Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
vece i od mene ja gledam neke cizme...virtualna kupovina ...i ne mogu da vjerujem koja je razlika u cijenama evropskog amazona i americkog...strasno ...mislim, ukljucila sam i postarinu...sve zivo...pa opet je evropski skuplji za skoro 100 km ...nije mi jasno...nikako mi nije jasno
Ja se uvijek samo iznerviram oko te virtualne kupovine... A to za razliku cijena,fakat u cemu je stos...
nemam pojma...evo i ja kontam...jedino objasnjenje koje ja vidim jeste da ako se radi o tipa amerisckom proizvodu pa evropski amazon prvo naruci od njih da bi onda meni poslali tj. pokrivaju negdje i sebe...ja drugog razloga ne vidim...nikako mi nije jasno...razlika skoro u 100 km...hajde da je 20...al 100...to bas puno
ola...ja pijuckam 3 u 1... odmarma na trenutka i čekam starije dijete iz vrtića... sad kad upali pričat kao joj je bilo...lakše bi mi bilo9 okrečit nego nju saslušat
prilife je oko 13 km...a linex kad imaš popunjen recept lijpo doplatiš 4,5 Km...i to one kapsile linkex...pa ti kaže da iz kapsule djetetu staviš u sok... a linex baby one kesice...mogu na komad i kod nas...jedna je 0,60 kmćića bila pretprošli mjesec
E danas sam gledala enciklopedije koje ste mi rekle...ja nesto nisam odusevljena ...samo po dvije recenice...po tri slike...vise je napucana nego sto je kvalitetna...meni barem tako djeluje...puno vise informacija ima u albumu zivotinjsko carstvo nego u ovim enciklopedijama
koko nisu kod nas to jos na komad poceli prodavati a mogli bi jer su bas skkupi oko 7-8KM,jedino tylorhot prodaju na komad
prilife je oko 13 km...a linex kad imaš popunjen recept lijpo doplatiš 4,5 Km...i to one kapsile linkex...pa ti kaže da iz kapsule djetetu staviš u sok... a linex baby one kesice...mogu na komad i kod nas...jedna je 0,60 kmćića bila pretprošli mjesec
e vidis to nisam znala jer nisam iskreno nikada ni pitala.a znaci 3 KM razlike za linex, ja svakako kupujem kapsule jer su ucinkovitije pa im otvorim i dam sa malo tecnosti.
ola...ja pijuckam 3 u 1... odmarma na trenutka i čekam starije dijete iz vrtića... sad kad upali pričat kao joj je bilo...lakše bi mi bilo9 okrečit nego nju saslušat
grozna si ja jedva cekam da mene moj pocne "daviti" sa pricom koju razumijem
E danas sam gledala enciklopedije koje ste mi rekle...ja nesto nisam odusevljena ...samo po dvije recenice...po tri slike...vise je napucana nego sto je kvalitetna...meni barem tako djeluje...puno vise informacija ima u albumu zivotinjsko carstvo nego u ovim enciklopedijama
grozna si ja jedva cekam da mene moj pocne "daviti" sa pricom koju razumijem
znaci da ne kupujem, neka si mi rekla
ma ne znam sta bih ti rekla...prelistaj pa vidi...mislim ono sto sam ja procitala (dva lista okrenula) te mu informacije i ja mogu dati...nista znacajno...bezveze...tipa...mladunce zirafe se zove zirafica ...A samo je prva (ptice) bila po 4 km...sad su vec u prodaji sisari i morska stvorenja i oni su po 7 km...meni zao para za tu kvalitetu ...radje cu mu uzeti prave enciklopedije
nisam ih ja istala u sustini izgledaju lijepo i vjerovatno je to,to.
ja imam dosta enciklopedija koje sam , kupovala svojevremeno na rate tipa faktopedije i slicno tako da bi mi ovo u sustini bilo fola radi.
ma sta ja znam...za mene enciklopedija treba vise informacija da sadrzi...mislim da se radi o cistoj navlakusi...mogli su napraviti "knjigu zivotinja" onda bi ponudjene info. bile sasvim ok...a ovo mi se cini dosta nekvalitetno...ja sam ispunila album zivotinjsko carstvo (po drugi put u zivotu ) ne radi nagrade i cokolade ...nego je fakat dobar...iakoo isto nema vise od 2-3 recenice...opet se radi o podacima koji su interesantni i koji se ne uce u skoli
vecer teta dadada, odoh da se sisammmmm , drzi fige, hoces doci sutra na BB, nas dvije dolazimo, i doci ce i Laura s mamom, hajd povedi Andreja, plizzzz
evo mene ko padobranac ne znam o kojim enciklopedijama pričate, ali ja sam neki dan kupila "juhu družinu" album sa sličicama životinja, meni predobro a i A se mnogo sviđa ...tako da sam kupila još par tih albuma i podijelila Mi sad jedemo juhu čokoladice i skupljamo sličice...svega je 3KM... a i da se ne lijepe sličice ima mnogo informacija o životinjama za koje ni ja ne znam...učim i ja
vecer teta dadada, odoh da se sisammmmm , drzi fige, hoces doci sutra na BB, nas dvije dolazimo, i doci ce i Laura s mamom, hajd povedi Andreja, plizzzz
blago tebiiiiiiiiiiiiii hocu i jaaaaaaaaaaa docicu...al bRez A...vodim i jaranicu sa sobom da vidi kako to izgleda ja ba pozelim kafu na miru popiti...znam ja da ti to ne razumijes
evo mene ko padobranac ne znam o kojim enciklopedijama pričate, ali ja sam neki dan kupila "juhu družinu" album sa sličicama životinja, meni predobro a i A se mnogo sviđa ...tako da sam kupila još par tih albuma i podijelila Mi sad jedemo juhu čokoladice i skupljamo sličice...svega je 3KM... a i da se ne lijepe sličice ima mnogo informacija o životinjama za koje ni ja ne znam...učim i ja
nemam pojma ko je izdavac...vini the pooh ...disney...ne znam...imas u skoro svim trafikama
hocemo i mi juhu album,veliko djete mi voli te cokoladice a meni ruzne
mi smo kupili sve 3 enciklopedije i nama su super.dovoljno gradiva za njih,ipak su za preskolski uzrast,Ajla ih bas voli
isto... dada nisu to z anas enciklopedije nego za djecu ženo meni su lijepe...mi ćemo aBd sve kupiti nek imaju svoj komlet...kao što imamao i onaj kada su izdavali bajke diznay...mogu vam reći stavrno lijepo da imaju