|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  209 210 [211] 212 213   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
4.11.2011 18:48:56   
Anoniman
vece i od mene
ja gledam neke cizme...virtualna kupovinauser posted image ...i ne mogu da vjerujem koja je razlika u cijenama evropskog amazona i americkog...strasnouser posted image ...mislim, ukljucila sam i postarinu...sve zivo...pa opet je evropski skuplji za skoro 100 kmuser posted image ...nije mi jasno...nikako mi nije jasnouser posted image

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 5251
4.11.2011 18:50:24   
Amani12
Ja se uvijek samo iznerviram oko te virtualne kupovine...
A to za  razliku cijena,fakat u cemu je stos...user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5252
4.11.2011 18:53:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amani12

Ja se uvijek samo iznerviram oko te virtualne kupovine...
A to za  razliku cijena,fakat u cemu je stos...user posted image

nemam pojma...evo i ja kontam...jedino objasnjenje koje ja vidim jeste da ako se radi o tipa amerisckom proizvodu pa evropski amazon prvo naruci od njih da bi onda meni poslali tj. pokrivaju negdje i sebe...ja drugog razloga ne vidim...nikako mi nije jasno...razlika skoro u 100 km...hajde da je 20...al 100...to bas puno

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 5253
4.11.2011 18:56:25   
Hanady RR
ola...ja pijuckam 3 u 1...
odmarma na trenutka i čekam starije dijete iz vrtića...
sad kad upali pričat kao joj je bilo...lakše bi mi bilo9 okrečit nego nju saslušatuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5254
4.11.2011 19:08:06   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: MALA1994

koko nisu kod nas to jos na komad poceli prodavati a mogli bi jer su bas skkupi oko 7-8KM,jedino tylorhot prodaju na komad

prilife je oko 13 km...a linex kad imaš popunjen recept lijpo doplatiš 4,5 Km...i to one kapsile linkex...pa ti kaže da iz kapsule djetetu staviš u sok...
a linex baby one kesice...mogu na komad i kod nas...jedna je 0,60 kmćića bila pretprošli mjesecuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 5255
4.11.2011 19:09:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

sad kad upali pričat kao joj je bilo...lakše bi mi bilo9 okrečit nego nju saslušatuser posted image
user posted image user posted image user posted image grozna siuser posted image user posted image ja jedva cekam da mene moj pocne "daviti" sa pricom koju razumijemuser posted image

E danas sam gledala enciklopedije koje ste mi rekle...ja nesto nisam odusevljenauser posted image ...samo po dvije recenice...po tri slike...vise je napucana nego sto je kvalitetna...meni barem tako djeluje...puno vise informacija ima u albumu zivotinjsko carstvo nego u ovim enciklopedijamauser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 5256
4.11.2011 19:14:36   
Malenaoduvijek

koko nisu kod nas to jos na komad poceli prodavati a mogli bi jer su bas skkupi oko 7-8KM,jedino tylorhot prodaju na komad

prilife je oko 13 km...a linex kad imaš popunjen recept lijpo doplatiš 4,5 Km...i to one kapsile linkex...pa ti kaže da iz kapsule djetetu staviš u sok...
a linex baby one kesice...mogu na komad i kod nas...jedna je 0,60 kmćića bila pretprošli mjesecuser posted image

e vidis to nisam znala jer nisam iskreno nikada ni pitala.a znaci 3 KM razlike za linex, ja svakako kupujem kapsule jer su ucinkovitije pa im otvorim i dam sa malo tecnosti.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 5257
4.11.2011 19:15:16   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image user posted image user posted image grozna siuser posted image user posted image ja jedva cekam da mene moj pocne "daviti" sa pricom koju razumijemuser posted image

E danas sam gledala enciklopedije koje ste mi rekle...ja nesto nisam odusevljenauser posted image ...samo po dvije recenice...po tri slike...vise je napucana nego sto je kvalitetna...meni barem tako djeluje...puno vise informacija ima u albumu zivotinjsko carstvo nego u ovim enciklopedijamauser posted image

znaci da ne kupujem, neka si mi rekla user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5258
4.11.2011 19:19:10   
Anoniman

znaci da ne kupujem, neka si mi rekla user posted image
ma ne znam sta bih ti rekla...prelistaj pa vidi...mislim ono sto sam ja procitala (dva lista okrenula) te mu informacije i ja mogu dati...nista znacajno...bezveze...tipa...mladunce zirafe se zove ziraficauser posted image ...A samo je prva (ptice) bila po 4 km...sad su vec u prodaji sisari i morska stvorenja i oni su po 7 km...meni zao para za tu kvalitetuuser posted image ...radje cu mu uzeti prave enciklopedijeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 5259
4.11.2011 19:22:32   
Malenaoduvijek
nisam ih ja istala u sustini izgledaju lijepo i vjerovatno je to,to.

