Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Eh ovako-zvala sam lab. na Ilidži i rekli su mi da mogu sutra nazvati da će nalaz biti gotov- pa ćemo po njemu se ravnati-dotad se kljukati vitaminima(colu ne pije ni stariji ni mlađi-kad bi znao grlo isprati njome-sad bih mu dala-ali me strah da se ne "navuče"-gledala sam djecu koja iz bočice sa dudom piju colu Meni odlična kombinacija je limun+med, probaću mu malo i b.luka podvaliti -nije on toliko "bolestan"pa mi se ne žuri do sutra....ma ne znam ni sama više... Apropo pro life-ai linexa-imaju sličnu namjenu, ali različite kulture bakterija i još nešto-je li to može linex na recept? Upucaću svog pedijatra
Jutro i od mene.... Mi upravo doruckovali , sto lici na bojno polje a Lana na ratnika , sva je umazana, cekam da zavrsi da je doCeram i na spavanje... Prvo je pojela pola mog palacinka sa zobenim pahuljicama (valjda je smjela ), pa somuna sa salamom, pa kasicicom pola malog abc sira, pa opet salame, pa opet abc sira, sad su ona i tajo otvorili one strudle (keks) i evo ih jedu... Ona otisla u sobu po flasicu (jest lijepo sto je mogu samo poslati, ne moram ja sve ) a tajo joj ugasio crtani, vraca se i kaze : ko je gasio Doru? Gleda kod mm daljinski : tajo gasio Doru...upaji... M upali i za 5 min ugasi opet a ona ruke na struk i kaze : tajo opet ugasio Doru
Lady26 drago mi je da je Lana bolje Ja jutros vodila curicu na vakcinu i nije dobila . Kaze dr da prodje 2mjeseca od pljuskavica pa onda . Toliko smo cekale i nista. Moram u srijedu maloga voditi, koce opet cekati. Jeli Lana primila onu sa 18 mjeseci?
Sad je uzela cokoladicu onu kinder, ovo nije moje dijete, neko se sali sa mnom , masallah... Kaze, mama ajde idemo doktoju - moje dijete voli ici doktoru ne boji se ...cim idemo autom prema Vojnickom, ona odmah, ide nana doktoju...Svasta...
Nanika, Lana nije primila ni onu sa 13mjeseci, dogovorila sam se sa doktoricom, kad ozdravi da je dovedem, ali ne znam kako cu i sta cu, jer ja nju vodim teti kuci, koliko mi je to pametno ne znam... vidjet cu i za to sa Dr...
felix kako je A danas, nadam se da ce biti bolje, nemoj mu samo davati puno da jede, uh sto ovo zvuci ruzno, al eto bar jos danas kuhani krompir, riza, nama je bila dobra i pecena jabuka
Lady za djevojcicu, ni mi se bas ne bojimo dr, ona samo prica kako je dr pokazivala zube i misice
idemo li sutra na BB
Sad je uzela cokoladicu onu kinder, ovo nije moje dijete, neko se sali sa mnom , masallah... Kaze, mama ajde idemo doktoju - moje dijete voli ici doktoru ne boji se ...cim idemo autom prema Vojnickom, ona odmah, ide nana doktoju...Svasta...
moj se anel uzasava dokt . juce kad je povraco , onak uz riganje vice necu dokoju necu place strah ga . Kad sam ga oblacila place vise nece boca neece nece reko anel idemo se vozat autom lazem Kad smo dosli place bjezi vice amo apoje samo da nije u hodniku a tek kad ga pregleda .
Uh i kod nas je kod doktora dernek. Kad setamo pa vidi DZ odmah kaze: Nece Aman tamo. Traume jos nisu prosle od silnih bockanja,pipkanja,inhalacija,pregleda i ostalog,nazalost. Proci ce aBd...
ma mene nerviraju sa antibioticima... imala sam scenu prije 10ak dana. Odvedem E., ona samo kaslje, kaze dr.: nije crveno grlo, nema temperaturu. evo vam antibiotik sirokog sprektra. Pa zasta ce nam ako nista nije upaljeno?! Napadne ona mene. I ja sacekam i u drugu smjenu kod primarijusice, kad ona, carica, odbi da pregleda E.- uopste. Kao jedino sto moze je da mi da da izvadimo nalaze i brisove. Mi izvadimo sve ok. Ode muz da odnese, kaze mi da je krava napisala: majka odbija terapiju! u karton... I on joj rekao da to nije istina, da dajem sirup za kasalj, ali da antibiotik nisam htjela, a i nalazi su pokazali da nisam trebala. Ona kaze: pa, da... na kraju je ispalo da ste u pravu - ali to nije u karton napisala! Stvarno su im nasa djeca samo brojke...
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
pozz, bolesnoj dječici želimo što brže ozdravljenje ja danas radila skraćeno,e jest mi drago isto ko kad se sa časova bježalo,mm otišao na neki turnir u B.L.,U.kod tete a ja uživam sutra idemo na malu turneju iskoristiti ovih par dana Leena krade li cura još ćufte
a ja se sve pitam gdje je ona zena sto pravi odlicne fotografije
a tuJ sam, samo nekako ispala iz kolotečine, pa nikako opet ovarisat i hvala na komplimentu..da bogdo imam kakav profesionalni aparat, sve mobitelom slikam.
eh...ovo ti je zajednicki kompliment mene i mm.on se profesionalno bavi fotografijom i zna covjek sta prica a ja imam samo dobro oko za ovakve i slicne stvarcice koje su vezane za umjetnost uglavnom ako budes zainteresovana za kakav aparatic uganjamo ga nekako
Ja samo da vam mahnem... moje veliko dijete mi je samo takav zijan napravila . Prije dva dana mm donio dva korneta domacih jaja i kako mi je bio pun frizider ja ubacim u Aninu sobu u ormar koji je namjenjen za Luku, a koji sad ne koristim i ja sam skroz zaboravila na ta jaja. Moja princeza je dok sam ja hranila Luku uzela svoju malu stolicu i vidim ja prodje u sobu, reko nema sta tamo belaja napraviti, ali... posle par minuta je samo zavriskala, udjem ja u sobu sva istraumirana, Ana lezi na podu i preko nje dva korneta jaja i jos skoci i poce po kuci da trci, a sa nje liju jaja... mislim da mi je najpametnije da sve tepihe nosim na pranje, a ni namjestaj nije u boljoj situaciji
Leena dobra si , anel krade novine cim dedo donese i vice dedo tazi mi šiše ocu šiše u jojijama -Oce sise u novinama da mu nadje bude jedna gola zenska na pola ima gacice al nema sisa
prvo da pitam Leenu sto se raspravlja sa dr.uzmes recept kazes hvala do vidjenja i kada dodjes kuci ne das antibiotik, ko kaze da moras dati .....
mi bili kod dr.. obojici crveno grlo,Luka ima malo temp.pa ako bi mu bila visocija da mu uklljucim antibiotik sutra ili prekosutra, a ako ne da ne ukljucujem...
a Igor ne treba antibiotik jer nema temp.samo posto ima opet rijedju stolicu linex i dala nam korpokulturu da uradimo ako bude cesce...
e moja jelo...mom S.je specijalnost "uvlacenje" u frizider i razbijanje jaja.tada je najmirniji. Mala...i mene nesto grlo stekce dosla mi svekica nakon dvije god iz Pule...bice danas veselo