|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  210 211 [212] 213 214   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
4.11.2011 20:41:22   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Amani12

Ja se uvijek samo iznerviram oko te virtualne kupovine...
A to za  razliku cijena,fakat u cemu je stos...user posted image

razlika je u kursu. svi proizviđači imaju preporučene cijene za evropsko i američko tržište a američko je uvijek jeftinije i onda na to još i kurs razlika pa izađe jefrinije naručiti iz amerike.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 5276
4.11.2011 20:46:19   
ladyblue RR
e jesam se danas smorila...

čistila kuću, prala prozore...i savim curu na spavanje pa rekoh da još malo oko suđa i legnem...samo što sam zaspala ona se probudi. spremim je i u grad. kupila sam joj super trenerku u Nike-u- nahodale se, ona je jedva dobacila do kuće. već se unervozila u kolicima. eno je zaspala u letu a ja mrtvo tijelo...sve me boli.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 5277
4.11.2011 20:50:10   
Anoniman
i
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: bebacha

hocemo i mi juhu album,veliko djete mi voli te cokoladice a meni ruzneuser posted image user posted image

mi smo kupili sve 3 enciklopedije i  nama su super.dovoljno gradiva za njih,ipak su za preskolski uzrast,Ajla ih bas voli

user posted image
isto...
dada nisu to z anas enciklopedije nego za djecu ženouser posted image
meni su lijepe...mi ćemo aBd sve kupiti nek imaju svoj komlet...kao što imamao i onaj kada su izdavali bajke diznay...mogu vam reći stavrno lijepo da imajuuser posted image

imam i ja te dizney bajke...zapravo to nisu samo bajke...cetiri su knjige...znam na koje mislis...al haj usporedi tekst tih i ovih...ja barem...prvo sto sam otvorila to su zirafe (slucajno) tek prva recenica...mladunce zirafe se zove ziraficauser posted image ili tako nesto...cirtam dalje...mislim kao da je pisano za uzrast djeteta do 4 god....meni se bareem cini...a takve vrste knjiga imas bezbroj...to meni nisu enciklopedije...ja  sam mozda teskauser posted image ...al brate...zna se sta je enciklopedija...enciklopediju treba da koristi i u skoli...tada ce mu najvise trebati...da sadrzi informacije koje mama i tata mozda ne znaju...da moze napisati neki "sastav"iiitipa 1000 zasto 1000 zatouser posted image od pjesaka do rakete...i tako touser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 5278
4.11.2011 20:54:10   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: doublemum

Pa noa-majka mu stara-imal' tog kreveta?user posted image

user posted image user posted image user posted image dedo nas perfekcionista pravi nasao gresku na ladici pa to ispravljamouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 5279
4.11.2011 20:56:26   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: dadada

i

hocemo i mi juhu album,veliko djete mi voli te cokoladice a meni ruzneuser posted image user posted image

mi smo kupili sve 3 enciklopedije i  nama su super.dovoljno gradiva za njih,ipak su za preskolski uzrast,Ajla ih bas voli

user posted image
isto...
meni su lijepe...mi ćemo aBd sve kupiti nek imaju svoj komlet...kao što imamao i onaj kada su izdavali bajke diznay...mogu vam reći stavrno lijepo da imajuuser posted image

imam i ja te dizney bajke...zapravo to nisu samo bajke...cetiri su knjige...znam na koje mislis...al haj usporedi tekst tih i ovih...ja barem...prvo sto sam otvorila to su zirafe (slucajno) tek prva recenica...mladunce zirafe se zove ziraficauser posted image ili tako nesto...cirtam dalje...mislim kao da je pisano za uzrast djeteta do 4 god....meni se bareem cini...a takve vrste knjiga imas bezbroj...to meni nisu enciklopedije...ja  sam mozda teskauser posted image ...al brate...zna se sta je enciklopedija...enciklopediju treba da koristi i u skoli...tada ce mu najvise trebati...da sadrzi informacije koje mama i tata mozda ne znaju...da moze napisati neki "sastav"iiitipa 1000 zasto 1000 zatouser posted image od pjesaka do rakete...i tako touser posted image