ja imam dosta enciklopedija koje sam , kupovala svojevremeno na rate tipa faktopedije i slicno tako da bi mi ovo u sustini bilo fola radi.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5260
4.11.2011 19:31:51   
Anoniman

ja imam dosta enciklopedija koje sam , kupovala svojevremeno na rate tipa faktopedije i slicno tako da bi mi ovo u sustini bilo fola radi.
ma sta ja znam...za mene enciklopedija treba vise informacija da sadrzi...mislim da se radi o cistoj navlakusi...mogli su napraviti "knjigu zivotinja" onda bi ponudjene info. bile sasvim ok...a ovo mi se cini dosta nekvalitetno...ja sam ispunila album zivotinjsko carstvo (po drugi put u zivotuuser posted image ) ne radi nagrade i cokoladeuser posted image ...nego je fakat dobar...iakoo isto nema vise od 2-3 recenice...opet se radi o podacima koji su interesantni i koji se ne uce u skoli

Neposredna veza do poruke: 5261
4.11.2011 19:41:31   
DM

I mi je imamo-user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

Neposredna veza do poruke: 5262
4.11.2011 19:44:25   
Anoniman
veceruser posted image
teta dadada, odoh da se sisammmmmuser posted image , drzi fige, hoces doci sutra na BB, nas dvije dolazimo, i doci ce i Laura s mamom, hajd povedi Andreja, plizzzz

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 5263
4.11.2011 19:44:46   
Anoniman
evo mene ko padobranac
ne znam o kojim enciklopedijama pričate, ali ja sam neki dan kupila "juhu družinu" album sa sličicama životinja, meni predobro a i A se mnogo sviđa ...tako da sam kupila još par tih albuma i podijelila
Mi sad jedemo juhu čokoladiceuser posted image i skupljamo sličice...svega je 3KM... a i da se ne lijepe sličice ima mnogo informacija o životinjama za koje ni ja ne znam...učim i jauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5264
4.11.2011 19:53:39   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

veceruser posted image
teta dadada, odoh da se sisammmmmuser posted image , drzi fige, hoces doci sutra na BB, nas dvije dolazimo, i doci ce i Laura s mamom, hajd povedi Andreja, plizzzz
blago tebiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image hocu i jaaaaaaaaaaauser posted image
docicu...al bRez A...vodim i jaranicu sa sobom da vidi kako to izgledauser posted image
ja ba pozelim kafu na miru popiti...znam ja da ti to ne razumijesuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5265
4.11.2011 19:57:05   
Anoniman

ja ba pozelim kafu na miru popiti...znam ja da ti to ne razumijesuser posted image

user posted image a tako sam pozeljela da vidim srce slatko, neka nekauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5266
4.11.2011 20:01:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

user posted image a tako sam pozeljela da vidim srce slatko, neka nekauser posted image

dogovoricemo se da odemo u igraonu...ili setamo...valjamo se u liscuuser posted image ...al po kaficima...no...no...s njimuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5267
4.11.2011 20:03:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

evo mene ko padobranac
ne znam o kojim enciklopedijama pričate, ali ja sam neki dan kupila "juhu družinu" album sa sličicama životinja, meni predobro a i A se mnogo sviđa ...tako da sam kupila još par tih albuma i podijelila
Mi sad jedemo juhu čokoladiceuser posted image i skupljamo sličice...svega je 3KM... a i da se ne lijepe sličice ima mnogo informacija o životinjama za koje ni ja ne znam...učim i jauser posted image
nemam pojma ko je izdavac...vini the pooh user posted image ...disney...ne znam...imas u skoro svim trafikama

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5268
4.11.2011 20:09:23   
Malenaoduvijek
tropik koliko sam ja vidjela je izdavac.

a breskva bas cu potraziti taj album, slicice sam vidjela,odnosno cokoladice samo jos album da vidim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5269
4.11.2011 20:11:41   
Anoniman

tropik koliko sam ja vidjela je izdavac.

a breskva bas cu potraziti taj album, slicice sam vidjela,odnosno cokoladice samo jos album da vidim
imas ga u merkatoru na trafici

Neposredna veza do poruke: 5270
4.11.2011 20:19:47   
Anoniman
i ja sam kupila u merkatoru... slikala sam odoh prebacit slike da vam pokažemuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5271
4.11.2011 20:23:32   
Ella_H
dadada sto pitas koja je razlika
izmedju jurop i amerika razlika je u kradji
juropljane vise kradu user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5272
4.11.2011 20:29:22   
bebacha
hocemo i mi juhu album,veliko djete mi voli te cokoladice a meni ruzneuser posted image user posted image

mi smo kupili sve 3 enciklopedije i  nama su super.dovoljno gradiva za njih,ipak su za preskolski uzrast,Ajla ih bas voli

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 5273
4.11.2011 20:29:24   
DM
Pa noa-majka mu stara-imal' tog kreveta?user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 5274
4.11.2011 20:33:38   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: bebacha

hocemo i mi juhu album,veliko djete mi voli te cokoladice a meni ruzneuser posted image user posted image

mi smo kupili sve 3 enciklopedije i  nama su super.dovoljno gradiva za njih,ipak su za preskolski uzrast,Ajla ih bas voli

user posted image
isto...
dada nisu to z anas enciklopedije nego za djecu ženouser posted image
meni su lijepe...mi ćemo aBd sve kupiti nek imaju svoj komlet...kao što imamao i onaj kada su izdavali bajke diznay...mogu vam reći stavrno lijepo da imajuuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 5275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  209 210 [211] 212 213   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  209 210 [211] 212 213   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *