Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Lady bujrum vam, povedi curu nek se iskace sa Anuskom, vidjela si ima kuda puzati, a nema sta polomiti... kako je Ana pocela se dizati pola kuce smo iselili
da vidiš kod mene ludila...jedno hvata pubertet a drugo još nije ni prohodalo. on svugdje ostavlja svoje stvari a ona sve uzima i gura u usta ili nekako već uništava.
Lady mogu misliti kako je , ja jos imam do puberteta hvala Bogu , ali zato mm je gori nego da je u pubertetu. Nego imam par slika sa Nadjinog rodjendana sto sam ja slikala pa hoces da ti posaljem? Mada imas ih na taj fazon i ti
Lady mogu misliti kako je , ja jos imam do puberteta hvala Bogu , ali zato mm je gori nego da je u pubertetu. Nego imam par slika sa Nadjinog rodjendana sto sam ja slikala pa hoces da ti posaljem? Mada imas ih na taj fazon i ti
šta misliš, da je moj bolji?! samo ja to je konstatujem. šta god im uzme, ja je pustim. dok ne nauče da sklanjaju za sobom, tako će im biti.
stavi slike na fb a mozes i poslati, kako god hoces
< Poruku je uredio ladyblue -- 3.11.2011 22:46:22 >
Najdraza mi je ova tema sto "raste" zajedno s nama, samo joj moramo promijeniti ime u "bebe 1-3 god" Vidim djecica ozdravila (uglavnom), ovi sto povracaju neka probaju malo coca-cole, nama je pomoglo. Mi smo kupili bajramsku haljinicu (za veliku princezu) Ja sam se zaljubila cim sam je ugledala, na zalost nemaju broja za mene.
U benetonu, 39KM. Razocarana sam kako je slab izbor haljinica za velike curice (za male i ne gledam, imamo ih vala i viska). I bas mi jedna prodavacicana Siranu kaze kako se sjeca da su prije za Bajrame dobivali samo haljinice, a sada - tunika i helanke, sto je mojoj primadoni "odjeca za svaki dan". Ova sto sam joj kupila mi je slatka skroz, nije sad neka za specijalne prilike, ali je haljina i mislim da ce je moci iskoristiti, nece stajati i cekati da seka naraste
Isla u potragu toplijih cizmica za Esmu, nista nisam nasla . Vidjela sam neke preslatke haljinice (vidim da su trazene) u Oviesse u BBI imaju i dzempercic koji dođe zajedno, ali su oko 60KM , meni to puno za nesto sto ce obuci jednom ili dva puta... Mene dusa boli kada vidim u ormaru jednu divnu esminu haljinicu koju joj je moja tetka kupila kad mi se brat zenio, obukla je na vjencanje i nikad vise, proslo ljeto, a iduce ce sigurno biti mala... E to me i za cizme iznerviralo, nasla sam 2-3 da su ok, ali cijene 90-100KM, a ja uopste ne znam hoce li do kraja sezone nositi isti broj... Grozni su sa cijenama djecijih stvari. I trudnickih, sjecam se i toga ( samo sam ja dugo poslije trudnoce bila debela, pa sam ih ipak sve iskoristila )
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Leena ne sekiraj se, ako 2. bude curica iskoristices sve te stvarcice. Ja evo mladjoj kcerki kupim samo kad mi se nesto svidi i ne mogu da odolim (najcesce Kitty majice, haljine i sl). Sve sto imam od starije je kao novo ostalo, narocito ove manje stvari. A ako ti 2. ne bude curica - pa uvijek ima RR bazar
Ma ovaj mali je jučer radio kontrolni bris nosa(nakon osipa koji je imao radili nalaze i imao stafilokok u nosu)i kako je preksinoćimao malo turice-uradimo i bris grla! E sad -da li oni veća danas mogu vidjeti da li u brisu ima nešto-mislim je li se krenulo razvijati? Vidim Anuška bolje
Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
jutro mi smo dobro spavali hb tj anel ja sam luda mama budila se svako malo jer me strah od jutros je super hb evo igra se . Trazi je malo peka pa sam dala samo 120ml malo nije povratio . Evo sad neznam sta da dam , posle dorucku usto je u 8 . Kuham makarone smijem li to jer jaje ne smijem dat juce jeo . A rucku evo isto kuham rizu I smijem li ga danas van malo izvesti? Posto je lijep dan koliko vidim neznam ni sama strah me . Mala ,doublemama brzo ozdravljenje djeci
BTW-sad sam mu gledala grlo i na krajnicima ima bijele tačkice Temp. je imao preksinoć-37.8(jednom) i sinoć-37.4(isto jednom)! Šta da radim-ne gine mu antibiotik ako ga odvedem pedijatru?!
i moja D je imala jednom te bijele tacke po grlu, 3 cini mi se, bez temperature, odemo u Vrazovo, kaze gnojni cepici, dobila antibiotik, dr mi rekla da joj dajem po kasikicu iscjedjenog limuna sto vise i colu da pije, brzo su joj nestale
Felix smijes makarone,rizu,krompir.nemoj mlijeko bar jos danas.a smijes ga izvest sto nebi smjela.
Mi smo izgleda prosli bez antibiotika ova put.kasljala je 3 dana ono bas puno,ja joj uvela ove domace sirupe i neko od dr theisa,inhalacije bisolvon dva dana pa onda samo da pije bisolvon dva put dnevno.jutros je bas dobila neki napad kasalj i jedna sat vremena tako i onda povratila slajm.grozno,nikad nisam vidjela onoliko slajma.nemam pojma gdje je to sve stalo. opet cemo nastavit ove sve,samo da neidemo pedijatru.
jutro mi smo dobro spavali hb tj anel ja sam luda mama budila se svako malo jer me strah od jutros je super hb evo igra se . Trazi je malo peka pa sam dala samo 120ml malo nije povratio . Evo sad neznam sta da dam , posle dorucku usto je u 8 . Kuham makarone smijem li to jer jaje ne smijem dat juce jeo . A rucku evo isto kuham rizu I smijem li ga danas van malo izvesti? Posto je lijep dan koliko vidim neznam ni sama strah me . Mala ,doublemama brzo ozdravljenje djeci
je li povracao u noci ili jutros?? kako je sada? mozes mu ukljuciti neki probiotik, takodjer mu mozes datu sirup Reglan za smirenje zeluca za hranu ne znam sta bih ti rekla, daj mu nesto da jede, za pocetak malo, da vidis hoce li povratiti, a bude sve ok, dadni djetetu da se lijepo najede
necu vise mlijeka samo sam jutros dala jer je trazio a sta da mu dam u pola 8 . Hb dobro je nije povratio a nece ga dobiti vise danas nikako . Do sutra abd nije ni sinoc nista ga pio poeo kiflu i po tecnosti samo trazio pio i spavao je Al ja sinoc cujem stomacic mu kvrci kad je zaspo kvrka ga stoji . Bananica , nije povracao vise nikako zadnji put u pola 7 povratio sinoc i nije vise . Bolje je od jutros Bogu Hvala . Pa dala je ona meni linex isto neznam bil, dala jer nema proliva naprotiv nije mi ni kakio, pa se bojim da ga jos vise ne zatvori linex nisam pametna sta da radim.