak, ocistila cenifu,hodnik i sobu generalka...Sad mi lose pravo ,sve sam ja to pozurila se malog cuva seka pa da stignem ,ni doruckovala kako treeba nisam...Evo sad oni odose u parkic a ja cu da popijem jednu kaficu i d a sta stavim u kljun...Pa opet rabota...Trebali smo veceras na rodjendan jednom malcu ali odgodjeno,ima gripu mali....
Dan,ja sam od 6 na nogama,oprala 6 masina vesa,skuhala rucak, ocistila cenifu,hodnik i sobu generalka...Sad mi lose pravo ,sve sam ja to pozurila se malog cuva seka pa da stignem ,ni doruckovala kako treeba nisam...Evo sad oni odose u parkic a ja cu da popijem jednu kaficu i d a sta stavim u kljun...Pa opet rabota...Trebali smo veceras na rodjendan jednom malcu ali odgodjeno,ima gripu mali....
e tako sam ja jučer i u neko doba mi se počelo mantati...samo pušila a nisam ništa jela. i popela se da okačim zavjese i kad se ne onesvijestih...
meni treba savjet-mali ima istačkane krajnike(bijele tačkice na nj)sad sam zvala lab.i rekli su mi da su nalazi uredni-brisevi! Šta da radim-spremamo se do pedijatra-šta ako nam propiše antibiotik-miuslim s obzirom na nj stanje i na briseve?!
kako se ponasa? ima li snage ili je bezvoljan?...ja mu antibiotik ne bi ukljucivala...neg se zapucala na infektivnu...moze biti mononukleoza. je su li mu otecene zljezde na vratu? Da te smirim...nije nista strasno...samo se za mono ne daje antibiotik...nego dijeta + mirovanje...samo je treba ustanoviti...ofkorz
vece nidje nikog ahhhh . danas je prelijep dan bio ko proljece ... dadada ne spominji mi jelo skoro vecerali ribu jos + napucala se bjelog luka sad mi se gadi marinadu pravila fuj fuj fuj a moram pit i uvu skuhala sam aaaaa nasto ce to da lici
Izvrsila sam ekspediciju zvanu kupovina, pa ciscenje, pa kupanje djece (gore od bilo koje ekspedicije), pa oplakala turu i sad se pitam : Što sam budala?
Nadam se da su djecica zdrava i da su mamama zivci malo jaci nego moji trenutno...
meni treba savjet-mali ima istačkane krajnike(bijele tačkice na nj)sad sam zvala lab.i rekli su mi da su nalazi uredni-brisevi! Šta da radim-spremamo se do pedijatra-šta ako nam propiše antibiotik-miuslim s obzirom na nj stanje i na briseve?!
kako se ponasa? ima li snage ili je bezvoljan?...ja mu antibiotik ne bi ukljucivala...neg se zapucala na infektivnu...moze biti mononukleoza. je su li mu otecene zljezde na vratu? Da te smirim...nije nista strasno...samo se za mono ne daje antibiotik...nego dijeta + mirovanje...samo je treba ustanoviti...ofkorz
Eh u ova doba dadada kad si ti pisala mi smo već bili kod ped.Išli smo privatno -s obzirom na iskustvo koje smo prošli put imali u dežuri... To na krajnicima su aftice i treba ih nekoliko puta "čistiti"tečnošću koju nam je doc. propisao, promuklost i kašalj=laringitis! Dobili smo inhalacije i antibiotik(i opet ne znam šta da radim) Pitam doc. za taj antibiotik-je li neophodan-a on meni-je li vi imate povjerenje u mene?.... Mononukleozu nije spomenuo, a on-nemirno spava(ali to je dijete koje za ove 2 god. života nije noć prespavao, tako da je to )veseo je, slabije jede, ali ipak jede, "šejtana" k''o nikad...
< Poruku je uredio doublemum -- 5.11.2011 18:24:50 >
Eh u ova doba dadada kad si ti pisala mi smo već bili kod ped.Išli smo privatno -s obzirom na iskustvo koje smo prošli put imali u dežuri... To na krajnicima su aftice i treba ih nekoliko puta "čistiti"tečnošću koju nam je doc. propisao, promuklost i kašalj=laringitis! Dobili smo inhalacije i antibiotik(i opet ne znam šta da radim) Pitam doc. za taj antibiotik-je li neophodan-a on meni-je li vi imate povjerenje u mene?....
A koji je to privatnik? Sto nisi rekla da imas povjerenje u njega, ali da ne zelis dijete davati antibiotik ako bas...bas nemoras Sada idu i praznici...logicno je da i on ide na sigurno...posto niko nece raditi Ja se ne bih usudila tebi reci..nemoj mu dati...dr.ipak valjda zna...a ti opet znas svoje dijete...moras sama to odluciti
ja uvijek kad cujem gnojni krajnici sjetim se mono...jer su meni takvi bili...samo sto su meni mono u ceskoj utvrdili za 2 dana...dok kod nas to traje i po dvije sedmice
Dr Špiritović-njega strah da se laringitis ne proširi, jer je baš, baš promukao i kašlje( ne puno)ali etokao volio bi da ga zaštiti.... O mononukleozi nisam baš dobro informisana! Evo kako u nj izgledaju krajnici-uvećani(a i inače ima povelike)blago crveni i sa bijelim aftama na nj, koje su jučer bile manje, a danas su prešle i na zadnji dio nepca...
i po ko zna koji put moj "nos" nije pogrijesio.... vece moje dame i one koje se ne osjecaju tako..... kuca mirise,mirisu kolaci....a ja sam opet nesto slj... nekako mi praznici najteze padaju.....
Dr Špiritović-njega strah da se laringitis ne proširi, jer je baš, baš promukao i kašlje( ne puno)ali etokao volio bi da ga zaštiti.... O mononukleozi nisam baš dobro informisana! Evo kako u nj izgledaju krajnici-uvećani(a i inače ima povelike)blago crveni i sa bijelim aftama na nj, koje su jučer bile manje, a danas su prešle i na zadnji dio nepca...
A onda ga slusaj Za mono ti je tipicna upala grla...nalik na gnojnu anginu (bijeli cepici po krajnicima), umor, otecene vratne zljezde...moze a i ne mora povecana tjelesna temperatura, otecena slezena i jetra Ustanovljava se krvnim nalazom koji se kod nas rdi na infektivnoj i koji traje (kod nas duze) A prenosi se pljuvackom...jos se zove i bolest poljubca...ali se moze prenjeti i casom itd.
Utvrdih ja onu narodnu: Ili dobar ili budala, isto ti je
A njihova sam krv, pa nemoj da ih diras
i po ko zna koji put moj "nos" nije pogrijesio.... vece moje dame i one koje se ne osjecaju tako..... kuca mirise,mirisu kolaci....a ja sam opet nesto slj... nekako mi praznici najteze padaju.....
Neko u ovom seheru misli na tebe i ne, ne, ne smijes da budes slj jer je zivot lijep i kad je siv
Ola. I ja sam malo skrhana danas, inace za Bajram mi je najteze jer mi je sestra poginula za Kurban Bajram a ovaj mi je zaista jer sam i sa zdravljem i zivcima malkice slaba al dobro je jos nikog ne ujedam . Happy Bajram sto kaze moja uciteljica bivsa . Sta da vam pisem o A kad sve znate .