ma jok ba dadada ne mislimo na iste bajke...to 4 knjige to je moje ...al daću im kad porastuuser posted image
ovo mislim
http://www.egmont.hr/pdf/booklet_disney.pdf

mis mo ih sve stigliuser posted image

ma oni su to nazvali enciklopedijama za djecu...nisu oni hrjeli naučiti ničemu novom mame i tate nego du htjeli natjerati mame i tate da porčitaju uz sličice ono što već znaju...
de mi kaži majketi kad sis atvila dijete pred sebe i rekla mu...sine postoji životinja u africi i zove se žirafa...e ona ti gileda vako...a njeno malduče zove se žirafica...
nikad jelde...
sad ćeš fino porčitat o svakoj živujki po neštouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5280
4.11.2011 20:57:42   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: ladyblue

e jesam se danas smorila...

čistila kuću, prala prozore...i savim curu na spavanje pa rekoh da još malo oko suđa i legnem...samo što sam zaspala ona se probudi. spremim je i u grad. kupila sam joj super trenerku u Nike-u- nahodale se, ona je jedva dobacila do kuće. već se unervozila u kolicima. eno je zaspala u letu a ja mrtvo tijelo...sve me boli.

isto...sad čekam djecu da utvrde pa da završama s aslatim jelima i peglanjem i dio slanog da sastavim...ruke ne osjećamuser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 5281
4.11.2011 21:17:45   
ladyblue RR
ja večeras više ne mogu...sutra ću do utakmice, valjda, završiti sve što trebam

Neposredna veza do poruke: 5282
4.11.2011 21:19:01   
Anoniman
Eh kako bih ja volila kupiti onu nasu jugo 1000 zasto 1000 zato,imala sam je i stara dala rodici a rodica mi vrijednau skoli user posted image svu je poderalauser posted image user posted image user posted image ..Trazila sam svugdje pa i polovne...

Neposredna veza do poruke: 5283
4.11.2011 21:25:21   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

Eh kako bih ja volila kupiti onu nasu jugo 1000 zasto 1000 zato,imala sam je i stara dala rodici a rodica mi vrijednau skoli user posted image svu je poderalauser posted image user posted image user posted image ..Trazila sam svugdje pa i polovne...

ma marina ima je is ad kupiti ima na online knjižarama...
činmi se novije izdanje al ista grupa autora...
ček da potražim...ja kupile prije 2 godine zaovinom sinu za rođendan

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5284
4.11.2011 21:26:44   
Hanady RR
http://www.knjiga.ba/product_info.php?products_id=1359
evo la piše rasprodati čeka se novo izdanje...dok izađe pa prati i kupiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 5285
4.11.2011 21:45:32   
Anoniman
uh srce si ,nastojat cudami ovo dijete zna pisati nas jezik ,narucila sam nekih djecijih knjiga preko neta,arapske,indijske bajke pa i sebi a ovu knjigu cu vvala dauganjam pa taman da je milion kruser posted image

Neposredna veza do poruke: 5286
4.11.2011 21:46:45   
Honey3
veceuser posted image
evo i kod mene jedan dio slatkisa gotovuser posted image sutra nastavljamo,naravno poslije bbuser posted image
moja cura sinoc isla na trening sa bracom i sekom,kad je dosla zali se da je boli kaka u nosu,puhala ona ali kaka ne ispada,ja vidim kako ona lezi da ima kaku,kad u neko doba napokon je ispuha,kad ono neka loptica,mozda malo manja od graskauser posted image mm se sjeti da se igrala sa nekom igrackicom koja je imala te loptice i ona je to fino u nos gurnulauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 5287
4.11.2011 22:19:10   
Anoniman
ma ima

uh srce si ,nastojat cudami ovo dijete zna pisati nas jezik ,narucila sam nekih djecijih knjiga preko neta,arapske,indijske bajke pa i sebi a ovu knjigu cu vvala dauganjam pa taman da je milion kruser posted image

imas ih po nasim antikvarnicama...posalji mi na pp adresu... cim je skontam kupim ti jeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5288
4.11.2011 22:21:33   
Anoniman
dadada jesi li tuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5289
4.11.2011 22:24:32   
Anoniman
pa d

i

user posted image
isto...

ma jok ba dadada ne mislimo na iste bajke...to 4 knjige to je moje ...al daću im kad porastuuser posted image
ovo mislim
http://www.egmont.hr/pdf/booklet_disney.pdf

mis mo ih sve stigliuser posted image

ma oni su to nazvali enciklopedijama za djecu...nisu oni hrjeli naučiti ničemu novom mame i tate nego du htjeli natjerati mame i tate da porčitaju uz sličice ono što već znaju...
de mi kaži majketi kad sis atvila dijete pred sebe i rekla mu...sine postoji životinja u africi i zove se žirafa...e ona ti gileda vako...a njeno malduče zove se žirafica...
nikad jelde...
sad ćeš fino porčitat o svakoj živujki po neštouser posted image
pa ne pojavljuje se zirafa tako rjetkouser posted image ...mescini da su ih mogli bolje uraditi...ne kazem da je bacanje para...svaka knjiga ima svoju vrijednost...neke manju...neke vecu...meni ipak draze izletiti mozda vise odjednom...ali zato kvalitetniju knjigu kupiti

Neposredna veza do poruke: 5290
4.11.2011 22:25:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

dadada jesi li tuuser posted image
siuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5291
4.11.2011 22:28:04   
Anoniman
e bi li mi sutra kupila jastuk za dojenje od umaahmed kosta 5 km.pa se ja i ti slijedeci tjedan dogovorimo da ti uplatim za to i za postarinuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5292
4.11.2011 22:29:09   
Anoniman

e bi li mi sutra kupila jastuk za dojenje od umaahmed kosta 5 km.pa se ja i ti slijedeci tjedan dogovorimo da ti uplatim za to i za postarinuuser posted image
ofskrozuser posted image
treba li ti jos stauser posted image ...samo reciuser posted image

< Poruku je uredio dadada -- 4.11.2011 22:30:02 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5293
4.11.2011 22:30:39   
Anoniman

ofskrozuser posted image
treba li ti jos stauser posted image ...samo reciuser posted image

to je to za saduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5294
4.11.2011 22:30:53   
Anoniman

ma ima

imas ih po nasim antikvarnicama...posalji mi na pp adresu... cim je skontam kupim ti jeuser posted image

user posted image user posted image one fine jugoslovenskeuser posted image

poslat cu ti na fb adresu,,,ovdje nikad ne znam jel pp stigooo

< Poruku je uredio MarinaDK -- 4.11.2011 22:32:05 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5295
4.11.2011 22:39:26   
Anoniman

ma ima

user posted image user posted image one fine jugoslovenskeuser posted image

poslat cu ti na fb adresu,,,ovdje nikad ne znam jel pp stigooo
ma znam...imam je...crvenauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5296
4.11.2011 22:39:41   
Anoniman
evo moje juhu družineuser posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5297
4.11.2011 22:49:08   
bebacha
Breskva gdje si ovo kupila.
i jedno pitanje,imal u TL one zastite da djete nemoze otvorit rernu od sporeta.hitno mi je potrebno

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5298
4.11.2011 22:56:06   
Anoniman
U merkatoru...
ne znam za zaštite da li imaju sad,  kad sam ja kupovala nije bilo ...

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 5299
5.11.2011 0:05:54   
Anoniman
Ezene drage da vidite cirkusa ,Adi se od pola 8, 3 puta budio,haj reko sad cu ja njega malo istusirati,i dati mu malo panodila ...Pojeo on (inace ga obozava)I nastade vriska pokazuje prstom na ormaric ,pa ja pitam jel ovo,ono a on pokazuje li pokazuje i jos dize  gornji dio pidzame...Kad ja skontam  hoce covjek toplomjer da  mu se temperatura izmjeri...Ja uzeh tolomjer on  otrca u  boravak sjedi i ceka...Dijete povezalo da panodil i toplomjer idu  zajednouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  210 211 [212] 213 214   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  210 211 [212] 213 214   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *