|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  207 208 [209] 210 211   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 1 - 2 godine [chat]
4.11.2011 11:26:23   
DM
Eh ovako-zvala sam lab. na Ilidži i rekli su mi da mogu sutra nazvati da će nalaz biti gotov- pa ćemo po njemu se ravnati-dotad se kljukati vitaminima(colu ne pije ni stariji ni mlađi-kad bi znao grlo isprati njome-sad bih mu dala-ali me strah da se ne "navuče"-gledala sam djecu koja iz bočice sa dudom piju coluuser posted image Meni odlična kombinacija je limun+med, probaću mu malo i b.luka podvalitiuser posted image -nije on toliko "bolestan"pa mi se ne žuri do sutra....ma ne znam ni sama više...
Apropo pro life-ai linexa-imaju sličnu namjenu, ali različite kulture bakterijauser posted image i još nešto-je li to može linex na recept?
Upucaću svog pedijatrauser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 5201
4.11.2011 12:01:43   
Lady26
Jutro i od mene....
Mi upravo doruckovali user posted image , sto lici na bojno polje a Lana na ratnika user posted image , sva je umazana, cekam da zavrsi da je doCeram i na spavanje...
Prvo je pojela pola mog palacinka sa zobenim pahuljicama (valjda je smjela user posted image ), pa somuna sa salamom, pa kasicicom pola malog abc sira, pa opet salame, pa opet abc sira, sad su ona i tajo otvorili one strudle (keks) i evo ih jedu...
Ona otisla u sobu po flasicu (jest lijepo sto je mogu samo poslati, ne moram ja sve user posted image ) a tajo joj ugasio crtani, vraca se i kaze : ko je gasio Doru? Gleda kod mm daljinski : tajo gasio Doru...upaji...
M upali i za 5 min ugasi opet a ona ruke na struk i kaze : tajo opet ugasio Doru user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 5202
4.11.2011 12:06:12   
selebriti
user posted image

Pozdrav od nas, ...

Bile u šetnji, divno vani, ma predivno, ... izgleda da će ovako biti cijeli mjesec...

Dadada, .. Bila sam ti u Atlasu, imaš bodiće do 110, dugi rukav, 9KM, šareni su svi, ima muških.

....moram vas sad prelistat...

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 5203
4.11.2011 12:07:08   
nanika
Lady26user posted image drago mi je da je Lana boljeuser posted image
Ja jutros vodila curicu na vakcinu i nije dobila . Kaze dr da prodje 2mjeseca od pljuskavica pa ondauser posted image . Toliko smo cekale i nista. Moram u srijedu maloga voditi, koce opet cekati. Jeli Lana primila onu sa 18 mjeseci?

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 5204
4.11.2011 12:12:59   
Lady26
Sad je uzela cokoladicu user posted image onu kinder, ovo nije moje dijete, neko se sali sa mnom user posted image , masallah...
Kaze, mama ajde idemo doktoju user posted image - moje dijete voli ici doktoru ne boji se user posted image ...cim idemo autom prema Vojnickom, ona odmah, ide nana doktoju...Svasta...

Nanika, Lana nije primila ni onu sa 13mjeseci, dogovorila sam se sa doktoricom, kad ozdravi da je dovedem, ali ne znam kako cu i sta cu, jer ja nju vodim teti kuci, koliko mi je to pametno ne znam... vidjet cu i za to sa Dr...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 5205
4.11.2011 12:20:38   
megi
pozdravcic

felix kako je A danas, nadam se da ce biti bolje, nemoj mu samo davati puno da jede, uh sto ovo zvuci ruzno, al eto bar jos  danas  kuhani krompir, riza, nama je bila dobra i pecena jabuka

Lady user posted image  za djevojcicu, ni mi se bas ne bojimo dr, ona samo prica kako je dr pokazivala zube i misice user posted image

idemo li sutra na BB

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 5206
4.11.2011 12:22:40   
selebriti
IZVORNA PORUKA: megi

idemo li sutra na BB

user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 5207
4.11.2011 12:36:48   
Anoniman
evo nas malo bili ispred kuce . Anel je skoro kakio sami klikeri po pempi hodaju . Skroz cvrsto .
Neznam nesmijem mu nista danas, dat do sutra .

(odgovor članu selebriti)
  Neposredna veza do poruke: 5208
4.11.2011 12:38:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Sad je uzela cokoladicu user posted image onu kinder, ovo nije moje dijete, neko se sali sa mnom user posted image , masallah...
Kaze, mama ajde idemo doktoju user posted image - moje dijete voli ici doktoru ne boji se user posted image ...cim idemo autom prema Vojnickom, ona odmah, ide nana doktoju...Svasta...

moj se anel uzasava dokt . juce kad je povraco , onak uz riganje vice necu dokoju necu place strah ga .
Kad sam ga oblacila place vise nece boca neece nece reko anel idemo se vozat autom lazem
Kad smo dosli place bjezi vice amo apoje samo da nije u hodniku a tek kad ga pregleda .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 5209
4.11.2011 12:43:00   
Leena
Ja samo da mahnem!

Doublemum, ko vam je pedijatar? Pomognem ti, ako ti meni pomognes da upucam svoje dvije pedijatrice?user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5210
4.11.2011 12:43:14   
Amani12
Uh i kod nas je kod doktora dernek.user posted image
Kad setamo pa vidi DZ odmah kaze: Nece Aman tamo.
Traume jos nisu prosle od silnih bockanja,pipkanja,inhalacija,pregleda i ostalog,nazalost.
Proci ce aBd...

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5211
4.11.2011 12:51:26   
Leena
ma mene nerviraju sa antibioticima... imala sam scenu prije 10ak dana. Odvedem E., ona samo kaslje, kaze dr.: nije crveno grlo, nema temperaturu. evo vam antibiotik sirokog sprektra.user posted image user posted image Pa zasta ce nam ako nista nije upaljeno?! Napadne ona mene. I ja sacekam i u drugu smjenu kod primarijusice, kad ona, carica, odbi da pregleda E.- uopste. Kao jedino sto moze je da mi da da izvadimo nalaze i brisove. Mi izvadimo sve ok. Ode muz da odnese, kaze mi da je krava napisala: majka odbija terapiju! u karton... I on joj rekao da to nije istina, da dajem sirup za kasalj, ali da antibiotik nisam htjela, a i nalazi su pokazali da nisam trebala. Ona kaze: pa, da... na kraju je ispalo da ste u pravuuser posted image user posted image user posted image - ali to nije u karton napisala! Stvarno su im nasa djeca samo brojke...

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 5212
4.11.2011 13:03:17   
DM

IZVORNA PORUKA: Leena

Ja samo da mahnem!

Doublemum, ko vam je pedijatar? Pomognem ti, ako ti meni pomognes da upucam svoje dvije pedijatrice?user posted image

Mi smo u DZ Hadžići!
I svaki put-imate li linex-a ja k'o budala da se još pohvalimuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 5213
4.11.2011 13:09:54   
dafri
pozz,
bolesnoj dječici želimo što brže ozdravljenjeuser posted image
ja  danas radila skraćeno,e jest mi drago isto ko kad se sa časova bježalo,mm otišao na neki turnir u B.L.,U.kod tete a ja uživam
sutra idemo na malu turneju iskoristiti ovih par dana
Leena krade li cura još ćufteuser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 5214
4.11.2011 13:28:20   
koka i po

IZVORNA PORUKA: Niobe

IZVORNA PORUKA: koka i po

a ja se sve pitam gdje je ona zena sto pravi odlicne fotografije

a tuJ sam, samo nekako ispala iz kolotečine, pa nikako opet ovarisat user posted image
i hvala na komplimentu..da bogdo imam kakav profesionalni aparat, sve mobitelom slikam.

eh...ovo ti je zajednicki kompliment mene i mm.on se profesionalno bavi fotografijom i zna covjek sta prica a ja imam samo dobro oko za ovakve i slicne stvarcice koje su vezane za umjetnostuser posted image
uglavnom ako budes zainteresovana za kakav aparatic uganjamo ga nekakouser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Niobe)
Neposredna veza do poruke: 5215
4.11.2011 13:29:57   
Anoniman
Ja samo da vam mahnem... moje veliko dijete mi je samo takav zijan napravilauser posted image . Prije dva dana mm donio dva korneta domacih jaja i kako mi je bio pun frizider ja ubacim u Aninu sobu u ormar koji je namjenjen za Luku, a koji sad ne koristim i ja sam skroz zaboravila na ta jaja. Moja princeza je dok sam ja hranila Luku uzela svoju malu stolicu i vidim ja prodje u sobu, reko nema sta tamo belaja napraviti, ali... posle par minuta je samo zavriskala, udjem ja u sobu sva istraumirana, Ana lezi na podu i preko nje dva korneta jajauser posted image user posted image i jos skoci i poce po kuci da trci, a sa nje liju jaja... mislim da mi je najpametnije da sve tepihe nosim na pranje, a ni namjestaj nije u boljoj situacijiuser posted image user posted image

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 5216
4.11.2011 13:34:03   
Leena
doublemum, dobra siuser posted image . mi smo u Starom Gradu, ali izgleda da su svi isti

dafri, ne, nisu cufte vise fora, sad krade dedine novine i sakriva ih po kuciuser posted image

Jele moja, ne znam bih li plakala ili se smijala stvarno, evo:user posted image user posted image ! Dolazis li na BB?

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5217
4.11.2011 13:35:34   
Anoniman
Leena dobra si , anel krade novine cim dedo donese i vice dedo tazi mi šiše ocu šiše u jojijama -Oce sise u novinama da mu nadje bude jedna gola zenska na pola ima gacice al nema sisa user posted image

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 5218
4.11.2011 13:36:57   
Malenaoduvijek
prvo da pitam Leenu sto se raspravlja sa dr.uzmes recept kazes hvala do vidjenja i kada dodjes kuci ne das antibiotik, ko kaze da moras dati .....

mi bili kod dr..
obojici crveno grlo,Luka ima malo temp.pa ako bi mu bila visocija da mu uklljucim antibiotik sutra ili prekosutra, a ako ne da ne ukljucujem...

a Igor ne treba antibiotik jer nema temp.samo posto ima opet rijedju stolicu linex i dala nam korpokulturu da uradimo ako bude cesce...

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 5219
4.11.2011 13:41:13   
Malenaoduvijek
ja ne znam da linex moze na recept bez da doplacujes ista nemojte me zezati....user posted image

ja nisam znala da lijekovi za temp mogu na rcp bez placanja ikakvog i dalsy i panadol.

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 5220
4.11.2011 13:41:16   
koka i po
e moja jelo...mom S.je specijalnost "uvlacenje" u frizider i razbijanje jaja.tada je najmirniji.
Mala...i mene nesto grlo stekce user posted image
dosla mi svekica nakon dvije god iz Pule...bice danas veselouser posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 5221
4.11.2011 13:43:11   
Malenaoduvijek
koko ja sam grozna,
grlo me boli, kasljem imam onu podmuklu temp.

sad cu ja sama sebi biti dr i poceti uzimati makropen i neoangin i caja moram napraviti....

Neposredna veza do poruke: 5222
4.11.2011 13:44:23   
Anoniman
ja i kad mi da na recept platim punu cjenu  .Mislim linexs 

Neposredna veza do poruke: 5223
4.11.2011 13:45:21   
koka i po
user posted image ...bas mi je zao
i ja sam sama sebi doktor dok me na nosilima ne odnesu user posted image

Neposredna veza do poruke: 5224
4.11.2011 13:46:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

user posted image ...bas mi je zao
i ja sam sama sebi doktor dok me na nosilima ne odnesu user posted image
user posted image user posted image user posted image   tako je i  kod mene koko . 

Neposredna veza do poruke: 5225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  207 208 [209] 210 211   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  207 208 [209] 210 211   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Bebica.
пеперутка16

Za donji dio vaše bebe, koristite li samo kremu ili samo puder ili oboje u isto vrijeme?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *