|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  211 212 [213] 214 215   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
5.11.2011 0:08:50   
Anoniman
Dadada jeste crvenkasto-narandjasta cini mi sebarem jetakva kod nas bila...Poslala sam ti adresu...
Breskva super izgleda juhu druzina ...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5301
5.11.2011 8:18:20   
R&T@
Dobro jutrouser posted image
Jeste li mi svi dobro i zdravo?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5302
5.11.2011 8:38:19   
gvendolina
jutrouser posted image

Ja evo jedva oci otvorila,ruzno sam spavala...procitah sinoc da je forumasici Iman umrla mamauser posted image user posted image ....a ja sanjala da mi je umro otacuser posted image user posted image bas me potreslo,mogu misliti kako je njoj jos pred Bajramuser posted image user posted image

Sad cemo malo doruckovati,pa cemo naletiti na bb,A mi kaslje i slini  jos se mislim da li da ga povedem

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5303
5.11.2011 9:40:25   
DM
Imančice draga-user posted image user posted image
meni treba savjet-mali ima istačkane krajnike(bijele tačkice na nj)sad sam zvala lab.i rekli su mi da su nalazi uredni-brisevi!
Šta da radim-spremamo se do pedijatra-šta ako nam propiše antibiotik-miuslim s obzirom na nj stanje i na briseve?!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 5304
5.11.2011 10:19:50   
Mya_81 RR
Vidim imamo tužne vijesti. Bas mi je zao Iman user posted image user posted image user posted image

Marina, to nam djecak bolestan user posted image Nadam se da će proći što prije user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 5305
5.11.2011 10:23:03   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: doublemum
meni treba savjet-mali ima istačkane krajnike(bijele tačkice na nj)sad sam zvala lab.i rekli su mi da su nalazi uredni-brisevi!
Šta da radim-spremamo se do pedijatra-šta ako nam propiše antibiotik-miuslim s obzirom na nj stanje i na briseve?!

Mislim da te tačkice ne moraju nužno značiti i neku bakteriju.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 5306
5.11.2011 11:35:24   
Anoniman
Dan,ja sam od 6 na nogama,oprala 6 masina vesa,skuhala rucak, ocistila cenifu,hodnik i sobu generalka...Sad mi lose pravo ,sve sam  ja to pozurila se malog cuva seka pa da stignem ,ni doruckovala kako treeba nisam...Evo sad oni odose u parkic a ja cu da popijem jednu kaficu i d a sta stavim u  kljun...Pa opet rabota...Trebali smo veceras  na  rodjendan jednom malcu ali odgodjeno,ima gripu mali....

Citam pisete za Iman  tuzno,pretuznouser posted image user posted image ....

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 5307
5.11.2011 13:05:35   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Dan,ja sam od 6 na nogama,oprala 6 masina vesa,skuhala rucak, ocistila cenifu,hodnik i sobu generalka...Sad mi lose pravo ,sve sam  ja to pozurila se malog cuva seka pa da stignem ,ni doruckovala kako treeba nisam...Evo sad oni odose u parkic a ja cu da popijem jednu kaficu i d a sta stavim u  kljun...Pa opet rabota...Trebali smo veceras  na  rodjendan jednom malcu ali odgodjeno,ima gripu mali....

e tako sam ja jučer i u neko doba mi se počelo mantati...samo pušila a nisam ništa jela. i popela se da okačim zavjese i kad se ne onesvijestih...

