Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja i dalje kasljem ...sad iskasljavam i nadam se da je to to, jer tacno mjesec dana sam konstantno bolesna ovo neki opak virus, sta li?
doublemum, ja bih otisla kod dr. jer vikend ide, pa praznik...zao mi je malenog
felix, kakvo je stanje jutros, kako prodje noc? mala, jesi ti isla kod dr. sta pijes za grlo? ljubi mi te smrcave nosice...
Jelena, popravljas li zeljezo?
Kaze V. jutros, mama ti nisi ljuta tu (pokazuje na spavacu), samo tamo mama ljuta(kao u dnevnom boravku), necemo idemo tamo ...pile moje, skontalo da se u spavacoj samo mazimo, ljubimo, pricamo...dok mi u dnevnom rusvaj pravi, pa onda i zagalamim
felix...ne brini...nek s emalo smiri pupo ješće on, mlijeko nemoj da ne izaovete i rpoljev...al možeš mu dati makarone sa ab kuturom onom običnom... krompiriće mu skuhaj, rižu.... mpomalo još danas dok vidiš ima li još povraćanja ako nema već sutra krenite sa standardnom ishranom polako
doublemum šta da ti kažem...al ja bih njega dana sdokrotu radi tih čepića...ipak ide vikend
podapisujem... nem potrebe ni za linexom ni za prolifeom...smao treba sačuvati želudac mali d aoet ne povrati... kad dijete povrati ne treba ga siliti da jede i pije odmah... a sad mu može dati čaj od šipurka... majčine dušice...to je dobro da smiri želudac i da mu nadoknadi tečnost
meni je to dvoje isto... jeidna razlika je što linex dobiješ na recept kod doktora a prolife platiš
Prolife uravnotežuje crijevnu mikrofloru čime sprječava probavne smetnje i pomaže kad one već postoje. Možete ga nabaviti u tri oblika, kao kapsule, pastile za žvakanje te u bočicama, u ljekarnama i biljnim drogerijama.
Linex-Narušena ravnoteža crijevne flore može uzrokovati probavne smetnje - nadutost, bolove, proljev ili zatvor.
eto haman identično i u opisu šta je šta
Jutrooooo ko je za kafu,bujrum ,ja sam skroz nenaspavana,Adi se nocas budio 30 puta....Nema ture ali je kenjkao stalno,isto kao da ga je strah necega..Mozda je sta sanjao ruzno
Jutrooooo ko je za kafu,bujrum ,ja sam skroz nenaspavana,Adi se nocas budio 30 puta....Nema ture ali je kenjkao stalno,isto kao da ga je strah necega..Mozda je sta sanjao ruzno
zubi
Nije nam se ovo nikad desilo ,al sad su 5 na redu i moze biti da si u pravu stalno gura prste tamo negdje ,haman do grla saku gurne
nego i moja F noćas je imala san niđe veze... al ja to kad je ona zdrava što fakat jeste i kada je imala standarsdni dan što fakat jeste juče pripišem pormjeni vremena... to sma davno skontala kad god vijrme mjenjana na ljepše il gore ina mene pretvori u zombija do jutrasm=smiley36.gif]
Hb mi nikada do sad nsimo imali problema sa zubicima ,nadam s e da nece ni sa peticama...Nocas se bas cudno ponasao,spavao je na meni haman ,Bas tuzno on doji okrene sena drugustranu i zaspi nocas obrnuto,zaspi 5 minuta i onda se probudi koda je na strazi,pa mi noge stavi na glavu,pa se okrene nasloni se na mene...Tjesila sam ga i mazila citavu noc
Marina mi smo imali probleme s tricama i peticama,tj ovo tuzno plakanje u noci.pa kad sam prijavila sestri ona mi rece za ovo jer panadol pomaze i kod bolova..npr 5 ml za skidanje temperature a 2,5 dam kad su zubi u pitanju.
Marina mi smo imali probleme s tricama i peticama,tj ovo tuzno plakanje u noci.pa kad sam prijavila sestri ona mi rece za ovo jer panadol pomaze i kod bolova..npr 5 ml za skidanje temperature a 2,5 dam kad su zubi u pitanju.
Ovaj je nedavno dobio 3-ce malo proliva i crvena guza,to je to,a ja inace kad dajem panodil junior tecni nikad ne dajem punu dozu,uvijek dam 2,5ml,Vidjet cu nocas kako ce stanje biti,a ima dva tri dana se cudno ponasa...Udara sam sebe po glavi,udara glavom u sta god stigneako kazem ne ne ili mene udari,bas pokazuje agresivnost..Moram malo na temu faze dvogodisnjaka da izcitam..Prije nego je poceo sa udaranjem smo bili u drustvu sa jednim malcem jedno vece ,mali je samoubistvo,stalno je udarao Adija,bojim se da mu nije od toga ipak nije lijepo kad te neko stalno klepa
Marina vrlo moguce da su zubici... Nas ludo pate,od prvog a tako ce nam biti i do zadnjeg ,sve su prilike. Nama je doktorica isto rekla za panadol baby, i ja mu dam obavezno,cim vidim da se bas mnogo muci... Felix kako je djecak?
Jutro Jos jedan divan Jesenji dan u nizu Mi smo se divno naspavali. Decko se igra i prica sebi Crvenkapicu : Bako bako a zasto? i tako ponavlja u nedogled...
Ja cekam ciku da dodje po cilime,jos neke sitnice da zavrsim, pa idemo u setnju i kupovinu,a onda ce decko kod nani na spavanje, a mama ide na farbanje. Sve su prilike da ''odoh u crnke''
Marina vrlo moguce da su zubici... Nas ludo pate,od prvog a tako ce nam biti i do zadnjeg ,sve su prilike. Nama je doktorica isto rekla za panadol baby, i ja mu dam obavezno,cim vidim da se bas mnogo muci... Felix kako je djecak?
Jutro Jos jedan divan Jesenji dan u nizu Mi smo se divno naspavali. Decko se igra i prica sebi Crvenkapicu : Bako bako a zasto? i tako ponavlja u nedogled...
Ja cekam ciku da dodje po cilime,jos neke sitnice da zavrsim, pa idemo u setnju i kupovinu,a onda ce decko kod nani na spavanje, a mama ide na farbanje. Sve su prilike da ''odoh u crnke''
Tvoj bar prica,moj ili je ko mumija,totalno nezainteresiran, ili prica nesto,a niko ga nekonta
a ja se sve pitam gdje je ona zena sto pravi odlicne fotografije
a tuJ sam, samo nekako ispala iz kolotečine, pa nikako opet ovarisat i hvala na komplimentu..da bogdo imam kakav profesionalni aparat, sve mobitelom slikam.