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5308
5.11.2011 13:39:47   
Anoniman
Istoo popeh se daokacim zavjese zamalo  se ne ubandacih!Zato sutra odmaramuser posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
  Neposredna veza do poruke: 5309
5.11.2011 13:40:07   
mama2009
treba mi pomoc, D mi ima vec dva dana temp, skidala sam lupocet cepicima, al evo sad sam mjerila opet 38,5 ...zvala sam Vrazovu, zanima me ko je dr bevanda...ako neko zna kakva je pls napisite
hvala

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 5310
5.11.2011 13:56:33   
Lady26
Sto Vrazova, sto ne ides na Otoku i oni su dezurni?
Opet temperatura, e misa mu...ljubi je...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 5311
5.11.2011 14:01:40   
mama2009
IZVORNA PORUKA: Lady26

Sto Vrazova, sto ne ides na Otoku i oni su dezurni?
Opet temperatura, e misa mu...ljubi je...

na Otoci Branka to je ona povrsna dr sto je A od Salmy dala onaj antibiotik

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 5312
5.11.2011 14:38:28   
Anoniman

kako se ponasa? ima li snage ili je bezvoljan?...ja mu antibiotik ne bi ukljucivala...neg se zapucala na infektivnu...moze biti mononukleoza. je su li mu otecene zljezde na vratu?
Da te smirim...nije nista strasno...samo se za mono ne daje antibiotik...nego dijeta + mirovanje...samo je treba ustanoviti...ofkorz

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 5313
5.11.2011 17:52:38   
Anoniman
sta je ovo...nigdje nikog...svi u kuhinjiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5314
5.11.2011 18:00:20   
Anoniman
vece nidje nikog ahhhh . danas je prelijep dan bio ko proljece ... dadada ne spominji mi jelouser posted image skoro vecerali ribu jos + napucala se bjelog luka sad mi se gadi marinadu pravila fuj fuj fuj a moram pit i uvu skuhala sam aaaaa nasto ce to da liciuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5315
5.11.2011 18:17:46   
R&T@
Joj, nam tihe teme danas...

Izvrsila sam ekspediciju zvanu kupovina, pa ciscenje, pa kupanje djece (gore od bilo koje ekspedicije), pa oplakala turu i sad se pitam : Što sam budala?user posted image

Nadam se da su djecica zdrava i da su mamama zivci malo jaci nego moji trenutno...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5316
5.11.2011 18:23:16   
DM
IZVORNA PORUKA: dadada

kako se ponasa? ima li snage ili je bezvoljan?...ja mu antibiotik ne bi ukljucivala...neg se zapucala na infektivnu...moze biti mononukleoza. je su li mu otecene zljezde na vratu?
Da te smirim...nije nista strasno...samo se za mono ne daje antibiotik...nego dijeta + mirovanje...samo je treba ustanoviti...ofkorz

Eh u ova doba dadada kad si ti pisala mi smo već bili kod ped.Išli smo privatno -s obzirom na iskustvo koje smo prošli put imali u dežuri...
To na krajnicima su aftice i treba ih nekoliko puta "čistiti"tečnošću koju nam je doc. propisao, promuklost i kašalj=laringitis!
Dobili smo inhalacije i antibiotik(i opet ne znam šta da radim) Pitam doc. za taj antibiotik-je li neophodan-a on meni-je li vi imate povjerenje u mene?....
Mononukleozu nije spomenuo, a on-nemirno spava(ali to je dijete koje za ove 2 god. života nije noć prespavao, tako da je touser posted image )veseo je, slabije jede, ali ipak jede, "šejtana" k''o nikad...

< Poruku je uredio doublemum -- 5.11.2011 18:24:50 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5317
5.11.2011 18:23:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Joj, nam tihe teme danas...

Izvrsila sam ekspediciju zvanu kupovina, pa ciscenje, pa kupanje djece (gore od bilo koje ekspedicije), pa oplakala turu i sad se pitam : Što sam budala?user posted image

Nadam se da su djecica zdrava i da su mamama zivci malo jaci nego moji trenutno...user posted image
ko dir'o da ga ja diramuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 5318
5.11.2011 18:35:13   
R&T@
Draga moja user posted image

Utvrdih ja onu narodnu: Ili dobar ili budala, isto ti jeuser posted image

A njihova sam krv, pa nemoj da ih dirasuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5319
5.11.2011 18:36:10   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

Eh u ova doba dadada kad si ti pisala mi smo već bili kod ped.Išli smo privatno -s obzirom na iskustvo koje smo prošli put imali u dežuri...
To na krajnicima su aftice i treba ih nekoliko puta "čistiti"tečnošću koju nam je doc. propisao, promuklost i kašalj=laringitis!
Dobili smo inhalacije i antibiotik(i opet ne znam šta da radim) Pitam doc. za taj antibiotik-je li neophodan-a on meni-je li vi imate povjerenje u mene?....

A koji je to privatnik? Sto nisi rekla da imas povjerenje u njega, ali da ne zelis dijete davati antibiotik ako bas...bas nemoras
Sada idu i praznici...logicno je da i on ide na sigurno...posto niko nece raditi
Ja se ne bih usudila tebi reci..nemoj mu dati...dr.ipak valjda zna...a ti opet znas svoje dijete...moras sama to odluciti

ja uvijek kad cujem gnojni krajnici sjetim se mono...jer su meni takvi bili...samo sto su meni mono u ceskoj utvrdili za 2 dana...dok kod nas to traje i po dvije sedmice

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 5320
5.11.2011 18:41:24   
DM
Dr Špiritović-njega strah da se laringitis ne proširi, jer je baš, baš promukao i kašlje( ne puno)ali etokao volio bi da ga zaštiti....
O mononukleozi nisam baš dobro informisana!
Evo kako u nj izgledaju krajnici-uvećani(a i inače ima povelike)blago crveni i sa bijelim aftama na nj, koje su jučer bile manje, a danas su prešle i na zadnji dio nepca...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5321
5.11.2011 18:42:02   
koka i po

i po ko zna koji put moj "nos" nije pogrijesio....
vece moje dame i one koje se ne osjecaju tako.....
kuca mirise,mirisu kolaci....a ja sam opet nesto slj...
nekako mi praznici najteze padaju.....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5322
5.11.2011 18:51:38   
Anoniman

Dr Špiritović-njega strah da se laringitis ne proširi, jer je baš, baš promukao i kašlje( ne puno)ali etokao volio bi da ga zaštiti....
O mononukleozi nisam baš dobro informisana!
Evo kako u nj izgledaju krajnici-uvećani(a i inače ima povelike)blago crveni i sa bijelim aftama na nj, koje su jučer bile manje, a danas su prešle i na zadnji dio nepca...

A onda ga slusaj
Za mono ti je tipicna upala grla...nalik na gnojnu anginu (bijeli cepici po krajnicima), umor, otecene vratne zljezde...moze a i ne mora povecana tjelesna temperatura, otecena slezena i jetra
Ustanovljava se krvnim nalazom koji se kod nas rdi na infektivnoj i koji traje (kod nas duze)
A prenosi se pljuvackom...jos se zove i bolest poljubca...ali se moze prenjeti i casom itd.

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 5323
5.11.2011 18:59:31   
R&T@
IZVORNA PORUKA: koka i po

i po ko zna koji put moj "nos" nije pogrijesio....
vece moje dame i one koje se ne osjecaju tako.....
kuca mirise,mirisu kolaci....a ja sam opet nesto slj...
nekako mi praznici najteze padaju.....

Neko u ovom seheru misli na tebe i ne, ne, ne smijes da budes slj jer je zivot lijep i kad je siv user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 5324
5.11.2011 19:28:49   
Ella_H
Ola.
I ja sam malo skrhana danas,
inace za Bajram mi je najteze jer mi je sestra poginula
za Kurban Bajram a ovaj mi je zaistauser posted image jer sam i sa zdravljem
i zivcima malkice slaba al dobro je jos nikog ne ujedamuser posted image .
Happy Bajram sto kaze moja uciteljica bivsauser posted image user posted image user posted image .
Sta da vam pisem o A kad sve znateuser posted image .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 5325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  211 212 [213] 214 215   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  211 212 [213] 214 215   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *